ORIGINAL:
COPIE:
veselie.net
sado-maso-funny
Versiune printabilă
ORIGINAL:
COPIE:
veselie.net
sado-maso-funny
ce preturi au aia de la veselie :)
Nu vad asemanarea :D
...muahaha ce luser!!! cred ca e linkbait si dupa cateva zile pune bancurile lui la loc.
Ei, acum as fi curios daca au cumparat din acelasi loc template-ul sau e furt pe fata? :D
nu e facut cu template
crek doar sado-maso...funny nu e. Macar de fura cumva si codul pt butoane. Ceva copchil tampit care o invatat cum se face print screen.
Deci lol acuma vad...cica pret mare "$10" :) Si mail-uri de contact pe yahoo si gmail. Chiar ca s-au veselit astia.
Pagina de cariera a copiat-o cu totul. Dar in schimb, a mai inversat putin culorile prin menu si foloseste "bacgriund.bmp" pentru body.
Are si un portofoliu interesant.Eu zic ca ar trebui sa il racolati la voi in echipa. :whistle:
E prea grosolan furtul .Nesimtire pe fata .
eu cred ca e o gluma
Nu cred ca e nici o gluma. Daca stai 5 minute si cauti pe net posesorul domeniului o sa gasesti un cocalar de 16 cu iluzii de webmaster. Ca sa nu mai zic ca pe situl ala au fost incercate, fara succes, situri cu diferite tematici. site:veselie.net - Căutare Google
dintr-un titlu "distractie si caterinca" :D
cred ca ar avea mai mult succes daca si-ar face o pagina in care vinde copii ale unor situri cu 10 $, de ce sa se mai chinuie cu webdev.
Ba e exterme de funny:
-"Vrei o animatie falash ?"
-"Vrei optimizare SEO pentru siteul tau. Noi iti asiguram vizite si promoare garantat."
Deci:
-textul scris la repezeala, cu cuvinte gresit tastate
-in portofoliu apar site-uri care nu cred ca are nici o legatura cu aceasta asa zisa firma de web design.
-totul la 2 $!!! Optimizare si trafic la 2 dolari.
Acu, daca exista vreun om suficient de credul care sa comende un site la respectivul, atunci eu zic ca isi merita soarta!
Cat despre firma de web design dupa care s-a copiat, nu inteleg cum de au timp sa se ocupe de chestii minore, chiar deranjeaza asa de mult ca baiatul a copiat??
pt soozie:
Lasati-l in naivitatea lui, sau daca sunteti extrem de suparati pe dansul, luati legatura cu respectivul si expuneti-i punctul dvs. de vedere, amenintati-l cu proces si tot ce poate rezulta din asta: ore de munca in folosul comunitatii la departamentul salubrizare, etc.:))
*Plata se face pe card Visa sau prin transfer credit cartela Vodafone sau Orange.
:)
Lol aia cu "animatia falash" nu am observat-o :))
Oricum, sa imi fure cineva site-ul firmei nu as fi distrat, sincer.
Intr-un fel faptul ca vi s-a furat designul inseamna ca e bun (nu se oboseste nimeni sa fure ceva naspa) - deci e o recunoastere a calitatii designului vostru, care mi se pare foarte placut.
Iar pe site am vazut chestii frumoase furate din diverse locuri, deci baietii se pricep la gasirea materialelor de calitate :)
Legat de nesimtitii de la veselie.net:
cat de scump este un site? - Softpedia Forum
Netul, nice find!! Ti-am dat rep pt ca esti detectiv bun :)
Soozie, eu zic sa incerci sa il contactezi pe tipul de pe seopedia si sa il intrebi daca il cunoaste pe "baiatul cu clonatul". Macar sa il speriati putin. Stiu ca poate parea a pierdere de timp, da atata timp cat ii lasi pe parazitii astia sa traiasca, o sa suga de la tine...si nu in sensul bun.
Edit: Nu ti-am putut da rep, zice "spread rep around before giving it to Netul again". Oricum, toata stima.
Se pare ca acum are o pagina flash, facuta de EL probabil.
Oricand oriunde se gasesc si se vor gasi persoane care sa ia in serios "profesionisti" din astia.
Citind postarile din thread-ul descoperit de Netul, e clar ca si profesionistii au partea lor de vina in incurajarea involuntara a clientilor de a lua in serios asemenea specimene din simplul motiv ca nu stiu sa explice concret clientului "de ce". Daca clientul are impresia ca vrei sa il "aburesti" ca sa scoti cat mai mult de la el s-a terminat distractia
Conteaza mult si clientul , sunt multi care vor site-uri super-mega-profi dar sa plateasca 30-50 de euro sau chiar mai putin ;).Clientilor de acest gen eu unul le recomand calduros sa-si caute alta firma cu care sa lucre.
Sunt de acord cu tine... Daca incep cu fraza "Vreau chestia asta.. simplu nu complicat.. cat mai simplu posibil" ai pus-o ca programator :). Si tot acest gen de clienti sunt super entuziasmati cand le faci anumite chestii care lor li se par super sofisticate dar tu pierzi cel mult 10-15 minute la ea :)
Deloc , le spun doar cat va costa acea chestie , daca o vor platesc , daca nu asta este , nu o vor avea (cel putin nu facuta de mine).Ex.: un client a zis ca vrea gratis un script pentru a vedea numarul de vizitatori online.Am zis ca voi face acel script contra cost.Daca vrea bine , daca nu la fel (inca nu s-a hotarat).Si daca mai vine cu idei de genul "eu faceam asta in X minute" raspunsul meu este intotdeauna "fa-ti tu".Stiu ca suna cam "acid" dar cam asta este adevarul.
Asa si trebuie procedat... intentia mea era de fapt alta: sa arat ca perceptia unuia care nu stie ce implica procesul face ca unele situatii sa devina de-a dreptul hilare in sensul ca unele chestii care cer timp lui i se pare ca pot fi rapid implementate si vita-vercea :). De aceea ziceam ca e esential sa i se explice si "de ce" i se cere clientului suma respectiva, nu doar sa i se spuna ca "facem si dregem"...
Daca pricepe "de ce" atunci vei avea un client cu care vei putea lucra. Daca nu pricepe atunci mai bine renunti ptr ca vei investi de 3-4 ori mai mult timp decat ai avea nevoie in mod normal.
Hehe, asta mi-aduce aminte de ce sunt eu aici :D
Acum 3 ani firma la care lucram (destul de maricica) a avut nevoie de site dinamic (inainte avea un html chior). Seful zice: Mergi tu la o firma de webdesign si cere o oferta. Am fost la o firma recomandata de un amic, foarte serioasa dealtfel, care mi-a facut o oferta cinstita: 750E design+DB+admin. Cand a auzit sefu: Da nu mai bine il faci tu?
Si asa, copacel, copacel, mai un html, mai un php+mySQL, mai un adsense si un pic de SEO, am ajuns ca la un an sa renunt la job si sa ma ocup exclusiv de online.
Heh :) sa zicem ca asta te-a ajutat pe tine profesional. Personal insa refuz cu incapatanare sa ma ocup de chestii care nu tin in mod specific de coding (adica de ceea ce stiu sa fac). Si sefii mei s-au obisnuit deja cu ideea: au nevoie de un banner in flash, de design nou la site? Apeleaza contra cost la cei care ocupa cu asa ceva.
Le-am pus in vedere ca acele chestii le fac prost si greu si au inteles. Cu un sef ca al tau mi-as fi prezentat demisia f rapid :D