-
Salutare, scuze de intarzirere am promis ca vin cu noutati, intre timp mi-au venit si banii, cam de 1-2 zile, nu stiu precis, am primit iar in mail ca si data trecuta cum ca ar fi avut ceva probleme dar s-au rezolvat si ma asigura ca nu vor mai fi probleme pe viitor, sa vedem.. momentat am ceva $ pe wire dar nu renunt de tot la paypal, oricum pt. sume mari raman la transfer bancar, pt, linistea mea e mai ok..
da! exellent point ! cu bancile ! si eu am avut necazuri cu BRD dar.. cum ziceai.. altii sunt incantati.
Multam de sprijin !
sper sa nu mai am necazuri cu ei.
Bafta!
-
Putin offtopic dar ai mare dreptate cu BRD. Comisioane nesimtite si incompetenta cat cuprinde. Am avut si eu cont la ei pana acum un an cand m-am dus sa-l lichidez. Era o suma maricica si domnisoara de la ghiseu s-a apucat sa tot scrie pe o foaie de hartie coloane de cifre si tragea linie sub ele si apoi scria altele. Cand am intrebat-o ce face a zis ca imi calculeaza comisioanele de lichidare si dobanzile restante pana in momentul respectiv. Am intrebat-o "dar programul de pe calculator nu stie sa calculeze aceste sume cand se inchide contul?". Mi-a raspuns cu zambetul pe buze ca nu stie pentru ca e un program vechi de 10 ani si intre timp banca a schimbat multe reguli dar programul a ramas acelasi. In momentul acela m-am felicitat pentru ca am lichidat orice legatura cu asemenea banca de rahat.
-
/off./
haha ! da imi suna cunoscut, brd-ul poate fi o banca minuata daca vinzi 100 de capre si mergi cu geanta de bani si o pui la tanti pe masa si zici ca vrei un cont pt copii pe cand cresc.. mai mult de atat.. sunt muult un urma cu anii, ar trebui sa ii sun sa le spun ca suntem in 2008?! sau ? .. ma rog.. stii cum e "las-o mah ca mere asa" PRAF ! plus ca "salaru' vine" si interesul e zero, oricum pt, firme am inteles ca ar fi ok, nu stiu... la faze cu internet si din astea.. whoa !
---
back on track ;) sper sa nu mai postez acilea pb. de paypal, urmatorul meu post sper sa fie unul de felicitare, hehe :clap:
-
Eu am mai avut un cont la BRD mai demult si de atunci am promis ca nu mai calc pe la ei.. dar trecand anii mi-am dat seama ca toate bancile sunt la fel, neserioase .. numai dudui cochete si aranjate, dar in cap n-au nimic.
In fine.. ideea e ca eu am avut un cont in dolari la ei si l-am inchis ca era din ala pt studenti.. foarte foarte limitat. Dupa o luna m-am dus din nou sa vad carei starea contului pt ca auzisem niste povesti romanesti cum ca unii s-au trezit pe lista neagra si nu puteau face credite. Intr-un final s-au trezit ca cica erau pe minus la niste conturi care nu era functionabile, dar comisoanele rulau. Stiind treaba asta m-am dus la mai multe banci unde aveam conturi deschise aiurea si le-am inchis pe toate.
Cum ziceam .. am ajuns la BRD peste o luna dupa ce mi-am inchis contul si, la ghiseu, am intrebat o duduie daca am vrun cont deschis. Si tam-tam surpriza, cica contul in USD inca era deschis. Ii arat cererea de inchidere cont si card. Duduia se uita la ea si cica .. mda.. inteleg.. vad ca ati cerut sa fie inchis, dar nu s-a inchis.. oricum.. era foarte senina duduia. Si trebuia acuma sa inchid "din nou" contul, si mai trebuia sa dau si $1.5 comision.... LOL.
Deci stiu ca BRD e de rahat, dar eu avand experienta cu mai multe banci, sincer .. consider BRD ca fiind in aceeasi oala cu multe alte banci incluzand BCR, VOLKSBANK.