-
multam mult pentru incredere! Pentru cei care nu stiu am extins lista la 420 directoare la 15 euro.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update oferta. Am reusit datorita D-lui Cristi Ursut sa schimb oferta si pe site .
De acum am lista de 420 directoare , la pretul de 15 EURO (Creare si confirmare adresa mail, raport zilnic).
100 directoare - 4 euro
200 directoare - 8 euro
300 directoare - 12 euro
420 directoare - 15 euro
Pentru mai multe pachete , voi negocia pretul cu dvs, asa cum am negociat cu multi de pe site.
-
Am colaborat cu ZeTTu pe 2 pachete de 300 directoare. Rapoartele au fost trimise zilnic pe e-mail, user foarte serios. Recomand!
-
iti multumesc florin. te mai astept si cu alte proiecte. Anunt valabil!
-
Am mai colaborat cu el pentru inca un pachet si am fost foarte multumit. Mersi mult!
-
Iti multumesc Cristi. Te astept si cu alte proiecte. Anunt valabil in continuare.
-
Am colaborat cu succes! Persoana serioasa si de incredere!
-
multumesc si eu ovidiu, si te mai astept. Pt toti ceilalti, oferta ramane valabila
-
Imi cer scuze pentru cei care n-au primit rapoarte 2 zile, dar din cauza vremii, in locatia din Giurgiu unde m-am aflat, am fost izolat de lume. Am trimis mesaje tuturor, cu situatia in care m-am aflat.
Update: Am inceput colaborarea cu ISKY. Astept in continuare oferte.
-
Am colaborat cu ZeTTu pentru mai multe pachete. Rapoarte zilnice, treaba foarte buna! Multumesc!
-
Iti multumesc si tie Rares. Astept cererile dvs in continuare.