Din lista ta de directoare, sunt care acceptan si alt link inafara de index? Intreb pentru ca indexul il am inregistrat de multe dir. Mersi.
Versiune printabilă
Din lista ta de directoare, sunt care acceptan si alt link inafara de index? Intreb pentru ca indexul il am inregistrat de multe dir. Mersi.
salutare felix ...cred ca te referi la deeplink-uri.....din satistica pe care o am...sunt foarte foarte putine directoare de acest gen.....imi pare rau
PS: scuze intarzierea.
Recomand serviciul lui Mihai.Am incheiat cu success colaborarea si voi reveni saptamana aceasta cu un proiect nou.
Multumesc mult Tzaphoo...si te mai astept. Oferta este valabila. 13 euro pachetul de 420 dirctoare, cu o ratie minima de 4 directoare/zi!
Am inceput o noua colaborare.
multumesc sutzu pt ca ai apelat la mine. Oferta valabila.
am inceput si eu colaborarea cu Mihai pentru cateva siteuri.
Confirm si eu cele 8 pachete de la delphi...Oferta este valabila. Am timpul necesar. Multumesc
Am incheiat o noua colaborare cu Mihai pt 4 site-uri, un pachet customizat de 150 de directoare, o parte alese de mine, o parte de el, directoare cu rata mare de aprobare. Recomand
A luat cineva pachetul cu directoare straine de la Mihai? Si daca da, a avut rezultate notabile in urma inscrierii?