harta publicitatii online
Cod:Titlul topicului a fost modificat. Topic mutat in sectiunea vizibila. Lucrurile bune nu ar trebui tinute ascunse. Krumel
Versiune printabilă
Cod:Titlul topicului a fost modificat. Topic mutat in sectiunea vizibila. Lucrurile bune nu ar trebui tinute ascunse. Krumel
Acum ca mi-am postat prezentarea la sectiunea respectiva, pot sa intreb aici: de ce ai postat site-ul meu la 'metode de promovare' ? :-) Nu se vrea o metoda de promovare a nimanui... cred. :-)
Vivi.
E o statistica interesanta si pentru cei care doresc sa faca publicitate :)
Oare miniclip.ro foloseste codul Neogen "mapat" ?
Este oare posibil sa trimiti date spre neogen fara sa se deschida browser-ul ?
S-ar putea sa fie ceva la mijloc...
Salut tuturor. Am actualizat site-ul si l-am mai si modificat, i-am adaugat o sectiune de stiri si o sectiune unde sa semnalati nereguli.
Incepand cu aceasta saptamana il voi actualiza saptamanal, in speranta ca undeva, candva, cineva il va gasi util. :-)
El a fost a avut timp ??? E o problema aici .. Atentie la texte Vivi ...Citat:
Ca si realizator divertis.ro si doizece.ro, el a fost a avut timp de trei ani contacte
BAfta
salutari tuturor
Sunt nou prin zona si chiar prin domeniu. Am si eu cateva intrebari. Are cineva idee de preturile ce se incaseaza pe publicitatea on-line(ma refer la webmasteri)? Ma refer la statistici de genul: pret/vizitatori unici in Romania. Si daca stie cineva cam de la cati vizitatori unici /luna sau /zi sunt interesate firmele de publicitate on-line sa cumpere spatiu. Si o intrebare de baraj: se poate trai din publicitate?
@vivi
poti scoate din lista neogen miniclip.ro pentru ca desi are inserat codul Neogen este un afiliat "paria";
N-am reusit sa vorbesc cu tipul de la miniclip.ro dar cred ca are destul de multe de spus...
miniclip.ro nu mai apare in lista aia de vreo trei saptamani (au scos codul din site probabil pentru ca eu nu i-am scos manual).
nu stiu pe ce lista te uiti tu de inca ii mai vezi acolo. :-)
Citat:
Postat în original de Bruzli @ Oct 5 2005, 02:23 PM) [post=5075
Haide tata cu update-u ... ultimul update e facut pe 20 ianuarie ... ]
[/QUOTE]
Haide tata cu update-u ... ultimul update e facut pe 20 ianuarie ... astazi e in 11 februarie ....
Vivi, cand mai actualizezi harta? :D
Ultima actualizare este pe 15 Februarie 2006.
Singura restrictie pe care mi-o impun acum este sa o actualizez mai des de o data pe luna.
De ce credeti ca ar fi nevoie de o actualizare mai frecventa?
In afara de curiozitate, aveti si alte argumente? Daca se vor dovedi valide, o pot actualiza mai des.
dap este nevoie de o actualizare mai frecventa .. si ar fi frumos sa faci un insemn acelor site-turi care au migrat de la o firma la alta .... transferuri .. de exemplu care au sarit de la neogen la arbomedia .. si asa mai departe ....
eu unul abia astept sa-mi dispara numele de la neogen si sa apara la imedia ( ceea ce se va intampla in viitorul apropiat ;) )
Am intrebat "De ce?". Argumenteaza, da-mi motive.
Da-mi exemple de cazuri in care o varianta este mai buna decat cealalta si de ce anume.
Altfel, afirmatia ta ramane la nivelul de preferinta personala.
Argumentele mele sunt:
1. Saptamanal nu se intampla atat de multe lucruri importante incat efortul sa fie justificat.
In patru din cinci saptamani harta publicitatii este mai mult sau mai putin constanta.
2. Inca nu exista un public care sa sa aiba nevoie sa ia decizii bazandu-se pe cele mai recente informatii, decizii pe care nu le-ar putea lua bazandu-se pe informatiile de acum cel mult 3 saptamani.
vivi, stii ce n-am inteles eu pe site-ul tau? ce inseamna "saptamana"? de exemplu saptamana 11: e in 20 ian 2006, iara saptamana 12 e in 15 februarie 2006.
de fapt saptamana = update? daca e asa poti sa modifici :rolleyes: ?
asteptam urmatorul update .. atat la harta publicitatii cat si la newsletterele noi aparute .. de exemplu este un newslateer nou noutz de la iMedia ... trimis ieri ... in care sunt anuntate intrarea a 3 situri noi in reteaua lor.
Prefer sa ii spun 'saptamana' pentru ca statisticile se fac pe ultimele 7 zile in momentul update-ului.
Nu pot sa public newsletterul iMedia pentru ca acesta nu este public.
am inteles vivi la ce te referi ;)
vivi hai omule fa si tu saptamana asta un update ..... :D
Citat:
Postat în original de EPoX @ Mar 7 2006, 07:26 AM) [post=11780
Ca tot a aparut articolul in Saptamana Financiara :D (thanks 2 erwin)]
vivi hai omule fa si tu saptamana asta un update ..... :D
[/QUOTE]
Ca tot a aparut articolul in Saptamana Financiara :D (thanks 2 erwin)
PS bizonule esti aici ? :D
Apreciez interesul, dar mi-ati ramas datori cu niste argumente. :-)
Independent de rugamintile voastre, am actualizat harta publicitatii.
Ura si la gara!
Da, se vad schimbari majore pe noua harta. FireEyes ai trecut primul la neogen :) - se castiga bine?
oo daaa iMedia a facut pe luna martie cele mai importante castiguri .... pai are 6 situri noi in retea.
apropo vivi daca te uiti pe harta retelei iMedia ai sa vezi 26 situri .. nu 24 :p
1. Nu confunda castigurile cu intrarea de site-uri in retea.
2. Desi tuturor ne place sa ne credem foarte foarte importanti, uneori e bine sa ne dam seama de asta si sa ne dam seama de adevarata magnitudine a evenimentelor si a lucrurilor pe care le facem. :-) Desi este interesant ca in iMedia au intrat site-urile astea, ramane de vazut ce se va intampla mai departe.
Desi automotorclub este pentru tine un site foarte important, in iMedia contribuie cu 6 din 1006 mii vizitatori saptamanali.
3. Eu numar 24, am atasat un screenshot, nu reusesc sa numar 26.
Salut Vici!
Bogdan se refera la http://www.imedia.ro/retea.html
off-topic]Citat:
Postat în original de FireEyes @ Mar 13 2006, 11:30 PM) [post=12260
Salut Vici!
[/QUOTE]
off-topic: se scrie cu 2 de "i" . :D
]Citat:
Postat în original de too_night @ Mar 14 2006, 12:01 AM) [post=12266
off-topic: se scrie cu 2 de "i" . :D
[/QUOTE]
Vivi, ;) Dau un un curcan :p
Site-urile care nu sunt in primele 1010 site-uri din trafic.ro nu sunt incluse.
Ele pot lipsi de acolo fie pentru ca nu sunt inscrise (businessromania.com), fie pentru ca sunt mai jos in clasament (musicxpress pe locul 1117).
Ar fi interesanta informatia http://www.vivi.ro/publicitate/images/up_g.gif http://www.vivi.ro/publicitate/images/down_r.gif si pentru site-uri, nu numai pentru agentii!
O pagina de genul asta: [url="http://www.vivi.ro/publicitate/index.php?c=evolution"]http://www.vivi.ro/publicitate/]Citat:
Postat în original de eRwin @ Mar 14 2006, 02:13 AM) [post=12270
Ar fi interesanta informatia http://www.vivi.ro/publicitate/images/up_g.gif http://www.vivi.ro/publicitate/images/down_r.gif si pentru site-uri, nu numai pentru agentii!
[/QUOTE]
O pagina de genul asta: http://www.vivi.ro/publicitate/index.php?c=evolution ?
Vivi, se pare ca esti in general mai "axat' pe "harta publicitatii...etc..."
Crezi ca poti da un replay si la postul lui FireEyes de aici:
http://forum.seopedia.ro/index.php?showtop...632&#entry12632 ?!?
p.s. am postat aici, fiind locul preferat al lui vivi, dupa cate vad; in concluzie, cu sanse mai mari de a fi ciiit, alea, etc, tra-la-la... :)
Stiu de mesajul respectiv dar nu prea am ce sa raspund la el.Citat:
Postat în original de too_night @ Mar 14 2006, 03:12 AM) [post=12279
Este un produs Google in teste. Mai multe detalii probabil ca vor]
Vivi, se pare ca esti in general mai "axat' pe "harta publicitatii...etc..."
Crezi ca poti da un replay si la postul lui FireEyes de aici:
http://forum.seopedia.ro/index.php?showtop...632&#entry12632 ?!?[/QUOTE]
Stiu de mesajul respectiv dar nu prea am ce sa raspund la el.
Este un produs Google in teste. Mai multe detalii probabil ca vor aparea la momentul potrivit.
Neogen de ce]Citat:
Postat în original de Vivi @ Mar 14 2006, 01:51 AM) [post=12276
[/QUOTE]
Neogen de ce nu face parte din acel top ?
Hiper - super Vivi !Citat:
Postat în original de Vivi @ Mar 14 2006, 01:51 AM) [post=12276
Nu degeaba esti printre putinii ]
[/QUOTE]
Hiper - super Vivi !
Nu degeaba esti printre putinii carora le citesc Blog-ul!
Pentru ca:Citat:
Postat în original de FireEyes @ Mar 14 2006, 09:58 AM) [post=12287
1. Neogen nu este acelasi gen de retea ca celelalte din top.
In timp ce pentru ceilalti numarul de site-uri si de unici din retea se se reflecta aproximativ si asupra cotei lor de piata dpdv financiar, acelasi lucru nu e valabil si in cazul Neogen (unde oricine intre si iese dupa bunul plac).
2. Fiind alt gen de retea (CPC vs. CPM) eu cred ca ocupa o nise de piata diferita de ceilalti, caz in care nu are sens sa compar si sa pun alaturi mere cu pere.
3. Pentru ca sunt cam imorali imi permit sa fiu subiectiv si, profitand si de motivele de mai sus]
Neogen de ce nu face parte din acel top ?
[/QUOTE]
Pentru ca:
In timp ce pentru ceilalti numarul de site-uri si de unici din retea se se reflecta aproximativ si asupra cotei lor de piata dpdv financiar, acelasi lucru nu e valabil si in cazul Neogen (unde oricine intre si iese dupa bunul plac).
2. Fiind alt gen de retea (CPC vs. CPM) eu cred ca ocupa o nise de piata diferita de ceilalti, caz in care nu are sens sa compar si sa pun alaturi mere cu pere.
3. Pentru ca sunt cam imorali imi permit sa fiu subiectiv si, profitand si de motivele de mai sus, sa nu vreau sa ii promovez.
<div class='quotetop'>QUOTE(Vivi @ Mar 14 2006, 02:42 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Pentru ca:
[/QUOTE]
Si in adsense fiecare iese si intra dupa bunul plac
<div class='quotetop'>QUOTE(Vivi @ Mar 14 2006, 02:42 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
[/QUOTE]
Aici este vorba de un top de siteuri, si include toate agentiile chiar daca sunt cpm sau cpc.Fiind vorba de traficul +/- ale siteurilor din trafic.ro.
Asta apropo la ceea ce a spus si erwin: http://forum.seopedia.ro/index.php?s=&show...indpost&p=12741
3. Pentru ca sunt cam imorali imi permit sa fiu subiectiv si, profitand si de motivele de mai sus, sa nu vreau sa ii promovez.
[/QUOTE]
Acesta este posibil sa fie defapt adevaratul motiv pentru care tu nu vrei sa incluzi si neogen.
Pentru prima oara de la vanzarea lui doizece.ro incoace, spui asa ceva, public.Citat:
Postat în original de Vivi @ Mar 14 2006, 02:42 PM) [post=12315
Te felicit c]
[/QUOTE]
Pentru prima oara de la vanzarea lui doizece.ro incoace, spui asa ceva, public.
Te felicit ca ti-ai trecut peste inima :)
<div class='quotetop'>QUOTE(FireEyes @ Mar 14 2006, 04:32 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Si in adsense fiecare iese si intra dupa bunul plac[/QUOTE]
Si din cate stiu, nici adsense nu e inclus in topul ala. :-)
<div class='quotetop'>QUOTE(FireEyes @ Mar 14 2006, 04:32 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>Aici este vorba de un top de siteuri, si include toate agentiile chiar daca sunt cpm sau cpc.Fiind vorba de traficul +/- ale siteurilor din trafic.ro.[/QUOTE]
Credeam ca te referi la topul agentiilor, my mistake. Ma voi gandi daca voi include si site-urile neogen in lista aia, dar daca le includ, de ce nu as include si site-urile independente? Pentru ca lista isi propune in principal sa vada care sunt evolutiile relevante pentru retelele de publicitate prezente in topul meu (tabelul ala de sus).
<div class='quotetop'>QUOTE(FireEyes @ Mar 14 2006, 04:32 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>Acesta este posibil sa fie defapt adevaratul motiv pentru care tu nu vrei sa incluzi si neogen.[/QUOTE]
Cum le stiti voi pe toate. :-) Ca un om mare, ca sa zic asa. :-)
<div class='quotetop'>QUOTE(Vivi @ Mar 14 2006, 04:19 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Si din cate stiu, nici adsense nu e inclus in topul ala. :-)
[/QUOTE]
A fost doar un exemplu, faptul ca un site iese si intra este un argument mai putin solid ca sa nu incluzi o retea in acel top.
<div class='quotetop'>QUOTE(Vivi @ Mar 14 2006, 04:19 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Credeam ca te referi la topul agentiilor, my mistake. Ma voi gandi daca voi include si site-urile neogen in lista aia, dar daca le includ, de ce nu as include si site-urile independente? Pentru ca lista isi propune in principal sa vada care sunt evolutiile relevante pentru retelele de publicitate prezente in topul meu (tabelul ala de sus).
[/QUOTE]
no problem, happens.
Cum le stiti voi pe toate. :-) Ca un om mare, ca sa zic asa. :-)
[/QUOTE]
Si tu unu care sa ocupa cu constatatu :D
nu inteleg ce aveti cu siturile independente ??? un site bun nu poate fi un site independent ????
sper ca nu gresesc intelegang altceva prin situri independente .. dar sunt o multime de situri bune ...