Update: Inscrieri in ~160 de directoare in limba italiana la 10E.
1 singur slot liber pentru inscriere in directoare ro/com/it.
Versiune printabilă
Update: Inscrieri in ~160 de directoare in limba italiana la 10E.
1 singur slot liber pentru inscriere in directoare ro/com/it.
Am colaborat in cateva randuri si sunt f multumit de rezultate.
Daca tot s-a ajuns la pagina 12, am sa rescriu oferta propriuzisa.
Inscriere in directoare romanesti:
-Inscriere in 100 de directoare romanesti - 6E
-Inscriere in 200 de directoare romanesti - 10E
-Inscriere in 300 de directoare romanesti - 14E
-Inscriere in 400 de directoare romanesti - 17E
-Inscriere in 500 de directoare romanesti - 20E*best deal
Inscriere in directoare internationale:
-Inscriere in 100 de directoare internationale - 6E
-Inscriere in 200 de directoare internationale - 10E
-Inscriere in 300 de directoare internationale - 14E
-Inscriere in 400 de directoare internationale - 17E
-Inscriere in 500 de directoare internationale - 20E
-Inscriere in 1000 de directoare internationale - 40E
Inscriere in directoare in limba italiana:
-Inscriere in 100 de directoare in limba italiana - 10E
-Inscriere in 150 de directoare in limba italiana - 15E
Comentarii pe bloguri (diferite):
-10 comentarii dofollow - 2E
-30 de comentarii dofollow - 5E
-50 de comentarii dofollow + nofollow - 8E
-100 de comentarii dofollow + nofollow - 16E
*Preturile afisate contin o reducere de 20% din preturile normale, reducerea fiind valabila doar pentru membrii SeoPedia.
*Lista de directoare romanesti folosita este: Lista directoare romanesti - a fost refacuta la data de 18 oct.
*Toate pachetele beneficiaza de un raport final: Model raport final
*Atat inscrierea in directoare cat si postarea comentariilor pe bloguri se face manual
*Metodele de plata acceptate sunt transfer bancar si Paypal
*Contact: laurentiuiancu91@gmail.com, Y!M: laurentiuiancu91 sau Contact.
*Portofoliu clienti: Portofoliu
*Pentru mai multe detalii, informatii utile si update-uri ale oferte, vizitati: Servicii de Optimizare
O zi buna.
Lista de directoare romanesti a fost refacuta complet. Avem parte de peste 600 de directoare fara link reciproc, pe care le regasiti aici: http://www.terra-seo.com/directoare-romanesti/
De asemenea, se va adauga si pachetul de inscriere in 600 de directoare romanesti la pretul de 25 de euro (rog un moderator sa updateze primul post cu aceasta modificare)
Pentru a avea parte de inscrieri in directoare cu rezultate mai bune, atat in cazul procentului de acceptare cat si pentru a evita penalizarile, adaug la oferta urmatorul upgrade:
-daca pentru inscrierile in directoare foloseam un numar de ~ 5 descrieri, aveti posibilitatea sa mariti acest numar prin adaugarea unui numar nelimitat de descrieri ale site-ului.
Daca alegeti sa va redactam noi descrierile, se percepe o taxa de 0,5E/descriere
Daca doriti sa predati dvs descrierile, pentru adaugarea a 5 descrieri la pachetul de baza(10 in total), se percepe o taxa de 2E. In functie de numarul de descrieri unice pe care il doriti, se pot calcula pachetele de mai sus.
Exemple de pachete:
-pentru o inscriere in 500 de directoare romanesti, folosind 20 de descrieri unice realizate de noi, pretul va fi de 30 de euro. (20 de euro inscrierea propriuzisa, 10E conceperea celor 20 de descrieri unice)
-pentru o inscriere in 500 de directoare romanesti, folosind 20 de descrieri unice predate de dvs, pretul va fi de 26 de euro. (20 de euro inscrierea propriuzisa, 6E adaugarea celor 15 descrieri suplimentare in cadrul inscrierii)
Daca aveti intrebari, va rog sa ma contactati prin pm/email sau folosind formularul de contact de pe site.
inca o data un vouch pozitiv pt laurentiu:) am desfasurat multe inscrieri si comentarii pt diferite site-uri si nici macar o singura data nu au fost probleme.
recomand 100%!
Mersi fain, colaborarile noastre vor continua si pe viitor.
Oferta lunii noiembrie:
La orice pachet de inscriere in 500 sau 600 de directoare romanesti/straine comandat, beneficiati de 30 de comentarii pe bloguri gratuite dar si de un articol pe terra-seo.com/portofoliu absolut, articol pe care-l puteti redacta chiar voi.
Oferta este limitata si voi prelua comenzi in functie de numarul de sloturi disponibil. Pentru moment, am 3 locuri vacante.
De curand mi-a terminat o inscriere in 500 diruri si sunt deja pe locul 11, inainte eram pe locul 200<. Recomand cu caldura :)
Buna,
Am o intrebare: Daca site-ul meu are doar 20 de zile, ma ajuta inscrierile in directoare internationale? Site-ul e in engleza.
Mersi frumos de aprecieri, cel mai probabil vom mai colabora si pe viitor.
@ dumars: am lamurit totul pe pm, ba chiar am batut palma pentru demararea colaborarii.
Tin sa mentionez un aspect, important spun eu.
Incepand de astazi, oferim si factura. Ca sa nu mai refac oferta pentru cei care doresc factura, preturile sunt cele afisate pe site.
Numai bine.
- Serviciul de comentarii pe bloguri este din nou valabil.
- Incepand de miercuri, 2 locuri disponibile pentru inscrierea in directoare. Primii veniti, primii serviti.
- Oferim si redactare de continut in limba romana. Articole de 300, 400 sau 500+ cuvinte, corect scrise gramatical si optimizate pentru motoarele de cautare: http://www.terra-seo.com/servicii/redactare-articole/ Comanda minima: 5 articole, indiferent de dimensiuni.
Pentru ca am putin timp liber in perioada imediat urmatoare, ofer 5 inscrieri in directoare romanesti, indiferent de pachetul ales, cu o reducere de 50% din preturile afisate pe site!
Inscriere in directoare romanesti - Terra SEO
*Valabil pentru primii 5 care solicita reducerea in acest topic.
Numai bine.