Vreau si eu reducerea de 50% pentru pachetul de 200 RO. Se poate? Multumesc!
Versiune printabilă
Vreau si eu reducerea de 50% pentru pachetul de 200 RO. Se poate? Multumesc!
@ Cristian: Desigur, pachetul se incadreaza in oferta propusa. Astept pe pm/email detaliile pentru inscriere: titluri, descrieri, cuvinte cheie, adresa site-ului.
Inca 4 locuri disponibile.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pentru ca am fost contactat si prin pm/email de persoane care nu pot posta in acest topic, cele 5 locuri au fost ocupate.
Ca sa nu existe confuzii, o sa mai las loc pentru alti 4 utilizatori care pot posta aici, deci reducerea se va aplica pentru 10 clienti!
Preturile de pe site au fost reactualizate, reducerea se va aplica din pretul vechi(cel taiat).
S-a adaugat si un nou serviciu, cel de realizare de articole: Redactare articole - Servicii profesionale de content writing - Terra SEO
Pentru mostre, va rog sa ma contactati sau sa vizitati blogul personal afisat in profil.
O zi buna.
Am lucrat din nou cu Laurentiu pe care il recomand cu incredere.
Sunt si eu interesat de oferta cu reducere pentru 3 pachete, daca mai e valabila. Te contactez pe pm.
Mai este valabila oferta cu 50% reducere la inscrieri in directoare romanesti?
Am si eu un pachet.
La multi ani tuturor!
Desi au fost mai multi care nu au postat in topic si au preferat emailul sau formularul de comanda, o sa ofer reducerea de 50% si pachetelor lui Nic si alias.
Oficial, oferta cu discount de 50% este expirata, ramanand doar cea cu reducere de 20% la absolut toate serviciile prezente pe Terra Seo - Servicii de Optimizare si Promovare Web
Cu respect,
Laurentiu.
Comentarii pe blog-uri sunt doar pentru site-uri .ro?
Pachetul de inscriere in 600 de directoare romanesti este retras momentan din oferta. Dupa ultimul update al listei, au mai ramas ~550 de directoare romanesti valide.
Oferta in continuare valabila, inclusiv pachetele de articole.
PM pentru mostre.
Incepand de miercuri am 2 locuri libere pentru inscrieri in directoare. RO/IT sau internationale. Conditiile si preturile le aveti in primul post sau le gasiti pe site.
O zi buna.
Am colaborat cu Laurentiu si sunt profund dezamagit.
Am comandat pachetul de inscriere 500 directoare internationale. Inscrierea a durat aproape 3 luni.
La sfarsit in loc de raport am primit un link de la un site cu mii de directoare si mi s-a spus "Am inscris pana la 657". La cererea raportului mi s-a spus ca un link este la fel ca un raport.
Nu ofera ceea ce spune.Foarte neserios.Nu recomand.