Ba daaa, e pe ro. Si are aproape 42 de membri si vreo 400 de mesaje. Ai ma Dane, ce dracu, lauda-te si tu cu altceva, nu cu un cuvant cheie cu 7 cautari pe zi.
Versiune printabilă
Ba daaa, e pe ro. Si are aproape 42 de membri si vreo 400 de mesaje. Ai ma Dane, ce dracu, lauda-te si tu cu altceva, nu cu un cuvant cheie cu 7 cautari pe zi.
Am vazut si eu forumul. Este #2 in google.ro pe "forum seo". Felicitari pentru reusita!
In ciuda performantelor SEO de invidiat ( printre care si PR2 ) sunt socat sa vad phpbb in footer... Ultima versiune majora phpbb ( v3 ) a fost lansata undeva prin 2007. Intre timp, anul 2011, sunt curios prin ce colturi ale internetului se mai gasesc forumuri phpbb...
( ca sa fiu constructiv totusi, in ciuda informatiei deosebit de interesante de la "news", vbuletin pentru proiectele care or sa ajunga undeva si macar SMF pentru celelalte... phpbb la muzeu, cu tot respectul :) )
salut... ba da ce activi sunteti ...
Singurul la care ii raspund e @robyroy ca are decenta si dreptate.. Tu crezi ca eu stiam ca sunt doar 25 pe luna care intra pe cuvantul asta ? :)) Nu m-am deranjat sa il analizez sincer. Afost asa o chestie in joaca !! Iar in ceea ce priveste lauda ... m-am invatat minte nu mai public proiectele mele aici ... Sunt foarte multi ofuscati pe aici . Unul a sesizat Google pe un site de al meu si am pierdut pr 4 ( dar sa stea linistit revine ) .
Asa ca ciocul mic si la munca !!!
PS : AndreiS nu ma pot abtine sa stii ca intotdeauna mi-au placut scripturile simple si vechi . Ti-asa arata unul viral care face doar din social vreo 10 euro pe zi din adsense la 3 zile de la lansare , dar e vechi si nu merita asa-i ??:))
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Vreau sa mai lamuresc o chestie .. Ca m-au sunat mai multi ca eu as avea ceva cu Seopedia.
Nu , de fapt chiar mi-a lipsit cat a fost cazut si va explic si de ce : printre foarte multi ofuscati si atoate stiutori care in piata nu fac nici cat doua cepe degerate ( imi pare rau sa o spun dar asa e).am gasit si cativa oameni cu care e o placere sa discut si care au decenta , bun simt si argumente pertinente si au putearea de afi realisti.Citat:
Sunt curios sa ii vad pe astia in ceea ce urmeaza ... adica finalizarea Google Panda update , cum se vor descurca :))
Asa ca per ansamblu merita doar pentru cei cativa sa imi pierd timpul pe aici ..deci si prin urmare ma bucur ca a revenit si ii doresc viata lunga .
Forumul meu nu are ca scop "lupta cu seopedia' ci doar o diversitate de pareri si opinii care nu stiu din ce motive aici nu pot fi publicate ( adica tehnici grey hat, black hat , viral scripts, etc ) .
Cam asta e adevarul !! Scurt si la obiect.... Cheers
Nu cred ca divulgi nici o informatie rara daca ma luminezi si pe mine spunandu-mi ce fel de script este. Si eu pot sa fac rost de scripturi f usor dar sunt prea multe si m-am saturat sa testez toate gunoaiele. Mi se pare dubios ce zici ( asta nu inseamna ca nu este adevarat, nu te acuz de nimic ) deoarece platforma facebook sufera updateuri tot timpul. Daca este un script bazat pe probleme de securitate atunci nu are cum sa fie vechi si sa functioneze, daca pe cealalta parte nu incalca nici o regula dar aduna prea multi likeri intr-un timp prea scurt atunci pa la revedere pagina oficiala. Si daca este bazat pe content locking ( da share/like/... ca sa vezi asta ) s-ar putea sa fie ok dar traficul ar fi mult prea generalist ca sa poata fi monetizat decent.
Mi-am pierdut luni de zile, luni de zile, testand varii scripturi si tehnici si n-am facut mare lucru din 2 motive:
1 - eu nu vorbesc cu toti cretinii ca sa bag lucruri pe gat - am lucruri placute si interesante de facut,
2 - orice script viral ocupa timp de testare si invatare iar efectul nu este deloc garantat. Acelasi timp poate fi investit in proiecte de lunga durata, nu ceva care maine nu o sa nu mai functioneze ( Google it: "Guaranteed Failure in 2011…" )
Nu cred ca zice nimeni nimic daca vorbesti de tehnici grey hat sau scripturi virale. Si privinta black hat nu doar ca pe Seopedia nu se tolereaza dar sunt cateva siteuri .com foarte puternice pe zona asta - dupa parerea mea unul trebuie sa fie cretin ca sa stea la resharing in loc sa studieze informatiile direct de la sursa.
Si inca ceva: o sa te saturi sa-ti cada siteuri sau sa pierzi pagini oficiale, canale youtube s.a.m.d. Si nu pentru ca te vaneaza careva ( poti sa fii sigur ca oricine ar fi in stare sa te vaneze ar prefera sa faca bani in loc sa-si piarda vremea ) ci pentru ca algoritmii si masurile anti-spam se imbunatatesc continuu. Frecventeaza si forumurile "de specialitate" si ai sa vezi constant topicuri precum: my site has been banned, i lost my facebook page... etc. Astfel de subiecte sunt la ordinea zilei in zona black hat.
Pe cealalta parte fa si tu putin SEO 100% white hat sa vezi cum si peste 1 an de zile siteul are aproximativ aceleasi pozitii indiferent de panda sau alte updateuri...
Vreau si eu, cum se face?Citat:
SEO 100% white hat
Marian, vrei 100% whitehat? Se poate, dar nu e tocmai la indemana oricui. Personal am vazut asemenea siteuri, siteuri care rankeaza foarte bine si au o autoritate extrem de buna in nisa lor.
Dedica-ti cateva zeci de ore studiului, sau plateste un writter foarte bun, fa articole cu adevarat relevante in nisa, si vei atrage linkuri naturale. De cele mai multe ori, insa, cu totii, angrenati in multe proiecte, nu acordam suficienta atentie contentului, sau pur si simplu nu avem talentul acesta.
Sintagma content is king nu este vorba in vant.
Roby, nu poti face link baiting pe orice nisa. Link baiting merge pe seo, auto, monden, dar nici asa. Ai vazut tu foarte multi care sa ofere link-uri pe .ro? Prefera sa schimbe 2 cuvinte in text ca sa nu para duplicat si sa zica ca-i articolul lor si daca l-ai prins, ce-i faci? Il dai in judecata? Cate cazuri de genul au fost, in care proprietarii de drept ai textelor (oameni obisnuiti, nu firme, corporatii sau cine stie ce site-uri gigant) au dat in judecat pe cei care le-au furat textele si au castigat? Fs....
Nu vezi cum e plin internetul romanesc de stiri tampite si informatii de rah... Content e kingk pe unele nise, in rest content e degeaba. Purtam o discutie cu cineva despre rca ieftin. Ai vazut ce site-uri rankeaza in google? Alea au content king? Pf... si exemple de astea sunt. Dar na, mai asteptam poate panda 3.0, sau alti urmasi de-ai lui, sa faca curatenie pe .ro
Bre, incercam sa ii dau un exemplu colegului. Clar, nu poti face linkbaiting in orice nisa.
Pai da, am inteles, dar atunci ce faci cu celelalte nise, bre? :) Tre sa le promovezi cumva si pe alea. Eu asta incercam sa zic, nu poti promova doar prin link baiting, orice site.