Multumesc si eu Alex ! Am colaborat pentru un proiect pe partea de linkbuilding dar si pe partea de on-page.
Site-ul a urcat in prima pagina pe google pe pozitii bune dupa aprox. o luna jumatate.
Versiune printabilă
Multumesc si eu Alex ! Am colaborat pentru un proiect pe partea de linkbuilding dar si pe partea de on-page.
Site-ul a urcat in prima pagina pe google pe pozitii bune dupa aprox. o luna jumatate.
Recomand, am colaborat cu succes.
Va multumesc pentru review-urile pozitive!
Dupa analizarea evolutiei proiectelor la care am lucrat vin cu mici modificari la oferta:
- timpul de desfasurare nu mai este de 30 de zile ci de aproximativ 45 de zile;
- numarul comentariilor scade la aproximativ 40, si anume: in jur de 30 catre articole si in jur de 10 comentarii related catre site-ul de baza;
- articolele vor fi predominant pe bloguri si pe site-uri related si mai putine in directoarele de articole;
- cu privire la "10 directoare firme/10 site-uri de anunturi" ma refer la faptul ca aveti de ales intre 10 directoare firme sau inscrierea in 10 site-uri de anunturi;
- daca consideram ca este necesar, oferim de asemenea si optimizare OnSite de baza, pretul incepand de la 30E, in functie de modificari. Daca este vorba de modificari minore pe care le puteti face dvs la sugestia noastra, atunci va sfatuim gratuit.
Am hotarat sa aduc aceste modificari la serviciul oferit pentru a evita eventualele penalizari si pentru a mari rata de succes a proiectelor, analizandu-le astfel mai in detaliu.
Pentru a lua legatura cu noi ne puteti contacta prin PM sau la adresa de eMail i.alexandru10(at)gmail.com
Am colaborat cu Alex si recomand!
Saluare,
Deoarece luna August este luna concediilor si mai putini oameni investesc in afaceri in aceasta luna, vin cu urmatoarele oferte:
1. Reducere 30 Euro la pachetul meu de servicii de 110 Euro. Astfel pretul pentru pachet va fi 80 Euro.
2. Optimizare On Site de baza, cu preturi intre 20-50 Euro (in pret sunt incluse si modificari ce tin de programare)
Am uitat sa mentionez. Oferta este valabila doar pentru luna August. Pe urma revenim la pretul normal.
Multe persoane au cerut un portofoliu al clientilor sau o lista a site-urile pe care s-a aplicat pachetul oferit de mine.
Prin urmare, listez mai jos o serie de site-uri pe care s-au folosit serviciile SEO prezentate in acest topic, cat si evolutia lor in Google:
1. mamicool.ro
haine gravide - 3600 cautari lunare - Top 3
haine pentru gravide - 1300 cautari - Top 3
rochii gravide - 1300 - Top 3
rochii pentru gravide - 390 - Top 3
2. clasament-fotbal.com
clasament anglia - 22 000 cautari lunare - Top 4
clasament premier league - 1900 - Top 7
3. Trefle.ro
ie romaneasca - 3600 cautari lunare - Top 3
ii romanesti - 1300 - Top 3
magazin ii romanesti - top 3
4. beashop.ro
geluri uv - 3600 cautari - top 3
unghii false - 5400 - top 10
produse unghii - 480 - top 5
geluri pentru unghii - Top 3
5. magazinuldebrazi.ro
Brazi - 4000 - 27 000 cautari, in functie de sezon. Pozitia 1
Brazi de Craciun - 100 - 18 000 cautari, in functie de sezon. Pozitia 1
Acestea sunt doar cateva din proiectele la care s-a lucrat bazandu-ne pe serviciul expus in acest topic.
Pretul pachetului este in continuare 110 Euro iar perioada de desfasurare este de aproximativ 45 de zile.
Cine este interesat de oferta sa trimita un mail la adresa i.alexandru10(at)gmail.com sau PM pe forum.
Il recomand pe I.Alex, am colaborat cu succes pentru un proiect nou si pentru mai multe cuvinte, am ajuns pe prima pagina.
Am inceput colaborarea, o sa revin cu rezultatele.
Salutare,
Este vara, este perioada concediilor si putini investesc in afaceri in acesta perioada. Tocmai de aceea vin cu o oferta valabila pana la sfarsitul lunii August:
1. Reducere 20 Euro la pachetul de servicii SEO de 110 Euro. Astfel pretul pachetului va fi 90 de Euro(Plata se va face in 2 transe a cate 45 de Euro).
2. Optimizare On Site de baza, cu preturi intre 20-50 Euro (in pret sunt incluse si modificari ce tin de programare)