-
Ii multumesc si eu lui LuKian pt comanda, si il mai astept. Sunt in continuare in colaborare cu foarte multi membrii de pe forum pentru pachete de inscriere in directoare. Tin iar sa precizez ca pretul pentru un pachet FULL de 420 directoare romanesti, este de doar 13 euro pentru membrii SEOPEDIA. Astept in continuare comanzi. Multumesc!
-
O inscriere de directoare straine incheiata cu succes ! 10x ZeTTu
-
Nu stiu daca mai e nevoie sa mentionez, dar am finalizat zeci de proiecte cu zettu si evident, mai sunt in lucru altele.
Mi-a mancat o gramada de bani (in sensul bun al cuvantului) si nu-mi pare rau :)
-
Ai sloturi libere ? ma intereseaza inscrierea a 2 site in directoare
-
Salut alias. Da, sunt disponibil.
Multumesc Dan si Cucu.
-
Si eu continui munca cu Zettu .. face treaba minunata si, mai presus de toate, e receptiv la cerintele mele .. asa ca ma va pastra de client mult timp de acum inainte.
-
Multumesc mult AntonioTony si confirm si eu buna colaborare cu tine. Astept in continuare cererile voastre de inscriere in directoare, oferta mentinandu-se pt membrii seopedia, la 13 euro-pachetul de 420 directoare romanesti
-
Isi merita aprecierile. Bine organizat si constant.
Singura mea sugestie ar fi de modificat linkul unde se poate gasi inscrierea in directorul respectiv, in loc de url general (in rapoarte).
-
Iti multumesc mult EHR. Aici intervine o problema... M-as putea baza pe un raport, partial, bazat numai pe mailurile primite, si cum multe nu trimit....si accepta foarte tarziu.......
-
1. Sper ca nu au luat-o in nume de rau. A fost un customer feedback decent si util.
2. Nu stiu daca m-am facut inteles cum trebuie (deh .. caldura mare mon cher..) insa vorbeam despre linkul din rapoartele trimise pe mail. Stiu ca am verificat odata, si speram ca atunci cand dau link, sa ajung direct la articol/post (sub forma numedirector.tld/(categorie)/titlu-sau-descriere-articol-submited.html) si nu sa caut in director. Unii nu au functia de search si trebuie sa intuiesti unde ar fi putut fi inscris.
In rest, nu am spus-o din complezenta; chiar asa am perceput eu modul tau de lucru.
--
PS: ma bucur cand intalnesc oameni de calitate si, mai ales, constiinciosi. Aici putem include destui colegi de pe acest forum.
--
LE: Fara nominalizari :)
-
Stiu EHR..si am inteles perfect (totodata vreau sa iti multumesc pt mesaj si sugestie). De aceea am si spus mai sus. Depinde de foarte multe lucruri acel raport final avansat. Sper ca pe viitor sa imi pot extinde detaliile.
-
Colaborez foarte bine cu baieti, de incredere si foarte rapizi. Bravo lor
-
Am colaborat si totul a fost ok. Recomand!
-
Am colaborat cu Mihai si totul a decurs bine. Recomand si celorlalti useri interesati de serviciile oferite de el!
Andrei :)
-
Multumesc alias , ISKY si Lucian, si confirm si eu bunele colaborari. Tin sa precizez ca sunt in lucru cu foarte multi membrii pentru numeroase pachete.
Pretul de inscriere al pachetului full de 420 directoare romanesti, ramane la 13 euro, si sunt deschis sa preiau si alte comenzi.
Am realizat si pagina de portofoliu, pentru a putea vedea colaborarile recente CLICK AICI.
Astept cereri si intrebari daca aveti. Multumesc
-
Am inceput si eu colaborarea cu Zettu pe un pachet de inscriere in directoare romanesti 100 de bucati. Acum sa vedem rezultatele :)
-
Multumesc ca m-ai ales relansat, si sper sa avem parte de rezultate cat mai bune.
Tin sa precizez ca sunt deschis la comenzi in continuare, pretul pachetului full de 420 directoare romanesti, pastrandu-se la 13 euro [Cel mai mic pret de inscriere] :)
Va multumesc
-
Inca doua proiecte duse la bun sfarsit in cele mai bune conditii. Serios, profesionist, recomand!
-
Confirm si eu colaborarile numeroase cu adrian si cu multi alti membrii de pe forum.
Astept in contiuare comenzile dvs, si nu uitati , pachetul d e420 de directoare romanesti pentru membrii este de doar 13 euro.
Va multumesc
-
am incheiat prima colaborare cu zettu. ce pot spune, decat ca sunt foarte multumit si ca voi mai colabora cu el pe viitor? :) multumesc pentru promptitudine si seriozitate.
-
Multumesc pentru colaborare relansat. Astept comenzi in continuare. Multumesc
-
-
Multumesc mult. Oferta in continuare valabila.
-
mi-a mai finalizat si mie un pachet de 420 de directoare :)
-
A finalizat si la mine 4 pachete de inscriere in directoare. Recomand cu caldura
-
Va multumesc si eu pentru buna colaborare. Astept cereri in continuare. Pretul unui pachet de 420 romanesti, este de doar 13 euro pentru membrii seopedia . Va multumesc si o zi buna
-
Multumesc frumos pentru colaborare! Super servicii! Recomand cu mare caldura serviciile prestate de domnul ZeTTu! :)
-
Confirm si eu finalizarea a 8 pachete cu iSKY. Multumesc de colaborare. astept cereri pe mai departe.
-
Si mie mi-a finalizat un pachet de 420 dir. Acum deja a inceput al doilea. Baiat de nota 10, merge ca ceasul.
-
Confirm si eu colaborarea cu diasomie, si ii multumesc pt ca m-a ales. In continuare oferta este valabila, iar pretul ramane de 13 euro pentru 420 directoare romanesti, pt toti cei din comunitatea seopedia.
-
Inca o colaborare incheiat cu succes cu ZeTTu !! Rata foarte mare de accept in directoare .
-
Multumesc mult cucule, si pot spune ca esti un vechi si constant client al meu, ca multi altii de pe acest forum. Se paote confirma acest lucru. Pachetele sunt in continuare valabile, si mentin pretul de 13 euro pentru cele 420 directoare.
-
Am inceput si eu inca o colaborare cu zettu, punctual ca de fiecare data.
-
Multumesc mult Lukian, si esti unul din vechii clienti constanti, ca si multi altii. Oferta ramane Up! 13 euro - pachet de 420 directoare, REactualizata!
-
Am incheiat iarasi o inscriere pentru un site personal. Totul a decurs exact cum ma asteptam - minunat!
-
Multumesc mult tony. Am actualizat lista, si inlocui directoarele care nu mai functionau. Pretul pachetului de 420 directoare ramane 13 euro pentru membrii seopedia.
-
Dupa cum spuneam am inlocuit toate directoarele care nu mai functionau, si revin la oferta de inscriere in 420 directoare la 13 euro doar pentru membrii seopedia. Pentru cei care nu au cont , pretul va fi de 15 euro , ca tot am primit intrebari, de ce am preturi diferentiate. Oferta este valabila. Multumesc
-
@ZeTTu Salutare. Ti-am trimis un email acum cateva zile. Bafta
-
Salutare fixbrain. Nu stiu exact ce mail. Te-am cautat pe mess... Astept un raspuns te rog.
-
Tocmai ce a terminat o inscriere. Rata mare de aprobare si user foarte serios. Recomand cu caldura oricui are nevoie de o inscriere in directoare profi si nu are timpul necesar sa o faca singur.