nu ma ocup cu seo ( domeniul meu de activitate il reprezinta constructiile ), si de aceea vorbesc acum din punctul de vedere al celui care cumpara servicii de publicitate .
google este destept rau in sensul ca a reusit sa ii faca pe oameni sa-l foloseasca pentru orice doresc sa afle ( in detrimentul altor motoare de cautare ) iar acum culege din plin roadele acestui lucru .
toata lumea vorbeste de calitatea site-ului, a contentului, a link-urilor , insa am observat ( cel putin pe nisa mea ), ca aceste lucruri nu prea sunt valabile , la unele cautari aparand in pozitii fruntase site-uri care au doar o pagina , site-uri care au cateva mii de link-uri de la un site din cu totul alta nisa sau site-uri care au " duplicat content " ( sper ca asta e termenul corect ) .
acest lucru corelat cu faptul ca nici o firma de seo nu iti poate oferii garantia unor rezultate sigure va duce intr-un final la redirectionarea clientilor catre adwords, marind in acest fel veniturile google .
cred ca lupta pe viata si pe moarte se va da pe deoparte intre firmele de seo si pe un alt plan intre firmele de seo si google . ramane de vazut care sunt castigatorii !!!
si acum intrebarea mea : de ce atunci cand ceri o oferta de pret si niste rezultate concrete de la o firma de seo, aceasta iti spune ca nu poate garanta pentru rezultate ? ( am vazut acest lucru la mai multe firme ) .