-
De acord cu Kidu. Trebuie sa combini metodele. Doar cu advertoriale, vei obtine link-uri contextuale, dar f putin. Link-urile sitewide poate nu sunt asa de calitative, dar sunt mai multe. Secretul este sa combini mai multe tehnici. Probabil poti urca doar cu link-uri sitewide sau doar advertoriale, dar cred ca e mult mai eficient si mai sigur (si pare si link building natural) daca reusesti sa combini mai multe tehnici de link building
@sir_tismana Legat de valoarea link-urilor sitewide, nu cred ca-si pierd din valoare. Am un site pe care am pus doar cateva link-uri sitewide pe cateva bloguri si sta mai bine decat alte site-uri ale caror proprietari au postat sute de comentarii pe bloguri. Deci nu cred ca e cum zici tu.
-
Eu intotdeuna am folosit alternat si rezultatele s-au vazut. Iti urez mult succes!
-
Ok, am spus din primul post ca sunt de acord cu Kidu, implicit si cu tine (linkuri sitewide + advertoriale + ...), dar in threadul actual omul zice ca vrea sa cumpere linkuri, lucru care nu mi se pare eficient (nu mai sunt bani => dispar linkurile). Mai eficient in cazul de fata mi s-ar parea achizitionarea de advertoriale iar linkurile sitewide sa vina intr-un mod mai "natural" - un schimb de linkuri, 1 way, 3 way, etc...
Cat legat de exemplul tau cu comentariile mi se pare irelevant, 1. nu a pomenit nimeni in acest thread de aceasta metoda de link building si 2. este normal ca niste linkuri sitewide sa fie mult mai valoroase decat unele venite din comentarii (dofollow sau nofollow). [exemplu 1 -> vezi In loc de concluzie…] [exemplu 2] [exemplu 3]
-
Nu am de gand sa intru in polemica cu tine. Eu doar ziceam ca e bine sa combini metodele de link building iar la exemplul cu comentariile vs link-urile sitewide nu e relevant ce zici tu, pt ca nu poti compara un link dintr-un comentariu cu un link sitewide, pt ca un link sitewide te costa, iar link-ul din comentariu e gratis. Daca vrei sa discutam despre eficienta metodelor de link building si care au cele mai mari beneficii cu cele mai mici preturi (deci fara bani investiti, dar cu timp), asta e cu totul alt topic. Oricum, noi doar ne expunem parerile, tu alegi ce sa aplici.
-
am facut cum ati spus voi si s-au vazut rezultate ,si asta dupa ce am fost penalizat de google vreo 3 saptamani . pagina 3 ultima pozitie inainte si acum pagina 2 a 2 pozitie pe un cuvant cheie principal . Acum 2 saptamani cum zicea tymbark intr-un thread cu link-urile o las mai usor apoi mai fac cate ceva .
-
Ma bucur sa vad asta, incearca sa o iei incetisor, pentru ca dupa vei creste brusc apoi vei cobora tot brusc :)
-
Pai incetisor o si iau ca facusem o prostie si am fost penalizat de google si m-am chinuit sa urc iar site-ul . Vreau sa obtin cam maxim 10 backlink-uri lunar , ar fi bine sau sa scad perioada .