Poate acest articol e de ajutor: Find the Date When a Web Page was First Published on the Internet
Versiune printabilă
Poate acest articol e de ajutor: Find the Date When a Web Page was First Published on the Internet
Suuuper ! Thanks :D
@Cristina, multe multumiri.
Poti lua un pachet de la o firma de genul clickandcopyright.com care practic stampileaza electronic momentul in care blogul tau publica un articol. Ulterior poti dovedi ca drepturile iti apartin fiind primul care a publicat materialul. Sunt sute de firme care ofera asta.
Mie mi-a furat cineva textul de pe homepage si apoi mi-a spus cu seninatate ca el l-a scris desi eu il postasem cu 3 ani inainte. Am printat materialul din interfata de protectie a copyright-ului si i-am scris o scrisoare frumoasa cu antet al avocatului, in care am atasat dovada ca materialele imi apartin. Situatia s-a rezolvat imediat.
Problemele sunt urmatoarele:
- Furtul e furt, oricum l-ai face.
- Sa deschizi up post pe tema asta: interesant, dar nu se justifica efortul. In loc sa rezolvi problema, mai mult il ajuti.
Solutia este raportare la google.
Apropo: cu cat e mai vechi contul de webmaster de la google, cu atat te iau in considerare mai repede. Cu cat ai raportat mai des, cu atat de iau in considerare mai repede.
Cat despre raportul de furt, te iau in considerare imediat.
Zic ca nu se merita efortul unui post atat de lung pe tema asta din 2 motive:
- te alegi cu backlinck oricum, si merita; daca ajunge in rezultate mai sus ca tine, cu siguranta ca a facut si ceva seo.
- a primit apa la moara cu postul asta; Am experienta cu libertatea google de a zice una si a face alta. Nofollow este respectata de google numai in anumite circumstante (vezi eliminarea paginilor cu continut invechit dublata de robots.txt). In rest, nici un motor de cautare nu respecta nofollow. Deci un link e un link; google da importanta ca link chiar si numelui unui site, scris fara http sau www in fata si chiar fara marcajul a.
Sa nu uitam ca in spatele google este google translate, algoritm de inteligenta artificiala care continua sa invete din sugestiile utilizatorilor. Sa nu credeti ca tehnologia nu e implementata si in clasificarea site-urilor in rezultatele cautarilor. Daca ma intrebati pe ce se bazeaza afirmatiile mele: nu am nici o dovada la modul articol sau ceva de genul acesta. Dar studiez cam ce se intampla real cu nofollow de vre-o 3 ani.
Succes!
P.S. Orice site care comite nereguli TREBUIE raportat. Ne facem viata mai usoara, pe ansamblu, si chiar merita efortul.
Iar tu esti total neatent si invii posturi vechi de doua luni. :)