sa ne mentinem cu respect
Citat:
Postat īn original de
toto
Domnu' TheDuke, va salut si indraznesc sa ma bag in discutie pentru a-mi expune doar parerea personala, nu pentru arbitraj sau partinirea cuiva...
Art.1 - Subiectul acestei discutii, acum, aici, este faptul ca fotopipe a practicat si/sau practica inca spam
Domnule Toto va multumesc si ma bucur ca indrazniti ,
Sunt foarte interesat de acest Art.1 .
In speta footerul acela la care va referiti la origine a fost pus si pe alte situri renumite si astazi dar nu indraznesc sa le numesc aici, iar in acel moment nu exista si nu se considera spam acel tip de footer. La acel moment era pus cu intentia de a aduce mai usor clienti la acele situri pe cuvinte cheie. Mai mult nici la ora actuala Google nu le interpreteaza ca spam si ridica foarte bine orice site.
Imboldul meu initial de a raspunde la acest thread a fost dat de cuvintul folosit de initiator "Rusinos" si in spirit de a apara , mi se pare si il consider deplasat si rau voitor . iar administratori de aici nu modereaza limbajul nimanui.
Sunt foarte de acord cu analiza lui Ben dar nu voi fi niciodata de acord cu cuvintul folosit de Laufer.
Mai mult situl in speta a corectat aceea scapare care nu a fost facuta cu rea intentie .
O alta forma de footer "inteligent" pentru ca o pot cere baietilor sa o bage la clientii mei ,care nu cred ca ar trebui considerata spam este cea de la cel.ro care are in footer linkuri pe producatori . ceea ce personal pe vizitatori ii ajuta cu afisarea produselor pe producator .
De asemenea, foarte bine acest lucru ridica rankingul in google. este SEO SPAM ??
La ora actuala Google nu interpreteaza ca spam tehnica folosita cu ALT si imagini de 1 px. si asta da o cataloghez ca spam .
Multumesc
Bani pe google pt ranking
Am clientzi care platesc aprox 20 de euro la google, ca sa le apara ceva timp link sponsorizat .
Acestia la ce categorie intra?
ca mie personal asta mi se pare SEO f...k ,
Daca ai bani nu inseamna ca ai si situri, servicii sau informatii de calitate , da vrei sa te cocotzi acolo sus... si google te ajuta
1 Ataşament(e)
Print Screen-ul pt carcotasi
Acum am pun si print screen-ul ca sa fie clar ca s-a facut si ca nu am vorbit prostii