Apropo de discutiile de aici mi-am adus aminte ca am scris candva un Ghid despre cum sa primesti feedback: http://forum.seopedia.ro/studii-de-c...ii-de-caz.html
E la fel de actual, desi au trecut 5 ani ( pff, ce zboara anii... )
Versiune printabilă
Apropo de discutiile de aici mi-am adus aminte ca am scris candva un Ghid despre cum sa primesti feedback: http://forum.seopedia.ro/studii-de-c...ii-de-caz.html
E la fel de actual, desi au trecut 5 ani ( pff, ce zboara anii... )
M-ai dat pe spate.
Eu unul nici macar nu inteleg ce vrei cu topicul asta. Ceri feed-back (dar in acelasi timp sustii ca tu esti cel mai tare si ceilalti, chiar daca nu sunt prosti, nu sunt la nivelul tau, adica te cam doare undeva de parerile lor) despre o idee pe care nici macar nu o prezinti; incerc sa intru pe site sa vad despre ce e vorba si nici macar nu merge. Tot ce am inteles e ca tu ai totul (inclusiv tot caxxtul din .ro). Asa, si? Ca utilizator, ce am de castigat? Ce-mi servesti? Relevanta, preturi corecte, disponibilitate, reputatie? Sau le gasesc in pagina 45? Daca, la prima strigare, 1000 de site-uri sunt praf si nici nu au ce cauta intr-un motor de cautare care se respecta, tu le ai acolo sa-ti intoxice indexul.
Primul poate fi doar unul. Daca ai 1000 de utilizatori, nu poate fi primul decat unul - si tind sa cred ca ala se informeaza direct la eMag.
Peste 1-2 ani, vom vizualiza rezultatele la munca ta din ziua de azi. Pregateste-te cu multa rabdare si foarte multa munca si bineinteles resurse financiare cit mai multe.
Legat de feedback, mai trebuie retusat pe ici colo, de exemplu fereastra de cautare mai vizibila; modul de apelare catre clienti: "fa ti cont"...''comentezi?"..."nu comentez"...Poate are trebui putin reformulate ca sa sune mai melodios, nu a ordin...
Ce nu inteleg de ce trebuie sa copiezi cam ce face alt motor, sau daca tot incerci sa imiti, vino cu ceva original.
PS, pe vremuri existau hi5, myspace, care erau imbatabile...pana a aparut facebook...DAR nu se stie peste alti 10ani daca facebook va exista sau va fi inlocuit de altcineva...
PS, si NOKIA era invincibila, apoi a venit buturuga mica android si a rasturnat definitiv corabia norvegiana, chiar daca e preluata de microsoft.
Concluzie: si tu ai putea crea ceva...daca pui inteligenta la lucru si nu parerile contrare sau supararile sau reprosurile...
No draga centro, bag sama ca ai inceput cu stangul :)
1. Nu ai tinut cont de recomandarile colegilor privind regulamentul forumului.
2. Pe forum susti ca "Sunt pe cale sa dau drumul cat de curand unui motor de cautare" respectiv ca e in versiunea alfa-beta, discreptanta mare cu ce arata site-ul: ceva functional "Atrage clienti pentru site-ul tau".
In cel mai fericit caz, poate in cativa ani va ajunge la nivelul unui comparator de produse. Cat despre investitori... vise.
Succes
Evident. Dar sunt curios, la ce te referi tu cand spui asta? Ce anume crezi ca dureaza atat?Citat:
Peste 1-2 ani, vom vizualiza rezultatele la munca ta din ziua de azi
Nu iti functioneaza site-ul.
Mersi de notificare, e inca in lucru - mai dureaza putin pana sa fie cat de cat functional.Citat:
Nu iti functioneaza site-ul.
Prietene, atat tu, cat si celelalte genii de pe aici, daca cumva ai idee cum s-ar putea lua toate site-urile din Romania, toate produsele lor cu toate detaliile despre ele luate si actualizate la secunda, atunci spune-mi si mie, nu mai fiti asa secretosi. Google are vreo 3 milioane de servere mult mai puternice. Eu zic ca 200 e totusi rezonabil. Dar promit solemn ca ma las de meserie daca eu dupa 3 ani nu am realizat inca lucruri atat de tehnice pe care voi le vedeti intr-o clipita. Sau daca nu asta e cazul, atunci nu inteleg care e treaba cu tam-tam-ul asta total neconstructiv legat de cate servere am eu...Citat:
i-au picat cele 200 de servere pe care tine siteul.
Centro. tine-o tare, nu te lasa!