Am colaborat si eu cu succes cu @mrjohnny la instalarea catorva site-uri pe WordPress- cu teme, plugin-uri si tot tacamul -lucreaza rapid si constiincios, preturi OK, multumit!
Versiune printabilă
Am colaborat si eu cu succes cu @mrjohnny la instalarea catorva site-uri pe WordPress- cu teme, plugin-uri si tot tacamul -lucreaza rapid si constiincios, preturi OK, multumit!
Multumesc @hl2u, aprecierile sunt de asemenea si din partea mea. Astept oferte pe PM in continuare!
Instalare si configurare platforme, data entry, inscrieri in directoare web (RO sau EN), SEO, promovare, optimizare, creat/modificat site si asa mai departe. In functie de tipul colaborarii vom gasi calea cea mai avantajoasa pentru ambele parti.
Valabil in continuare. Ofertele pe PM.
Am mai avut o serie de colaborari, le multumesc pe aceasta cale. In continuare anuntul este valabil!
SEO si linkbuilding, data-entry, instalare/configurare Wordpress si alte CMS-uri, inscrieri in directoare web. Cu foarte putine exceptii, gasim solutie oricarei propuneri de colaborare. Astept ofertele pe PM!
Inca 2-3 colaborari finalizate sau in curs de finalizare. Multumesc, oferta ramane valabila in continuare!
Astept PM!
Am finalizat cu brio alte cateva colaborari printre care si o colaborare pentru content-writing @ RO. User multumit, insa nu are reputatie pentru a posta in aceasta sectiune. Multumesc colaboratorilor!
Ma ocup de SEO si linkbuilding in special, instalari si configurari CMS, data-entry, chiar si content-writing. In principiu reusesc mereu sa gasesc o solutie pentru orice tip de colaborare. In functie de cerere, daca nu va pot ajuta eu personal, va pot indruma catre un profesionist in domeniul de activitate aferent. Ma intereseaza de asemenea si colaborari pe termen lung, daca sunt legate de SEO cu atat mai bine.
Astept in continuare oferte pe PM!
sunt si eu interesat de o colaborare - ma intereseaza un site pe opencart. poti sa ma ajuti ?
Am colaborat cu Ionut si pot spune ca este un baiat serios. La capitolul SEO puteti sa aveti incredere in el!
liviuC - sigur, iti trimit PM.
Ramonel - multumesc frumos!
Colaborarea cu Ramonel si agentia din care face parte a fost cea mai importanta colaborare, in special pentru dezvoltarea mea pe SEO.
Preturi pentru content-writing RO!
600 cuvinte - 13 ron
300 cuvinte - 7 ron
Prefer pachete de articole cu minim 5 articole. Oferte pe PM!