Un mic amanunt petru cei care nu sunt membri ai forumului, pot fi contactat pe adresa de mail : ramisoconcept@yahoo.com :)
Versiune printabilă
Un mic amanunt petru cei care nu sunt membri ai forumului, pot fi contactat pe adresa de mail : ramisoconcept@yahoo.com :)
Improspatare oferta:
Advertorial - 25 lei -contine si promovare facebook
pachet 10 articole 250 cuvinte - 60 lei
Rolul de Content creator pe http://www.facebook.com/distrapapa - 80 lei/luna , 350 lei/an - Pagina este in continua crestere , momentan are 41000 fani. Avand acest rol, puteti promova ce vreti, cand vreti cu o limita de 2 postari publicitare pe zi si postari amuzante cu link catre voi nelimitat.
Ma puteti contacta si pe ramisoconcept@yahoo.com
Oferta Iulie:
Advertorial 2 linkuri si 300 cuvinte pe ghid365.ro;
Link sidebar/ 1 an ghid365.ro;
5 articole 300 cuvinte pentru site-urile voastre;
30 comentarii bloguri - dofollow si nofollow;
149 lei :) Livrarea se face in 48 de ore daca sunteti printre primii..maxim 1 saptamana pt urmatorii.
Salut , fa-mi un pret te rog pentru un pachet de 10 articole nisa jocuri online si un advertorial cu 2 linkuri pe ghid365.ro .
Astept pm .
Caut 5 membri seopedia pentru o colaborare de lunga durata. Colaborarea presupune:
minim 30 articole lunar+alte servicii ( se pot si mai putine articole, dar sa compenseze cu alte servicii)
Preturile pentru servicii sunt urmatoarele:
Articole - 75 eurocenti/100 cuvinte;
Comentarii bloguri - 40 centi / comentariu;
Articole directoare articole - 3 euro / articol aprobat;
Advertorial ghid365.ro - 8 euro;
Traducere din engleza - 75 centi/100 cuvinte;
Reinterpretare text romana - 75 centi / 100 cuvinte.
Preturile se vor negocia pana intr-acolo incat sa fie ok pentru ambele parti. Pentru mine este mai ok sa lucrez pe bani mai putini, dar sa am ce face, decat sa stau si sa tin de pret. Astept Pm-uri. Puteti sa va personalizati pachetele cum vreti si eu va fac oferta de pret.
Un mic amanunt, vand pachetele respective :).