Nu te obliga nimeni sa urmezi sfaturile google. Nu te forteaza nimeni sa ai trafic din Google.
Pui noindex pentru el daca ti se pare ca Google te forteaza sa faci ceva impotriva propriei vointe.
Versiune printabilă
In 2012 am facut un topic si discutam despre asta: http://forum.seopedia.ro/google/2381...e-faci-nu.html
Uite si pe mama omida!
Ma citez singur:)
Ii doare rau acum:) Cred ca ii doare coloana de la greutatea celor 5 miliarde:)
Au trecut doar 2 ani si lucrurile se schimba!
--------------
Nu e vb de search aici, cat de serviciile lor, care sunt monopol.
Daca au agentie de turism sa "se bata" cu restul, corect! Nu cred ca pot:)
DA! Nu e sinonima cu legea si e inferioara Tratatelor pe care e constituita UE. Acum te intreb si eu pe tine. Tu stii care sunt principiile pe care e cladita UE (si care se regasesc in tratate)!? Ei bine, ma tem ca daca Google nu va face pasi gresiti, Uniunii ii va fi foarte greu sa lupte cu monopul americanilor.
Esti amuzant.
Citeste aici -> Antitrust legislation Competition - European Commission
Situatia Google contra UE este de vreo 5-6 ani, nu au reusit sa ajunga la o intelegere si nici sa nu faca "pasi gresiti" intre timp pentru ca serviciile lor pe asta se bazeaza, de altfel investigatia a inceput in urma reclamatiilor unor companii, nu din senin.
Intel a primit asta vara amenda de 1,5 miliarde de euro doar in UE, nu are nimeni nimic cu niciunii ci cu practicile. In UE amenda poate fi de 10% din veniturile globale, asta inseamna ~5,9 miliarde, pe langa procesele pe care le mai au, doar in Franta au un proces prin care li se cere 1,5 miliarde pentru evaziune fiscala, eu zic ca ies in pierdere in Europa.
Iar UE s-a reformat de nenumarate ori, principiile pe care s-a bazat la inceput nu mai au nicio legatura cu principiile pe care se bazeaza acum. Nu stiu ce ai vrut sa demonstrezi aici.
Luminile de zi, euro 3, 4, 5, 6... plus multe altele intr-o multime de domenii au fost toate directive sa stii, nu vad niciun producator care sa vanda in UE masini care nu se conformeaza.
Citeste toate normele acelea si imi vei da dreptate. Daca vrei cu adevarat sa aduci plus valoare discutiei atunci identifica o conduita practicata de Google care sa contravina vreunui articol din orice vrei tu si care sa aiba legatura cu UE si spune-mi si sanctiunea.Faptul ca imi arunci o gramada de legi in fata nu dovedeste nimic. Legi antitrust exista si in Romania si mai exista si un Consiliu al Concurentei, cu toate acestea nu s-a putut combate concurenta neloiala in industria cimentului, de exemplu.
Kaa om ca tine ranchinos nu am mai vazut :))).Cu toata lumea te contrazici,cateodata mai si gresim ...nu uita asta.Cosminel aici are dreptate...dar noi nu suntem avocati..asaca este posibil sa gresim toti.Cat depre nenea google are zeci de procese in Europa inclusiv de la nasper care detine emag,olx,fashion etc(ei platesc taxe in Ue) dar au regulament de US.Daca tot vrei sa afli ceva despre consiliu concurentei citeste ce a patit emag in bulgaria si mai discutam dupa ce este corect si ce nu.Uite aici... la noi se practica cat vezi cu ochi ce au facut ei acolo...dar...totul este interpretabil inclusiv legile date de guvernanti...Referitor la ce a zis Tom pe nisa de turism acolo au facut prapad si-au pormovat serviciu ghici pe ce , pe nenea google care e detinut de mama omida google.UE da castig de cauza lu Tom care plateste taxe in UE deci va fi un proces cuc astig de cauza peste 50% catre Tom din start..Aici google nu mai are mult si va regandi toata strategia.Germania nu iarta asa ceva o sa vezi.Americani au interzis sau au facut drumu greu spre promovare in America ex VW.Aici sunt multe de discutat sunt interese de miliarde de euro simulte corporatii din Europa.Cauta short url pe google :))) vezi primul rezultat,cauta traducere oops locurile 1 astea sunt 2 mici exemple cu trafic urias chiar bubonic :)
Google ofera lucruri gratuite platite de companii dar atentie aici pretul final tot de user este platit.Tot ce se scumpeste de la benzina tva impozite taxe ..clietul final scoate bani din buzunar.
Nu voi mai continua discutia pentru ca nu are sens.
Confuzi borcanele. Investigatia concurentei neloiale practicata de Google este intr-un borcan, iar ca raspuns la cerintele tale o sa-ti dau doar doua linkuri European Commission - PRESS RELEASES - Press release - Joaquín Almunia Vice President of the European Commission responsible for Competition Policy Statement of VP Almunia on the Google antitrust investigation Press room Brussels, 21 May 2012, European Commission - PRESS RELEASES - Press release - Speech - The Google antitrust case: what is at stake? pentru ca nu stiu legislatia pe dinafara si nici nu stau sa caut ceva la care ai acces si singur, in sensul asta se poarta discutii intre Google, Comisia Europeana si reclamanti. Al doilea borcan este cel situatia de zilele trecute, unde s-a votat pentru luarea unor masuri de diminuare a monopolului in publicitate online si pe cautari, care cel mai probabil a venit in urma numeroasele sesizari (fairsearch.org), dar in rest nu are nicio legatura cu situatia din primul borcan, ci vine doar ca o consolidare a legislatiei si ca o diminuare a monopolului.
De asta te-am si intrebat daca stii ce este o directiva in momentul in care ai spus ca nu au ce sa le faca, ti-am motivat prin exemplele cu standardele de emisii auto, care au fost in aceeasi situatie. A fost o problema, s-au luat masuri. Asa este mereu si pretutindeni.
Nu stiu despre ce vorbesti in "industria cimentului". Daca vorbesti despre faptul ca anumite companii locale pun pe masini mai mult decat le permite legea si nu sunt sanctionati datorita relatiilor nu cred ca are nicio legatura cu situatia actuala, dat fiind ca in acest sens cei de la drumuri si consiliul judetean ar trebui sa verifice si sa aplice sanctiuni. Stau pe traseul unei balastiere si stiu care este situatia, cand se trimit controale si cantare pe traseu nu mai trece nicio masina, dupa ce pleaca controlul trec cu zecile. Ca concureaza neloaial este un aspect iar incalcarea legislatiei cu privire la concurenta neloiala este alt aspect.
Scoopo
Cuvantul pe care-l cauti este comunicare. Asa comunica oamenii, prin opinii diferite, argumente si schimb de pareri. Ca am eu sau oricare altul dreptate nu are importanta, important este ca se comunica.
De altfel nici n-am zis ca detin adevarul absolut, am adus o opinie si un argument, nu sunt incuiat la minte si sunt dispus sa-mi schimb parerea, am mai spus-o, dar o fac atunci cand am de ce si cand se aduc argumente plauzibile nu cand se expune doar ca o afirmatie fara argument.
Iar ce spui tu nu are nicio legatura cu subiectul pe langa faptul ca te inseli. Din articolul pe care l-ai postat rezulta ca eMag a incercat sa intre pe piata bulgara cu oferte mari si produse cadou, ceea ce este ilegal si in Romania, nu ai voie sa dai cadou un produs cu o valoare mai mare de un procent si nu ai voie sa vinzi produse sub pretul de achizitie. Nu inteleg care este problema.
Iar firmele detinute de Naspers detinute in Romania se supun legislatiei romanesti, dat fiind ca sunt controlate prin allegro group romania srl, serviciile google din Europa la fel, doar google.com si serviciile conexe din America sunt controlate de acolo, .ro, .fr, co.uk...etc intra sub incidenta legislatiei de pe teritoriul pe care sunt.
Consiliul European poate lua masuri impotriva monopolului, indiferent ca este detinut de Google sau oricare alta companie, zi-mi cu ce gresesc inainte de a-mi spune ca gresesc te rog.
Scurt si e ultima oara cand mai discut pe tema asta.Depinde cum vezi comunicare :) nu te-a acuzat nimeni ca esti incuiat,din punctul meu de vedere nu trebuia sa te simti asa doar am comunicat si eu cum argumentezi tu mai sus.Stii politica elefant vinde pe minus de mult si la multe produse.Hai sa nu vorbim de legile scrise care tot le pui tu link.Si daca nasper se supune legilor de aici google de ce nu ar face-o?Nu google are castig de cauza,plateste totul in alte parti si sug bani de la companii UE, romanesti.Monopol are demult trebuie doar sa se ia masuri impotriva lor.Si da asta este inceputul :) sa mai discutam pe tema asta acuma 7-8 luni chiar si de procesele intentate.
Da ,de acord