-
Ii multumesc si eu lui LuKian pt comanda, si il mai astept. Sunt in continuare in colaborare cu foarte multi membrii de pe forum pentru pachete de inscriere in directoare. Tin iar sa precizez ca pretul pentru un pachet FULL de 420 directoare romanesti, este de doar 13 euro pentru membrii SEOPEDIA. Astept in continuare comanzi. Multumesc!
-
O inscriere de directoare straine incheiata cu succes ! 10x ZeTTu
-
Nu stiu daca mai e nevoie sa mentionez, dar am finalizat zeci de proiecte cu zettu si evident, mai sunt in lucru altele.
Mi-a mancat o gramada de bani (in sensul bun al cuvantului) si nu-mi pare rau :)
-
Ai sloturi libere ? ma intereseaza inscrierea a 2 site in directoare
-
Salut alias. Da, sunt disponibil.
Multumesc Dan si Cucu.
-
Si eu continui munca cu Zettu .. face treaba minunata si, mai presus de toate, e receptiv la cerintele mele .. asa ca ma va pastra de client mult timp de acum inainte.
-
Multumesc mult AntonioTony si confirm si eu buna colaborare cu tine. Astept in continuare cererile voastre de inscriere in directoare, oferta mentinandu-se pt membrii seopedia, la 13 euro-pachetul de 420 directoare romanesti
-
Isi merita aprecierile. Bine organizat si constant.
Singura mea sugestie ar fi de modificat linkul unde se poate gasi inscrierea in directorul respectiv, in loc de url general (in rapoarte).
-
Iti multumesc mult EHR. Aici intervine o problema... M-as putea baza pe un raport, partial, bazat numai pe mailurile primite, si cum multe nu trimit....si accepta foarte tarziu.......
-
1. Sper ca nu au luat-o in nume de rau. A fost un customer feedback decent si util.
2. Nu stiu daca m-am facut inteles cum trebuie (deh .. caldura mare mon cher..) insa vorbeam despre linkul din rapoartele trimise pe mail. Stiu ca am verificat odata, si speram ca atunci cand dau link, sa ajung direct la articol/post (sub forma numedirector.tld/(categorie)/titlu-sau-descriere-articol-submited.html) si nu sa caut in director. Unii nu au functia de search si trebuie sa intuiesti unde ar fi putut fi inscris.
In rest, nu am spus-o din complezenta; chiar asa am perceput eu modul tau de lucru.
--
PS: ma bucur cand intalnesc oameni de calitate si, mai ales, constiinciosi. Aici putem include destui colegi de pe acest forum.
--
LE: Fara nominalizari :)