jcash tranzactie in "peding" inseamna ca paypal nu a completat-o inca, deci e de la paypal, nare nici o treaba INGu sau Bucurestiu pe aici. Plus ca problema nu e limitata la Romania, ci si la alte tari ca Filipine, Estonia, cei care retrag pe card.
Versiune printabilă
jcash tranzactie in "peding" inseamna ca paypal nu a completat-o inca, deci e de la paypal, nare nici o treaba INGu sau Bucurestiu pe aici. Plus ca problema nu e limitata la Romania, ci si la alte tari ca Filipine, Estonia, cei care retrag pe card.
Am trimis email acum cateva zile si am intrebat de ce dureaza atat de mult.Am primit azi si raspunsul :
It usually takes 5-7 working days for your funds to post to your card
balance. It may be longer depending on your card issuer. For additional
questions, contact your card issuer.
Lastly, my apologies for the delay that you have experienced in hearing
back from PayPal Customer Support. This delay is the result of a high
volume of incoming email inquiries lately. We are working as quickly as
we
can to address all of your concerns in a timely manner and to get our
volumes under control.
Please let me know if you need further assistance.
Sincerely,
Karolina
mda........:/
Mda, aia ma gandeam si io.. rabdarea e o virtute ... :))
Pentru cine m-a intrebat: Am dat withdraw pe 26 Ianuarie.
Threadul de pe ebay despre aceasta situatie
eBay Forums: PayPal withdraw request to Visa CC ...
Poate acolo vom gasi mai multe informatii de la adminii ebay
Withdraw pe 1 feb. Exact aceeasi situatie.. fucking pending.
totusi.. eu din 22 Ianuarie !! ?! si inca e Pending!! wtf? si nu inteleg de ce merge la unii si la unii nu, problema e in toata lumea nu doar la noi, cred ca e un mare sut in fund pt. paypal , evident.. cand ne-a venit si noua randul se schimba regulile.. sper sa se indrepte si clientii mei spre alt serviciu de acum.
In sfarsit, un anunt oficial din partea ebay
PayPal Issue: Certain countries unable to complete withdrawals to credit, debit or prepaid cardsCitat:
***PayPal Issue: Certain countries unable to complete withdrawals to credit, debit or prepaid cards***
February 05, 2008 | 12:54PM a PHT
We are aware that users in certain countries such as Malaysia, India, Indonesia and the Philippines, are currently unable to complete withdrawals to their Visa® credit, debit or prepaid cards. We are working diligently to resolve this as quickly as possible so that you can access your funds. We hope to have this resolved in the next 72 hours and will let you know once we have more updates.
Thank you for your patience.
The PayPal Team
Oare cum naiba am reusit eu sa-i retrag ? Cred ca am vreo fosta prietena pe la PayPal Europe. Nu prea sunt multi Mezei :D