-
Nesimtirea-n floare
Urmaream comentariile pe blogul meu si vad un trackback la un post de-al meu pe un alt site, intru, ma uit, era postul copiat cuvant cu cuvant + nu a fost macar atat de inteligent sa scoata ancora de pe un cuvant care duce spre site-ul meu.
Ce ne facem cu toti terminatii asta?:)
De link asta vorbesc: eneacristian.com/blogging-ul-%E2%80%93-sursa-de-bani/
A postat pe 3 august, iar eu pe blogul meu am postat pe 30 july, deci se vede clar ca m-a plagiat + a lasat ancora pe cuvantul "bloguri" care duce spre site-ul meu.
Postul original: twinkie.ro/bloggingul-sursa-de-bani/
Baiatul cica si-a facut blog, insa daca asta inseamna sa ai blog atunci e clar...
Am incercat sa iau legatura cu el, am postat 2-3 comentarii pe site-ul sau sa scoata postul si le-a sters pe toate.
-
cel putin ai rezolvat treaba..:)))
-
A sters comentariile, la asta ma refer...postul meu inca exista pe site-ul lui.
-
Si de ce te agiti asa? Ai 1 backlink in plus. Google isi va da seama ca are continut copiat si pe tine nu te va afecta cu nimic asta mai ales ca intervalu de timp este destul de mare.
-
In loc sa pierdeti timpul cu astfel de reclamati mai bine faceti ceva constructiv ca sa va ridicati site-ul, eu zic multumesc celor care imi copie articolele si pastreaza si link-urile, nu o sa puteti sa starpiti pe care va "fura" articolele.
-
Ba se poate starpi naravul acesta, nu vad de ce as tolera un furt de continut. :)
Eu am facut reclamatie la Google pentru copyright infringement (hotul era pe Blogspot) si, in urmatoarea zi, articolul cu pricina a disparut. Deci optiuni sunt: Google, firma de hosting sau apostrofarea publica a infractorului.
-
Tu Cristina ai fost o norocoasa pentru ca postate pe blogspot, dar de multe ori energia cheltuita in rezolarea unei astfel de probleme de furt este prea mare pentru a merita efortul, mai ales daca ai mult de lucru la propriile proiecte, asta este opinia mea
-
Si ce faci, angajezi un detectiv sa scaneze zilnic Google sa vezi daca apar articolele tale pe alte site-uri?
Si ce tefaci daca nu este pe blogspot ?
Vorba lui lovelife, mai ai si tu un backlink acolo :)
Oricum nenea Google se lauda ca isi da seama cine a pus contentul original si cine l-a copiat. Let's trust him.. or not?
-
Ce pretentii poti sa ai de la un pusti care a avut proiecte gen, citez: "coolmp3.ro, topmuzica9.net, clip69.net, referate123.ro, ewebhost.ro si inca cateva SUTE de site-uri. Cand spun SUTE de site-uri ma refer chiar la sute."
Apropo, a mai copiat si de la altii, cuvintel cu cuvintel. Eu recunosc ca atunci cand vad un subiect interesant incep sa scriu si eu despre el, dar macar folosesc cuvintele mele.
-
Ideea e alta (si nu tine de noroc). :)
Furtul de continut e furt. Din munca altuia. Nu ma intereseaza daca lasa link-urile intacte (de obicei introduc linkuri interne in fiecare articol), ma intereseaza faptul ca a luat ceva ce imi apartine. De aceea exista copyright si am dreptul sa imi protejez proprietatea intelectuala.
Am mai patit-o si cu bloguri self-hosted si nu am avut vreo retinere in a face publica treaba si a cere hotului sa stearga continutul. In toate cazurile (cunoscute de mine) continutul a fost sters.