-
Mihai a respectat cerintele mele, a strecurat doar o mica greseala, insa pentru abordarea subiectului, informatiile incluse, eu cred ca merita o nota buna si cu siguranta daca as avea nevoie in viitorul apropiat de articole, as cumpara de la el la pretul specificat.
Succes Mihai si iti multumesc pentru articol! :)
-
Inca mai am de primit 2 pareri legate de articolele livrate. Daca Rares este in concediu si a spus ca imi raspunde cand se intoarce, n-am primit inca nimic de la robyroy.
Pentru cei ce doriti articole, aveti aici detalii si preturi foarte mici: http://forum.seopedia.ro/continut-we...tml#post216682
Numai bine si multumesc mult celor 5, sper, inca odata ca v-a placut munca mea.
-
Văzând review-urile colegilor, am zis să văd și eu calitatea articolelor, astfel, ieri am comandat un articol iar astăzi l-am primit, articolul trebuia să conțină 500 cuvinte însă l-am primit de 600+. Per total sunt mulțumit, iar articolul este perfect pentru a fi publicat pe un blog personal sau general.
-
Cu scuzele de rigoare pentru raspunsul intarziat (am fost plecat din Buc si abia ce am sosit) imi prezint si eu opinia : un articol excelent, foarte bine documentat, corect scris din punct de vedere gramatical.
Dat fiind calitatea articolului si preturile ok, pentru mine este un writter pe care putem conta.
-
Multumesc amandurora pentru feedback-uri!
Numai bine,
Mihai