Totul a decurs perfect raport, timp de lucru, comanda executata cu precizie.
Multumit de asemenea si de bonusul primit.
Recomand cu incredere
Versiune printabilă
Totul a decurs perfect raport, timp de lucru, comanda executata cu precizie.
Multumit de asemenea si de bonusul primit.
Recomand cu incredere
Am colaborat si eu cu Laurentiu, multumit de comenzile efectuate si de bonusul primit. O sa mai colaborez pe viitor cand mai am nevoie.
Mersi fain.
In clipa de fata, am locuri libere doar pentru pachete de comentarii pe bloguri.
Pana la 100 de bloguri dofollow & nofollow diferite cu utilizarea de pana la 10 nume propri ca si ancora.
Oferta completa aici: Comentarii pe bloguri - Terra SEO
O seara frumoasa.
La fiecare pachet de inscriere in 500 de directoare romanesti oferim 30 de comentarii pe bloguri dofollow & nofollow.
Oferta valabila pana duminica seara.
Detalii pe pm/email.
Buna treaba, tocmai am primit raportul comentariilor, sunt foarte multumit si de promtitudine si de comentariile propriuzise.
ai timp pt
Inscriere in 100 de directoare internationale - 24 lei
?
Salut.
Pentru un pachet de 100, ne facem timp. Astept un pm cu urmatoarele detalii:
-titluri
-adresa site
-minim 3-5 descrieri de 200-250 de caractere
-5 cuvinte cheie
-daca poti sa faci un email@site.tld ar fi mai ok, imi lasi si parola totodata. Daca nu, o sa facem noi o adresa de yahoo/gmail.
Discutam restul detaliilor via pm/email.
O seara faina.
Mai ai sloturi libere pentru o inscriere in directoare italiana?
Cred ca sunt si eu dator cu un review, desi il scriu cu intarziere. Am luat la sfarsitul anului trecut un pachet cu 1000 directoare. Inscrierea a durat cateva saptamani bune, nu s-a inscris in zeci de directoare simultan. Totul a decurs bine, nu am avut probleme de comunicare (ceea ce pentru mine e foarte important) si la final pot spune ca sunt multumit de serviciul oferit.
Am colaborat si eu cu el, om serios, s-a tinut de cuvant, comunicativ, intr-un cuvant, merita apelat la serviciile oferite de el. Spor la treaba in continuare!