Lucrez cu Ionut de cateva zile si pot sa spun ca sunt multumit de serviciile oferite [content-writing], cat si de comunicare/mod de lucru/livrare
Versiune printabilă
Lucrez cu Ionut de cateva zile si pot sa spun ca sunt multumit de serviciile oferite [content-writing], cat si de comunicare/mod de lucru/livrare
Am colaborat. Un baiat de nota 10. Printre putinii de pe Seopedia care stie ce face.
Astept si eu PM cu portofoliul tau, sunt din Bucuresti
Scuze de intarziere lancetti, abia azi am intrat pe forum si am vazut. Ti-am trimis PM.
@ZimZum, aprecierile mele fata de tine sunt (cel putin) la fel de mari. Multumesc mult!
Salut, am revenit cu putin timp liber pentru diferite task-uri/colaborari.
Astept orice fel de cerere pe care voi incerca s-o onorez.
Instalari CMS (WP, Joomla, etc.); Creare site; SEO; orice alt fel de task
Am mai colaborat cu multe persoane de la ultima postare in acest topic si pana acum, o sa includ 2 recenzii din ultima perioada:
,,Am apelat la serviciile lui Johny din dorinta de a urca site-ul pe care il
administram in cautarile Google, pentru cateva cuvinte cheie de interes.
Sincer, am apelat cu oarecare strangere de inima, deoarece am mai avut
cateva experiente cu persoane care au promis optimizare SEO de calitate,
iar serviciile nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.
Johny insa este foarte atent si tipicar la fiecare detaliu si s-a ocupat
extrem de mult de site-ul nostru iar rezultatele s-au vazut foarte repede,
chiar uimitor de repede fata de
ceea ce asteptam noi.
Pe parcursul intregii colaborari, acesta a comunicat foarte bine cu noi si
a monitorizat site-ul non stop in asa fel incat evolutia sa a fost una
deosebit de mare si rapida.
Am ajuns cu majoritatea cuvintelor cheie cu care s-a lucrat pe prima pagina
Google iar site-ul este in continua crestere. Chiar am reusit sa intrecem
site-uri cu vechime si cu o istorie mult mai bogata, in conditiile in care
site-ul nostru nu are o vechima mai mare de jumatate de an si ataca o nisa
foarte grea, cea a pieselor auto. Pe unele cuvinte cheie,
inspectieauto.rose bate chiar pe primul loc de pe prima pagina,
asadar, campania a fost una
reusita.
Cu siguranta vom mai colabora cu Johny si in continuare, deoarece a dat
dovada de seriozitate si profesionalism iar preturile pe care le-a perceput
au fost foarte bune.
Tinem sa ii multumim pe aceasta cale si va recomandam cu caldura serviciile
sale in tot ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare.'' - proprietar site piese auto
si
,,Ionut este un profesionist. Inca de la inceput a fost receptiv la nevoile
noastre si a inteles rapid care sunt obiectivele pe care le urmaream.
Strategia propusa si implementata de el a generat rezultate peste asteptari
asta s-a simtit imediat in traficul dirijat catre magazinul nostru.
Recomand serviciile lui Ionut, faptul ca este asa de tanar constituie un
avantaj, o sa va convingeti rapid de asta!'' - proprietar site cadouri pentru femei
Le multumesc pe aceasta cale, jos palaria pentru ei.
Astept oferte pe PM. Multumesc!
O mica mentiune, ii rog pe cei care nu au bun simt si cei 7 ani de acasa (cel putin) sa nu imi trimita PM.
Se pare ca sunt unii pseudo-business-men care au afaceri de bilioane de euro si nu isi permit sa raspunda la PM-uri.
Cu ocazia aceasta vreau sa adaug cate ceva despre userul "imagini" care este neserios din punctul meu de vedere si caruia ii place sa iroseasca timpul altora. In toamna a cerut un pret pentru niste instalari WP, totul ok, a spus ca va reveni a 2a zi cu datele ca sa incepem. Nu a mai raspuns. Acum cateva zile, "putem relua discutia?", reluam discutia insa pretul conturat de mine a fost cu 5 eur mai mult decat cel din toamna.
A spus ok si ca revine peste 2-3 zile cu datele ca sa incepem treaba. Din nou, nimic, a trecut o saptamana si ceva. I-am dat PM sa il intreb daca mai este valabil pt ca nu doresc sa imi rezerv timpul cu lucruri incerte. Nu a mai raspuns, la fel ca in toamna. Nici ca da, nici ca ba, nici ca pretul e prea mare (o fi crescut cursul valutar si a sarit calul euroiul - 5 eur).
Asadar, pentru persoanele care nu au bunul simt sa anunte daca este "da" sau "nu", ii rog sa NU ma deranjeze in niciun fel.
Bunul simt trebuie sa fie reciproc si OBLIGATORIU in orice pe lumea aceasta. Userii de genul NU au ce cauta in comunitatea aceasta dupa parerea mea si nici nu se numesc si NU se vor numi 'oameni de afaceri' in veci pururi.
Multumesc!
My friend, stai sa ne intelegem, de ce imagini este neserios? I-ai facut un serviciu si nu l-a platit, sau? Sa zicem ca ai un business si pierzi juma' de zi sa ofertezi pe cei care ti-au trimis un mesaj pe adresa de contact. Daca oamenii nu sunt multumiti de oferta ta si nu mai revin cu un mail inseamna ca toti sunt nesimtiti? Timpul pe care il pierzi dialogand cu potentiali clienti ori il adaugi in costul final al serviciului (in mod ideal) ori il treci la pierderi. E un risc asumat.
Asa ca, treci mai departe. Daca omul nu a avut timp/ nu a vrut sa iti mai raspunda nu cred ca poate fi catalogat ca neserios. Sa dea naiba parca e un deja vu, mi se pare ca a mai fost o discutie de gen.
My friend, nu ai citit tot sau nu ai inteles corect. A SPUS CA INCEPEM, ca e OK. Ii oferisem oricum un pret mai mic decat cel cu care lucrasem cu alti clienti pe acelasi lucru, pe care l-a acceptat.
A spus 1 data in toamna ca totul e ok si ca incepem a 2a zi, am asteptat, NIMIC. A spus acum (dupa 5-6 luni) ca e ok si ca incepem a 2a zi, am asteptat, NIMIC.
Tu cum cataloghezi asta? Eu inteleg si apreciez simtul tau colegial, insa nu are loc in discutia si in cazul acesta.
Problema adevarata sta in mentalitatea asta absolut defecta de a nu da 2 parale pe nimeni. Spui un cuvant si nu te tii de el, nici macar nu anunti ca nu mai ai nevoie/ca nu vreit/ca orice.
Daca ai purta o discutie fata in fata cu cineva si te-ar intreba ceva, i-ai intoarce spatele sau i-ai raspunde? Eh, asta este ideea. Si nu vorbim de oferte bulk trimise, ca au fost si cazuri de genul si am inteles. Insa cand ceva nu e corect, nu e corect si gata, oricat ai incerca sa-l machiezi.
Sper ca oamenii sa inteleaga ca in business, unul dintre principiile cele mai importante este respectul. Si sunt altii cu mult mai multa experienta ca mine care sunt convins ca sunt de acord cu ceea ce spun.
Johnny, nu ma intelege gresit. Nu ii iau apararea lui imagini, e mare, e vaccinat, se poate apara singur. Nu il cunosc personal si nici nu am derulat afaceri impreuna. E mai mult o discutie principiala.
Mie unul nu imi place sa ma balacaresc in public. A, ok, daca ii prestai omului un serviciu si se dadea lovit, e cu totul altceva, desi chiar si in aceste cazuri extreme e mai fair sa le rezolvi in privat. Parerea mea. Asta nu inseama ca detin adevarul absolut.
@mrjohnny
Ca sa fiu catalogat drept nesimtit (nu, nu imi spune ca ai vrut sa spui altceva) ar trebui sa ai motive serioase. Ori nu ti-am facut nimic, am cerut o oferta de pret pentru 3 instalari WP si ultimul meu raspuns a fost acesta: Ai mai crescut pretul din toamna! Ok, revin cu detalii pentru primul site in 2-3 zile. Nu ma pot decide la tema, e pentru un proiect personal.
A fost o simpla remarca legata de pret, o observatie corecta, de altfel. Nu am incercat sa negociez, nu te-am luat peste picior, absolut nimic.
De asemenea, nu te-am pus sa pierzi timpul, toata discutia s-a purtat in cateva emailuri (maxim 3).
Revenind la aprecieri de genul "pseudo business mani care au afaceri de bilioane de euro" o sa te rog sa-mi arati macar un rand in care eu ti-am vorbit tie de ocupatia mea si din care ai dedus tu asa ceva. Aaaa, era doar o ironie ieftina pe care ti-o permiti cu necunoscutii? Si mai mult, le dai si lectii legate de bunul simt? Ma scuzi ca nu am raspuns la PM, neavand noutati (timpul chiar nu mi-a permis, desi nu trebuie sa ma justific in fata ta) nu ti-am dat nici un raspuns.
Pentru a nu continua o polemica plictisitoare, sunt convins, pentru restul membrilor, imi cer inca o data scuze pentru timpul pe care mi l-ai acordat si, daca este nevoie, te rog sa-mi transmiti si cat ma costa acest deranj. Nu vreau sa ramai cu impresia ca am profitat cumva de timpul tau sau ma plictisesc de moarte si incerc sa fac conversatie cu cineva.