-
Advertoriale de calitate
Salut! Am urmatoarea oferta pentru membri forumului SeoPedia:
- Articole in romana - 0.8 euro / 100 cuvinte - Articolele sunt bine scrise, fara diacritice. Evident, continutul este unicat si se livreaza in format html;
-Advertoriale pe Ghid 365 - 10 euro - Advertorialele sunt bine informate, si contin peste 400 de cuvinte.
-Comentarii bloguri - 2 lei / comentariul aprobat - Comentariile sunt la subiect, pe bloguri cu pr peste 2 . La sfarsitul fiecarei sesiuni de comentarii se ofera o statistica a activitatii.
Pentru primii 3 doritori am urmatoarea oferta :
- 20 articole de peste 300 cuvinte;
30 comentarii pe bloguri;
1 advertorial ghid365.ro;
Rolul de content creator pe pagina de fb Distractie si papabun pe toata perioada colaborarii;( in principiu doresc colaborari de durata care sa fie reinnoite in fiecare luna).
Pret : 210 lei
Pentru urmatorii doritori, pretul pachetului este de 300 lei, in limita timpului disponibil.
Pachetele pot fi modificate in functie de dorintele fiecaruia si de preturile afisate la inceput :)
Plata se face integral sau 50%-50% ( pentru membrii cu multe bulinute si vechime pe seopedia), cu transfer bancar sau cash- ne putem intalni in Bucuresti si putem sta si de vorba la o cafea despre viitorul proiect.
Pentru tot ce e peste 200 lei se poate emite si factura fara tva.
Weekend placut sa aveti si sper la colaborari frumoase si fructuoase!
-
Se pare ca nu mai pot edita, am observat o mica greseala, am scris membri in loc de membrii, imi cer scuze pentru asta.
-
Vad ca merge destul de greu, asadar vin cu o supraoferta :
Advertorial de 300+ cuvinte pe Ghid 365 - 19 lei
Articole 200 cuvinte - 1 euro
Oferta este valabila 24 de ore, pentru a demonstra calitatea serviciilor :).
-
vreau un advertorial cu un singur link, pot plati prin ING bank 15 lei.
daca merge astept PM.
-
un advertorial cu un singur link scris de tine, si postat pe ghid365.ro as fi interesat si eu, care ar fi pretul?
daca e ok astapt PM
-
Am primit articolul. Pentru 19 lei e foarte ok.
-
mi-a publicat si mie un advertoriale , multumesc :)
-
-
Reinnoiesc oferta cu pretul putin mai mare pentru advertorial:
Advertorial Ghid365.ro - 25 lei
Pachet 20 articole 250 cuvinte- 120 lei
Pachet 100 comentarii pe bloguri - 120 lei
Avantajul celor care achizitioneaza este urmatorul. Odata ce ati cumparat ceva, veti putea cumpara la acelasi pret oricand doriti o colaborare ulterioara :).
-
Colaborare cu succes, advertorial de calitate, persoana de incredere. Recomand
-
Un mic amanunt petru cei care nu sunt membri ai forumului, pot fi contactat pe adresa de mail : ramisoconcept@yahoo.com :)
-
Improspatare oferta:
Advertorial - 25 lei -contine si promovare facebook
pachet 10 articole 250 cuvinte - 60 lei
Rolul de Content creator pe http://www.facebook.com/distrapapa - 80 lei/luna , 350 lei/an - Pagina este in continua crestere , momentan are 41000 fani. Avand acest rol, puteti promova ce vreti, cand vreti cu o limita de 2 postari publicitare pe zi si postari amuzante cu link catre voi nelimitat.
Ma puteti contacta si pe ramisoconcept@yahoo.com
-
Oferta Iulie:
Advertorial 2 linkuri si 300 cuvinte pe ghid365.ro;
Link sidebar/ 1 an ghid365.ro;
5 articole 300 cuvinte pentru site-urile voastre;
30 comentarii bloguri - dofollow si nofollow;
149 lei :) Livrarea se face in 48 de ore daca sunteti printre primii..maxim 1 saptamana pt urmatorii.
-
Salut , fa-mi un pret te rog pentru un pachet de 10 articole nisa jocuri online si un advertorial cu 2 linkuri pe ghid365.ro .
Astept pm .
-
Caut 5 membri seopedia pentru o colaborare de lunga durata. Colaborarea presupune:
minim 30 articole lunar+alte servicii ( se pot si mai putine articole, dar sa compenseze cu alte servicii)
Preturile pentru servicii sunt urmatoarele:
Articole - 75 eurocenti/100 cuvinte;
Comentarii bloguri - 40 centi / comentariu;
Articole directoare articole - 3 euro / articol aprobat;
Advertorial ghid365.ro - 8 euro;
Traducere din engleza - 75 centi/100 cuvinte;
Reinterpretare text romana - 75 centi / 100 cuvinte.
Preturile se vor negocia pana intr-acolo incat sa fie ok pentru ambele parti. Pentru mine este mai ok sa lucrez pe bani mai putini, dar sa am ce face, decat sa stau si sa tin de pret. Astept Pm-uri. Puteti sa va personalizati pachetele cum vreti si eu va fac oferta de pret.
-
Un mic amanunt, vand pachetele respective :).