La mine a mers mereu. Ma bucur ca s-a rezolvat si la voi.
Versiune printabilă
La mine a mers mereu. Ma bucur ca s-a rezolvat si la voi.
haha, ok s-a notat! :rockon:
-----
banii inca nu ii am, deja am ajuns sa cred ca fac ceva extra verificari !? probil le par eu mai dubios :) desi e ciudat pt. ca primesc bani de la firme ori persoane nu de pe diferite site-uri, dar.. ce sa ma mai mire daca au operatori indieni :( :pray:
Jcash, ai primit mail-ul ala in care te instiinteaza ca au avut o problema si ca se va rezolva in curand, etc.?
Eu l-am primit acum vreo 3 zile si a doua zi mi-a fost rezolvata problema. Poate mai dureaza putin pana ajung la tine :)
EDIT! Whohooooo! Got 'em! :rockon: ramane de vazut daca apar si in cont ori doar la status s-a schimbat, lol :rolleyes:
--------
Da Tudi, am primit mailul ala si inca nu am nimic in cont, tot pending imi apare, am sume maricele si poate se trag pe fese, ce sa ma cred ? am acum 4 withdraw-uri pe rol, ultima am facut-o in euro, sunt curios daca are vre-o importanta euro vs. dolar, m-au dezamagit rau! rau rau rau! si cat i-am asteptat.. partea cea mai trista e ca au spalat creierele clientilor care nu stiu altceva deca paypal paypal paypal! parca nu ar fi si alte optiuni, apropo, am un clienti care mi-a trimis prin wire transfer, si i-am primit in 3 zile! E'!? alta viata.. paypal SUCKS! astept cu nerabdare Google checkout;) desi in Romania poate vine in 3008 dupa ce il implementeza probabil si pe Marte sau alte galaxii ;)
Si ce ai vandut clientului care ti-a trimis wire transfer?
PayPal e mai comod, si pt tine dar mai ales pt client decat wire transfer. Alte optiuni pe care le mai ai:
WU (taxa maricica in comparatie)
MoneyGram (taxa ceva mai mica decat la WU, cel putin la sumele sub 500$, pt ca nu am primit mai mult pana acuma prin MG)
iKobo (tre sa iti trimita client-ul un card - problemele ar fi limita stupida pusa pe cardurile din romania si faptul ca nu poti avea decat 2 buyeri care sa iti trimita bani, pt un singur card - daca vrei sa ridici limita si nr de buyeri, tre sa intri in hartogarii, mail-uri, etc)
Si probabil mai sunt multe alte variante, eu pe astea le-am incercat.
Tudy mie mi-e mai comod wire pt, ca primesc banii direct in cont si ceva mai repede decat prin paypal, dar.. nu viteza ma intereseaza ci, certitudinea ca imi primesc banutii. Da stiam si de celelalte variante de plata dar sunt mult sub paypal si wire, multam de reply ; )
----
Ricky imi pare rau nu vreau sa vb. despre afacerile mele pe nici un forum, nu am inteles rostul intrebarii dar nu vreau sa intru in detalii despre activitatea mea (sorry!)
iar sunt probleme la paypal ? am withraw de 12 zile si e tot "pending" ?! a mai patit cineva recent ?
La mine nu sunt propleme. Am primit 2 withdraws, unul in 24 si celalalt in 28 martie. Ambele au durat 4 zile ca de obicei.
eu am 4 withraw-uri, ce naiba vor sa le de-a drumul la toate odata?
mama lor clar nu le place moaca mea, trebuie sa imi schimb poza in buletin ca arat ca naiba, ma coafez frumos imi pun cravata si imi trag o freza belea de student eminent. cred ca ma debarasez de ei, deja imi provoaca sila !!! sila sila sila ! combinata cu putina greata! PAYPAL SUCKS !
------
Scuze! sunt INCREDIBIL de nervos, !!! cred ca sunt tampiti si nesimtit pur si simplu si nu isi dau seam ca depindem de banii aia, aia nu is bani de ciocolata, vacante si sms-uri !
Phuh!...