Apreciez amabilitatea, tiberiur. Nu, nu am lucrat in viata mea ca si Tester, dar daca toti ar scrie aceleasi bug-uri care s-au mai semnalat, s-ar face 20 de pagini inutile. Ce spui, am dreptate sau nu?
Versiune printabilă
Apreciez amabilitatea, tiberiur. Nu, nu am lucrat in viata mea ca si Tester, dar daca toti ar scrie aceleasi bug-uri care s-au mai semnalat, s-ar face 20 de pagini inutile. Ce spui, am dreptate sau nu?
@sergiu
Nu te lua 100% la mine ca sunt incantat de viteza si nu as vrea sa renunti la asta. Eventual cu bife suplimentare?
Sa afiseze:
- link title
- image title
- image long description.
Vezi pe la Web Developer ce mai gasesti util, dar, repet, fara sa afecteze viteza.
@1nesco
Link title si image title pentru care dintre ele ? Ar putea avea sute sau chiar mii de imagini sau linkuri
Sa le afiseze sau sa le verifice daca exista ?
noi folosim maxmind (modulul anti-frauda) si este rated destul de sus, motiv pentru care mi-am permis sa recomand. Daca ai altceva mai bun, cu atat mai bine.
Speram sa intelegi ce vroiam sa zic de fapt :) este vorba de a incarca .js-urile local, de pe server, si nu de la googleCitat:
2) jqueriul este client, cu toate astea, sursele au timpi de raspuns mare - asta nu poate fi optimizat decat prin caching - insa ar scadea mult acuratetea datelor
La mine a aparut N/A fata de pozitia RO/INTL at wrCitat:
3)
- Valorile alexa sunt prezente pe toate rapoartele , lipesesc estimarile de trafic sau nu sunt corecte pt multe dintre ele ( lucram la formula de calcul pt estimare )
..
O sa ai mult de lucru. Eventual facut ceva special, mobile version, cu redirect catre m.domain.com si poate ai scapa mai rapid.[/quote]Citat:
4) ref la design - va fi implementat responsive design pentru a fi usor accesibil dupa orice device si ulterior o sa ajustam div-urile si css-urile
Nu ma consider grafician dar ca si "colegi de forum", m-am oferit sa te ajut si altfel decat de sumarizat cele de mai sus.Citat:
Astept cu interes variantele de logo. Ma intereseaza sa fie cat mai simple. La cel postat acum am lucrat max doua minute
@ ehr - multumesc de sugestii , insa:
1) nu contest ratingul platformei, ci acuratetea datelor
2) jqurey local ar fi cu mult mai lent decat CDN-ul google
3) nu am intalnit problema asta la nici un raport - trimite raportul cu problema
4) probabil nu esti familiarizat cu responsive design, este de departe cel mai usor de implementat si e recomandat de google, cat despre subdomeniu consider ca nu e cazul dpdv SEO
Astept logo :)
@1nesco - am sa analizez 10x
Maine am ultima zi de copt la soare si de luni, reintru in vortex; de-asta am spus ca "de luni incolo" (logo related).
@1nesco: requestul se face per domain, nu per page. Altfel nu ar mai avea pagini indexate, common pages, www resolving s.a
@sergiu: la pct 3, daca vrei sa iti fac scrennshot, ca sa nu crezi ca de la atata soare am luat-o razna :) si nu, nu sunt nici designer (@pct 4) doar ca uneori ma mai chinuie talentul si ma apuc de cate ceva. ('Prietenii stiu (de) ce")
Alexa Ranking & geoLocation ( harta ) au fost debugate. continuam sa rezolvam si celelalte bug-uri raportate
@EHR - 10x 4 logo-uri
@all
S-au rezolvat toate problemele raportate de voi, mai putin cea ref la estimarea traficului, pentru ca nu am gasit inca nici o sursa corecta pentru traficul estimat indiferent de TLD-/ccTLD-ul domeniului. Majoritatea folosesc Alexa pentru estimari, unde tari diferite au procente diferite de instalare al toolbar-urilor din care alexa extrage statisticile si din acest motiv estimarile sunt eronate... se poate implementa un algoritm pentru asta insa trebuiesc alocate destul de multe resurse pt dezvoltare si momentan nu e cazul...