Salut, Sergiu. Problema cu paginile indexate nu prea s-a rezolvat, cea cu locatia vad ca da.
Versiune printabilă
You're welcome. Mai lipseste unul pe care l-am inceput dar pe care n-am mai avut rabdare sa il termin. O sa imi fac curaj si il finalizez intr-o buna zi.
@Bogdan Calin
paginile indexate sunt conform google.com , nu google.ro - de aici apare diferenta
@bogdan calin - ai dat click pe "regenerate report" dupa ce s-a incarcat initial din cache?
Salut,
L-am incercat si eu si am cateva observatii:
- alexa rank afisat pe seo-report.co este diferit fata de cel de pe alexa.com (seo-report: 1,730,521; alexa: 1,672,665);
- la pagini indexate imi arata 0, cu toate ca am o gramada de pagini indexate (la cuvintele cheie principale ocup pozitiile 1-4);
- nu ca m-ar interesa foarte tare, insa nici erorile W3C de pe seo-report nu corespund cu cele de pe validator.w3.org.
In rest, sunt foarte multumit de acest tool online. Felicitarile mele!
@Andrei Stanciu - probabil ca ai facut o verificare inainte de ultimile actualizari si raportul a fost salvat in cache cu datele eronate. Da click pe regenerate report si sapune-mi cum stau lucrurile.
Ref la w3.org - daca dai expand ( click pe + ) si dai click pe "W3C validation service.", site-ul te riderctioneaza spre w3.org si ruleaza in mod automat raportul pentru domeniul specificat ... spune-mi daca dupa regenerate report informatiile mai sunt diferite
Thanks