Ii multumesc si eu lui delpi pentru comanda, si il mai astept. Oferta este valabila in continuare. 12 euro - pachetul de 420 directoare romanesti. Ziua buna :)
Versiune printabilă
Ii multumesc si eu lui delpi pentru comanda, si il mai astept. Oferta este valabila in continuare. 12 euro - pachetul de 420 directoare romanesti. Ziua buna :)
Buna seara Mihai, pentru inceput as avea nevoie de un pachet de 120 directoare romanesti. Daca e ok si pentru tine, maine iti trimit detaliile si bineinteles efectuez si plata.
Buna seara.Astept toate detaliile necesare rolland, la adresa de mail: office@promoseo.net . Voi prelua de indata comanda ta.
Ok, ne auzim maine. O seara placuta
Confirm inceperea de inscriere cu Roland si inca, cativa de pe forum. Oferta ramane valabila.Multumesc
ai timp pt Pachetul 120 directoare straine ?
Ti-am raspuns printr-un pm whitet
Totul a fost perfect. :)
Multumesc !
Am colaborat cu Mihai si sunt foarte multumit. Comunicare rapida si eficienta.
Recomand!
Multumesc si lui memelea si lui cosmin, si va mai astept. Oferta este valabila. (420 directoare romanesti - 12 euro)
in decursul a o luna mi-a facut o noua inscriere .. se vad progrese
Multumesc cucu. Oferta este valabila in continuare . Reamintesc pretul pentru colegii de pe seopedia: 12 euro pachetul de 420 directoare. O zi buna
Am colaborat cu Mihai si totul a decurs ok.
A fost punctual si am primit raportul complet, iar pretul este avantajos.
Multumesc!
Ai timp de vreo 300-400 de directoare romanesti?
ai pm babardel..si din cate stiu..am mai colaborat...
Am incheiat si eu o noua colaborare. Cred ca deja e de la sine inteles ca totul a mers ok :)
Multumesc sutzu, si te mai astept.Oferta este valabila in continuare.
Ca de obicei serviciile au fost ireprosabile, o colaborare excelenta.Voi colabora cu Mihai si in viitor.
iti multumesc si eu beatrice pt colaborare si te mai astept. Oferta este valabila
Inca o colaborare incheiata cu succes, recomand in continuare.
Multumesc si eu. Oferta este valabila in continuare, cu ratii de la 1 director pe zi..... pachetul de 420 directoare - 12 euro. O zi excelenta
Am folosit pentru prima data. Sunt multumit si voi mai colabora
Multumesc si eu remy, si te mai astept. Oferta este valabila in continuare, mai ales ca m-am eliberat de niste comenzi. (pachetul 420 directoare romanesti - 12 euro)
Sunt mulțumit de serviciu, totul a decurs perfect. Recomand !
Multumesc si eu Paul pentru buna colaborare. Oferta este disponibila in continuare. (12 euro pachetul de 420 directoare romanesti, doar pentru membrii seopedia.)
colaborare cu succes!
multumesc. oferta este disponibila.
Am colaborat si colaborez in continoare cu Mihai. Ofera servicii foarte bune la preturi de asemenea foarte buna. Recomand colaborarea cu el.
Multumesc lawrians. Confirm si eu colaborarea cu tine. Oferta este valabila pe mai departe. 12 euro - pachetul de 420 directoare romanesti.
Nu cred ca acest serviciu mai are nevoie de alta promovare .. omu' isi face prea bine treaba ca sa renunt la serviciile lui .. inscrierea in directoare inca mai are efect daca e facuta cu cap, iar eu, dupa atata timp, inca apelez la Mihai.
Multumesc Tony pt feedback. Acum ca m-am mai eliberat, oferta este valabila in continuare!
Tocmai am incheiat o noua colabrare. Seriozitate maxima si un rap. calitate pret ft. bun. Multumesc.
Multumesc si eu lui Laur. Oferta este valabila in continuare, iar pentru colegi, pachetul de 420 directoare romanesti este de doar 12 euro.
Am comandat si eu inca un pachet la Mihai, totul este ok ca intotdeauna.
Multumesc si eu vali pentru comanda. Oferta este valabila pe mai departe.
Servicii de nota 10+ !
Multumesc mircea. Oferta este valabila!
Un nou pachet finalizat si la mine.
Multumesc.
Multumesc Robesrt. Oferta este valabila. (12 euro - pachetul de 420 directoare romanesti)
Am colaborat cu Mihai si sunt multumita de cum a decurs totul. Recomand cu incredere!