iti multumesc tymbark...si sa stii ca acea lista e cea mai buna.:) Ciuxy..nu prea imi amintesc daca am colaborat pt straine cu cineva de pe forum, dar poti verifica portofoliu. Oferta este valabila in continuare.
Versiune printabilă
iti multumesc tymbark...si sa stii ca acea lista e cea mai buna.:) Ciuxy..nu prea imi amintesc daca am colaborat pt straine cu cineva de pe forum, dar poti verifica portofoliu. Oferta este valabila in continuare.
Recomand de incredere si serios. Am primit zilnic raportul cu directoarele in care a fost inscris site-ul, raport la final, totul a decurs fara nici cea mai mica problema!
Multumesc mult Calin, si sper sa ai succes deplin cu siteul respectiv. Oferta este cat se paote de valabila, si va reamintesc ca pentru colegii de pe forum, inscrierea in cele 420 directoare romanesti, costa doar 13 euro. O zi buna.
Salut Mihai, m-ar interesa și pe mine un pachet de 120.
Ti-am raspuns in pm Sorin.
Recomand. De incredere si serios.
Sunt foarte multumit ca totul a decurs asa cum am agreat si fara nici cea mai mica problema!
Multumesc si eu clawbc pt buna colaborare, si o confirm si eu.
Oferta este valabila, pretul pachetului de 420 directoare fiind de 13 euro in continuare.
In plus am marit numarul la:
- 10 titluri
- 10 descrieri
pentru fiecare comanda data.
O zi buna.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Dragi Colegi. Revin cu preturi noi pentru inscrierea in directoare, o data cu data de 12 MARTIE 2013, dupa cum urmeaza:
Pachetul 120 directoare romanesti - 4 euro
Pachetul 220 directoare romanesti - 7.5 euro
Pachetul 320 directoare romanesti - 11 euro
Pachetul 420 directoare romanesti - 12 euro - Doar pentru membrii seopedia
Pachetul 120 directoare straine - 5 euro
Pachetul 220 directoare straine - 9.5 euro
Pachetul 320 directoare straine - 14 euro
Pachetul 400 directoare straine - 17 euro - Doar pentru membrii seopedia
Ca de obicei:
-Accept ratii zilnice de inscriere de pana la 4 directoare/zi si maxim 50 directoare/zi.
-Creez adrese de mail personalizate.
-Ofer raport zilnic pe mail cu directoarele parcurse.
-Ofer pagina personalizata in google docs pentru fiecare client, cu raportul situatiei live.
-Confirm mailurile fiecarui pachet.
-Inscrierea se va face manual, zilnic, exclus in weekend.
Vreau sa va invit sa vizitati noua rubrica DETALII, inainte de a comanda pachetul dorit.
Va multumesc tuturor.
Dacă ai timp disponibil aș dori Pachetul de 420 de directoare românești. Contactează-mă pe PM !
Am inceput colaborarea cu Paul, la noua oferta. Multumesc
am colaborat si eu cu Mihai pentru 8 siteuri.
Totul a decurs perfect. A tinut cont de cerintele mele si de deadline-uri.
Pe viitor vom mai colabora cu siguranta.