-
Advertoriale de calitate
Salut! Am urmatoarea oferta pentru membri forumului SeoPedia:
- Articole in romana - 0.8 euro / 100 cuvinte - Articolele sunt bine scrise, fara diacritice. Evident, continutul este unicat si se livreaza in format html;
-Advertoriale pe Ghid 365 - 10 euro - Advertorialele sunt bine informate, si contin peste 400 de cuvinte.
-Comentarii bloguri - 2 lei / comentariul aprobat - Comentariile sunt la subiect, pe bloguri cu pr peste 2 . La sfarsitul fiecarei sesiuni de comentarii se ofera o statistica a activitatii.
Pentru primii 3 doritori am urmatoarea oferta :
- 20 articole de peste 300 cuvinte;
30 comentarii pe bloguri;
1 advertorial ghid365.ro;
Rolul de content creator pe pagina de fb Distractie si papabun pe toata perioada colaborarii;( in principiu doresc colaborari de durata care sa fie reinnoite in fiecare luna).
Pret : 210 lei
Pentru urmatorii doritori, pretul pachetului este de 300 lei, in limita timpului disponibil.
Pachetele pot fi modificate in functie de dorintele fiecaruia si de preturile afisate la inceput :)
Plata se face integral sau 50%-50% ( pentru membrii cu multe bulinute si vechime pe seopedia), cu transfer bancar sau cash- ne putem intalni in Bucuresti si putem sta si de vorba la o cafea despre viitorul proiect.
Pentru tot ce e peste 200 lei se poate emite si factura fara tva.
Weekend placut sa aveti si sper la colaborari frumoase si fructuoase!
-
Se pare ca nu mai pot edita, am observat o mica greseala, am scris membri in loc de membrii, imi cer scuze pentru asta.
-
Vad ca merge destul de greu, asadar vin cu o supraoferta :
Advertorial de 300+ cuvinte pe Ghid 365 - 19 lei
Articole 200 cuvinte - 1 euro
Oferta este valabila 24 de ore, pentru a demonstra calitatea serviciilor :).
-
vreau un advertorial cu un singur link, pot plati prin ING bank 15 lei.
daca merge astept PM.
-
un advertorial cu un singur link scris de tine, si postat pe ghid365.ro as fi interesat si eu, care ar fi pretul?
daca e ok astapt PM
-
Am primit articolul. Pentru 19 lei e foarte ok.
-
mi-a publicat si mie un advertoriale , multumesc :)
-
-
Reinnoiesc oferta cu pretul putin mai mare pentru advertorial:
Advertorial Ghid365.ro - 25 lei
Pachet 20 articole 250 cuvinte- 120 lei
Pachet 100 comentarii pe bloguri - 120 lei
Avantajul celor care achizitioneaza este urmatorul. Odata ce ati cumparat ceva, veti putea cumpara la acelasi pret oricand doriti o colaborare ulterioara :).
-
Colaborare cu succes, advertorial de calitate, persoana de incredere. Recomand