Si eu tot 2, pe un domeniu penalizat acum 4 luni. Abia ieri au trimis 2 mailuri:) Cred totusi ca sunt depasiti de situatie, si incearca cumva sa rezolve problemele create, fara insa a "pica de prosti".
Versiune printabilă
Si eu tot 2, pe un domeniu penalizat acum 4 luni. Abia ieri au trimis 2 mailuri:) Cred totusi ca sunt depasiti de situatie, si incearca cumva sa rezolve problemele create, fara insa a "pica de prosti".
Se pare ca cei de la google s-au gandit sa anunte inainte cu o zi updateul de panda Google Panda Alert: Data Refresh Starts Tonight - Search Engine Watch (#SEW)
hmm ... acum sa speram ca nu au stricat si mai mult ...
Mda, un nou update panda .Deocamdata nu am observat schimbari majore in serps dar din experienta update-urilor trecute,dureaza 1-2 zile pana schimbarie se propaga si pe .ro
Dap, inca nu am vazut nici eu nimic schimbat.
Conform informatiilor disponibile in cateva ore ar trebui sa se vada schimbarile.Citat:
Google says it will roll out the latest update to its Panda algorithm later tonight.
Google a introdus o noua optiune in WMT, este vorba de index status. Asa puteti vedea exact cate URL-uri aveti indexate in Google.
Official Google Webmaster Central Blog: Behold Google index secrets, revealed!
Misto! arata niste informatii chiar interesante :)
Tablul de pe partea dreapta contine programul pe zile de desfasurare + explicatiile aferente.
Google a introdus "hand write" pentru smartphon-uri. Acum puteti cauta cuvinte scriind direct pe ecran. L-am incercat, nu merge foarte bine. Trebuie sa scrieti bine literele. Mi se pare mai practita tastatura.
Make your mark on Google with Handwrite for Mobile and Tablet Search - Inside Search