Iti multumesc sebastian. Astept in continuare siteuri de inscris.
Versiune printabilă
Iti multumesc sebastian. Astept in continuare siteuri de inscris.
Site caruia nu i`am adus niciun link decat o inscriere in directoare facuta de ZeTTu a primit la acest ultim update PR 1 - eu zic ca e ok!
La fel si eu :) Ca Paul.
va multumesc mult. am inceput colaborarea cu inca, cativa membrii. astept cereri in continuare.
Am colaborat si sunt multumit...Recomand.
si eu va multumesc pt colaborare si va mai astept. Oferta este valabila, si la pachete mai mari negociem.
Totul a decurs ok. A inscris cateva din siturile mele. Am primit raport. Recomand.
Confirm si eu colaborarea de succes cu Lucian. Astept cereri in continuare.
Am dat si eu la submis trei site-uri acum cateva zile si primesc rapoartele in fiecare zi. Chiar daca rata de aprobare in directoare ar fi doar de 50% tot as crede ca este un serviciu care isi merita banii. Recomand!
iti multumesc si teie de colaborare c_n_m...si te mai astept.
Am mai luat o serie de directoare de la @ZeTTu tocmai pentru ca e serios si face treaba buna ;)
Recomand !
confirm colaborarea cu ALvy. Astept cereri in continuare. Pentru mai multe pachete, negociem preturile
Am colaborat si eu cu succes pentru niste site-uri si cu siguranta mai colobarom si pentru alte proiecte . Face o treaba cu adevarat buna
Iti multumesc si tie de colaborare avram si te mai astept. Astept cereri mai departe. Am timp pentru comenzi...
Mi-a inscris si mie un site in directoare si a fost ok. O sa mai colaborez si cu alte ocazii.
iti multumesc mult si tie de colaborare seinfeld. Astept cereri in continuare, si repet iar, pt pachete mai multe negociem pretul.
Am colaborat si totul a fost ok, rapoarte zilnice, tot tacamul. Recomand.
Iti multumesc Andrei si te mai astept. Astept in continuare cereri, si nu uitati, pentru mai multe pachete, negociem tot, si inscrierile in straine, romanesti cat si advertorialele din semnatura
Am colaborat din nou, la fel de bine ca si prima data. Totul ca la carte, rapoarte zilnic, etc. Din nou s-au vazut si rezultate :) Recomand cu toata increderea!
Confirm si eu colaborarea cu adrian , si astept in continuare oferte.
Inca un set terminat cu succes. Prompt si serios.
Am mai luat inca doua pachete de inscriere in directoare, credca in fiecare luna am luat cate cel putin doua pachete si sunt foarte multumit de serviciile oferite de catre echipa AvsZ, recomand!
Va multumesc tuturor. Oferta este valabila in continuare.
am mai luat si eu un pachet de directoare :) totul a decurs ok , raport zilnic.
recomand ZeTTu!
Multam mult Todosin. Recomand ca un utilizator foarte serios. Astept cereri in continuare. Oferta este negociabila pentru toti membrii.
Nu stiu daca mai e cazul sa va spun ca este un user serios si de incredere. Colaborez cu el de mult timp si intotdeauna serviciile au fost prompte si in termen.
Colaborat, recomand. O sa te contactez cat de curand, dupa cum am vorbit :)
De multa vreme nu am mai vazut un serviciu de care toti sa fie multumiti.
Cred ca seriozitatea a fost (si este) mai importanta decat pretul serviciului, decat varsta si reputatia utilizatorului.
Eu mi-am facut abonament la Zettu :)))
Clar, asta ii spuneam si eu, pana acum ii singurul care a dus inscrierile pana la sfarsit, nu exista unul pe forumul asta mai serios ca Zettu, la serviciile oferite de el.Citat:
De multa vreme nu am mai vazut un serviciu de care toti sa fie multumiti.
Cred ca seriozitatea a fost (si este) mai importanta decat pretul serviciului, decat varsta si reputatia utilizatorului.
Eu mi-am facut abonament la Zettu )
Va multumesc mult, si confirm si eu colaborarea excelenta cu totii aceia care au postat aici si nu numai.
@ Dan - Multumesc mult pt vorbe.
@ Phenixman - Da..stiu si iti multumesc si tie pt asta.
Pt toti ceilalti, astept in continuare comenzi, si nu uitati, pt toti membrii, totul e negociabil.:)
Acuma am comandat si eu un pachet de 200. Discutia a fost foarte ok. Sper intr-o colaborare de lunga durata.
Ms mult.si eu sper la fel StarNET. Astept in continuare comenzi.
Inca o comanda finalizata din partea domnului ZeTTu. Astept si cele straine ca sa pot zice ceva despre ele :)
Iti multumesc cucu. Am inceput colaborarea de aici si cu Raxiro. ar putea sa confirme el. Astept comenzi mai departe. Comenzile sunt negociabile pt membrii
Inca doua pachete de inscrieri incheiate cu succes, zettu deja a devenit un profesionist in ceea ce face.
Am incheiat colaborarea cu zettu, am fost informat in fiecare zi de statusul proiectului. Voi verifica zilele ce urmeaza email-ul sa vad cum decurg lucrurile in legatura cu aprobarea si eventualele respingeri.
In alta ordine de idei am fost multumit de comunicare, au aparut si ceva rezultate care tind sa cred ca sunt in proportie mare de la adaugarea in directoare.
Recomand si eu.
Multumesc mult si eu pt comenzi StarNet si Phoenixman . Astept in continuare comenzi noi.
Multumesc ZeTTu pentru profesionalismul cu care ai tratat comanda. Recomand tuturor!
salut, doresc si eu inscriere pentru 3 subdomenii wordpress si blogspot. Cam care e rata de aprobare a acestora?
Multumesc
Am comandat si eu chiar azi 2 pachete full si urmeaza sa revin cu un mini review dupa ce se vor realiza complet inscrierile respective