-
Recomandare .
Eu sunt hotarat sa cumpar cateva link-uri pentru un site de filme online,si vreau sa stiu cam cate link-uri sa cumpar saptamanal,ce nisa aporpiata imi recomandati.
Dintre link-uri si advertoriale care m-ar ajuta mai mult in cautari ?
Multumesc Frumos.
-
Pai daca este de filme online cauta bloguri in care se vorbeste numai despre filme, dupa ce ai terminat cu acelea, poti sa te indrepti si spre cele generaliste.
-
Poti cumpara lejer 50 likuri pe site-urile pozitionate in top 20-100 pe cuvintele cheie pe care le targetezi. Cu cat mai jos, cu atat mai putin oferi.
-
Citeam undeva ca degeaba cumpar 200 de link-uri saptamanal daca sunt de proasta calitate,eu ma gandeam sa cumpar 4 link-uri saptamanal pe site-uri vechi de cel putin 1 an si cu minim pr3.
-
Nu stiu in ce context si unde ai citit despre cele 200 de linkuri. Din fericire acum esti pe SEOpedia :)
Despre calitate, respectiv valoarea unui link.
In concluzie, cumperi linkuri de pe nisa ta, cum ziceam si in primul raspuns.
-
Poti incerca si linkuri care nu sunt related . Astea le gasesti greu si sunt foarte scumpe , iar in priveste puterea lor e doar un mit .
Important la un link este vechimea si autoritatea domeniului , Pagerankul domeniului si al paginii si daca se poate sa fie link contextual ( in articol ) .
-
Eu unul ti-as recomanda achizitionarea de advertoriale, nu de linkuri. Gandeste-te ca linkurile, dupa o luna, 2, 3, etc. nu vor mai fi atata timp cat nu platesti pentru ele, pe cand in cazul advertorialelor, acestea vor ramane permanent (in teorie :)) pe siteul/blogul unde au fost publicate + faptul ca un advertorial bine scris cu linkuri in context are o pondere mult mai buna fata de un link cumparat sitewide.
Referitor la nise te poti axa pe tot ceea este related cu nisa ta, in cazul de fata filme. De exemplu poti incerca si pe blogurile cu trailere de filme (detin un astfel de blog si poti vedea aici oferta mea).
-
sir_tisma: ai remarcat in GWT cum sunt calculate linkurile spre siteul tau? ;)
Advertorialele sunt bune in ideea ca iti creeaza un context pe care il regasesti cu greu, sau scump, dar iti vor oferi doar 1 (un) link din siteul respectiv catre tine. Asa ca e bine sa le alternezi si cu linkuri sitewide, aici incercand sa gasesti oferte cu cat mai multe pagini indexate si pr.
-
@Kidu - este corect ceea ce spui tu, dar de curand (acum ~2 luni) am pus catre un site, pe care vroiam sa-l urc in SERP (nisa relativ usoara), linkuri sitewide pe 4 siteuri (PR 2,3,4) updatate zilnic, cu vechime, etc...si nu am vazut absolut nici o modificare...Tind sa cred ca astfel de link-building isi cam pierde din valoare :)
-
am spus sa alternezi cele doua variante, nu sa faci doar linkuri sitewide.