Il recomand, am colaborat cu ZeTTu totul a decurs bine, rata buna de aprobare chiar daca a fost un site cu foarte putin content oarecum in constructie. Iar acum inca 2 pachete de 420 directoare.
Versiune printabilă
Il recomand, am colaborat cu ZeTTu totul a decurs bine, rata buna de aprobare chiar daca a fost un site cu foarte putin content oarecum in constructie. Iar acum inca 2 pachete de 420 directoare.
Salut, as dori si eu un pachet. Spune-mi te rog cand poti sa incepi si-ti las pe PM detaliile, mersi fain.
Multumesc Cristian si Iuliei pentru mesaje. (va mai astept). Tosin, ti-am raspuns si tie intr-un pm. Oferta este in continuare valabila pentru membrii SEOPEDIA, si anume pachetul de 420 directoare - 13 euro (Plata PayPal, MoneyBookers, Transfer Bancar).
Multumesc
Am cumparat si eu un pachet si totul a decurs foarte bine si fara batai de cap. Recomand.
Multumesc si eu de colaborare BabBarDeL si te mai astept. Oferta in continuare valabila . Pachetul de 420 directoare romanesti - 13 euro (Doar pt membrii seopedia)
Sunt interesat si eu de un pachet. Da un semn imediat ce intri pe mess. Sau eventual lasa raspuns la ce te-am intrebat, ca sa poti incepe de maine. Mersi.
mai vreau si un pachet!
ms!
Am finalizat alte comenzi mai multor utilizatori de pe forum, si am inceput colaborarea si cu inscaun.
Astept comanda si lui relansat.
In continuare pret 13 euro - pachetul de 420 directoare.
Multumesc
mi-a fializat si mie inca un pachet .
recomand.
Astept pe pm adresa de paypal si ce trebuie sa iti trimit, vreau o inscriere , dar cu 10 /zi , daca e ok astept pm-ul. Multumesc .
Multumesc pentru comenzi, si confirm inceperea colaborarii mele si cu tazonne. Oferta este valabila in continuare, pachetul 420 directoare romanesti - 13 euro.
O zi buna
Revin si eu cu o super oferta NUMAI pentru membrii seopedia, asta si datorita faptului ca de peste 1 an realizez serviciul de inscriere in directoare cu un foarte mare succes:
Pachetul 120 directoare romanesti - 4 euro
Pachetul 220 directoare romanesti - 8 euro
Pachetul 320 directoare romanesti - 12 euro
Pachetul 420 directoare romanesti - 13 euro (+/- 20)
Pachetul 520 directoare romanesti - 15 euro (+/- 20)
Pachetul 120 directoare straine - 5 euro
Pachetul 220 directoare straine - 10 euro
Pachetul 320 directoare straine - 15 euro
Pachetul 420 directoare straine - 18 euro (+/- 20)
Pachetul 520 directoare straine - 20 euro (+/- 20)
-Accept ratii zilnice de inscriere de la 4 directoare/zi si maxim 50 directoare/zi.
-Creez adrese de mail personalizate.
-Ofer raport zilnic pe mail cu directoarele parcurse.
-Ofer pagina personalizata in google docs pentru fiecare client, cu raportul situatiei live.
-Confirm mailurile fiecarui pachet.
-Inscrierea se va face manual, zilnic, exclus in weekend.
Ma puteti contacta direct pe messenger: mihai.chivu , sau PromoSeo - Inscriere in directoare, comentarii si fani facebook.
Vreau sa multumesc tuturor celor care au avut si au incredere in serviciile mele.
Am un vast portofoliu de peste 250 de siteuri pe care le puteti verifica in portofoliu.
Cu stima.
Am mai luat si eu doua pachete de inscrieri in directoare, preturi foarte bune pentru clientii fideli :) si de inalta calitate.
Am lucrat cu zeTTu, pentru pachetul ro de 420 in vara, totul a decurs foarte bine, recomand.
sunt si eu intresat, pls pm
Ti-am raspuns la pm liviuC. Multumesc Phoenixman si focus pt colaborari.
Acum nou, am situatia inscrierilor live intr-un google docs, creat pt fiecare client in parte.
Exemplu aici! STATISTICA LIVE
Oferta UP!
Am colaborat cu Zettu pentru doua site-uri si totul a decurs perfect, recomand serviciile lui cu mare incredere:)
Multumesc beatrice. Oferta este up pt toti membrii seopedia.
Astept cereri in continuare.
cele mai mici preturi pt toti colegii.
Totul a fost ok.
Iar am colaborat. Iar a fost bine :)
Multumesc Bogdan si Puthre. Oferta este in continuare valabila, DOAR pentru membrii seopedia.
si eu vreau pachetul de 4E directoare romanesti
Am raspuns, si am inceput colaborarea cu cris.
L-am recomandat pe Zettu unui amic (nu e de pe aici) si vrea si el sa-i lase un review:
Citat:
Recomand cu caldura! Super profesionist, daca ar fi toti romanii asa, am ajunge departe.
Colaborez cu Zettu pentru mai multe pachete de inscrieri in directoare.
Recomand cu incredere, foarte serios.
Multumesc lui Dan, si totodata croif, pentru colaborarile voastre. Oferta este sus!
Am colaborat din nou si cu Zettu ... nu ai ce sa-i reprosezi
iti multumesc avram, si confirm si eu multele colaborari cu tine. Oferta este in continuare valabila!
Si eu am avut mai demult o colaborare cu el si a decurs totul ok, acuma am mai dat drumu la un pachetel de 120 de directoare
Multumesc mult de comanda StarNet si sper sa fi multumit. Oferta este valabila in continuare. Multumesc
Cel mai comandat pachet. 420 directoare romanesti - 13 euro
Si eu am colaborat cu Zettu. Cel mai bun serviciu de inscriere in directoare de pe seopedia.
Un mic amanunt mi-ar placea sa vad pe viitor: in raportul trimis zilnic, acolo unde este posibil, sa existe linkul catre pagina inscrisa, nu catre homepage-ul directorului.
Multumesc prodan. Oferta este valabila .
Inca o colaborare incheiata cu succes! Nimic de reprosat! Bravo Zettu pentru serviciul oferit!
Sunt interesat de : Pachetul 120 directoare straine - 5 euro
Mai e valabil ?
Multumesc XZT pentru feedback si confirm si eu buna colaborare cu tine. Am inceput colaborare si cu anuntul.
Oferta ramane valabila.
Am colaborat pentru inscrierea de directoare straine si totul a fost OK
Am mai incheiat doua pachete de inscriere in directoare cu Mihai, totul a decurs perfect ca de obicei, recomand in continuare.
Am colaborat si eu cu Mihai. Recomand !!!
In primul rand LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT!
Multumesc anuntul, beke si phoenixman, dar si tuturor colegilor de pe forum care au avut incredere in mine, apeland la serviciile mele.
Oferta este valabila in continuare!
Am mai luat încă un pachet de la Mihai.