vand advertoriale la preturi modice
o zi buna va doresc si va astept
Versiune printabilă
vand advertoriale la preturi modice
o zi buna va doresc si va astept
am vandut deja 3 adv. astept in continuare.
Am colaborat cu djzettu, totul a decurs foarte bine. Recomand.
iti multumesc wonders. astept in continuare cereri. putem negocia preturile,in cazul inc are luati mai multe.
inca 2 linkuri vandute. Oferta valabila in continuare.
Ti-am trimis si eu un PM!
ti-am rasp.
tranzactie incheiata cu succes, multumesc!
Numai bine.
si eu iti multumesc. astept in continuare cumparatori.
inca valabil anuntul.
revin cu preturi datorita updateului de pagerank:
vand advertoriale la preturi modice:
Despre Gatit - Retete Culinare Online - Retete Mancaruri PR 2 - 3 euro/adv / 2 euro/link
Filme noi , filme online , trailere noi aparute PR 1 - 2 euro/adv / 2 euro/link
Filme Online, Filme Online Gratis Subtitrate - Vizionare Filme Online Gratis , Seriale Online PR 5 - 5 euro/adv / 7 euro/link
Cocalari, Printese, Pitzipoance, Gigoloi, Cocalari de pe internet PR 2 - 2 euro/adv / 2 euro/link [Vechime]
Despre sanatate, despre medicamente, boli si tratamente, despre copii si bebelusi, remedii pentru sanatatea ta! PR 2 - 3 euro/adv / 3 euro/link
Filme Online Noi Subtitrate PR 1 - 1 euro/adv / 1 euro/link
Un blog cu de toate ! PR 2 - 3 euro/adv / 3 euro/link [Vechime]
Jocuri Online - Jocuri Online Gratis, jocuri pentru fete si baieti PR 1 - 2 euro/adv / 2 euro/link
Verificare PageRank, Verificare PageRank Multiple , si PageRank pe site-ul tau PR 3-4 - 3 euro/link
Tv Online,Posturi Tv Online Romanesti,Free Web Tv,Online Tv Pe Net PR 1 - 2 euro/adv / 2 euro/link [Vechime]
pentru perioade mari negociem.
Am colaborat, user serios. Recomand.
multumesc mult mihh.. in continuare valabil
tranzactie incheiata cu succes.
Recomand.
iti multumesc robyroy. ast in continuare cererile dvs.
am cumparat doua advertoriale, totul a descurs ok
recomand
iti multumesc Todosin. Astept in continuare.
am cumpărat acum. Totul a fost ok, o să fac plata la ora 20.
iti multumesc mult bogdan si tie....astept in continuare doritori..
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
revin cu noi oferte mai ieftine :
Filme Online, Filme Online Gratis Subtitrate - Vizionare Filme Online Gratis , Seriale Online PR 5 - 4 euro/adv / 6 euro/link
Despre Gatit - Retete Culinare Online - Retete Mancaruri PR 2 - 2 euro/adv / 2 euro/link
Cocalari, Printese, Pitzipoance, Gigoloi, Cocalari de pe internet PR 2 - 2 euro/adv / 2 euro/link [Vechime]
Despre sanatate, despre medicamente, boli si tratamente, despre copii si bebelusi, remedii pentru sanatatea ta! PR 2 - 3 euro/adv / 3 euro/link
Un blog cu de toate ! PR 2 - 2 euro/adv / 2 euro/link [Vechime]
Jocuri Online - Jocuri Online Gratis, jocuri pentru fete si baieti PR 1 - 2 euro/adv / 2 euro/link
Verificare PageRank, Verificare PageRank Multiple , si PageRank pe site-ul tau PR 3-4 - 3 euro/link
Tv Online,Posturi Tv Online Romanesti,Free Web Tv,Online Tv Pe Net PR 1 - 2 euro/adv / 2 euro/link [Vechime]
colaborare OK
multumesc lovelife. astept doritori in continuare
UP! oferte mai ieftine :
Filme Online, Filme Online Gratis Subtitrate - Vizionare Filme Online Gratis , Seriale Online PR 5 - 4 euro/adv / 6 euro/link
Despre Gatit - Retete Culinare Online - Retete Mancaruri PR 2 - 2 euro/adv / 2 euro/link
Un blog cu de toate ! PR 2 - 2 euro/adv / 2 euro/link [Vechime]
oferta este up!
Am colaborat, recomand !
ms si yo Maxz..Oferta ramane Up!
Revin cu oferta actualizata:
Filme Online, Filme Online Gratis Subtitrate - Vizionare Filme Online Gratis , Seriale Online [pr5] - 5 eur [10 euro la pachet cu un link in blogroll/luna]
Radiouri Online Romanesti [pr0] - 3 eur
Despre sanatate, despre medicamente, boli si tratamente, despre copii si bebelusi, remedii pentru sanatatea ta! [pr2] - 4 eur [8 euro la pachet cu un link in blogroll/luna]
Jocuri Online - Jocuri Online Gratis, jocuri pentru fete si baieti [pr1] - 4 eur
Despre Sarcina - Totul despre sarcina si nastere ! [pr0] - 4 eur
Un blog cu de toate ! [pr2] - 4 eur [7 euro la pachet cu un link in blogroll/luna]
Cocalari, Printese, Pitzipoance, Gigoloi, Cocalari de pe internet [pr2] - 4 eur
Radio Vip Romania Online - Radio Manele - Radio Dance [pr1] - 4 eur
Filme Online Noi Subtitrate [pr1] - 4 eur
Tv Online,Posturi Tv Online Romanesti,Free Web Tv,Online Tv Pe Net [pr1] - 4 eur [7 euro la pachet cu un link in blogroll/luna]
jocuri - jocuri online - jocuri gratis - jocuri online free [pr0] - 3 eur
Despre Gatit - Retete Culinare Online - Retete Mancaruri [pr2] - 4 eur [8 euro la pachet cu un link in blogroll/luna]
Filme noi , filme online , trailere noi aparute [pr1] - 3 eur
Siteul Oficial al echipei de fotbal ACS Mihai-Voda [pr0] - 3 eur
LA PACHET 75 de euro,scrise de mine sau LA PACHET 44 de euro scrise de voi.
Daca doresti individual si sa fie scrise de mine,adaugi 2 euro la fiecare adv in parte.
PS: Nu-mi cereti negociere, si specific de acum - banii inainte. :)
Colaborat f ok :)
cumpărăi advertoriale și linkuri pe toate site-urile lui.
totul a decurs fară nici o problemă.
Ii multumesc Ralucai si lui Todosin pentru cumparare. AStept in continuare cererile dumneavoastra!
adaug la lista e-Clubb.com - Muzica, stiri din lumea mondena, evenimente si videoclipuri . cu :
advertorial 3 euro scris de mine
link la 2 euro/luna
Am colaborat, user serios!
multumesc mult Clax si te mai astept !
Revin cu un site : infosud.ro , articole la 4 euro scrise de mine si link la 2 euro. pt ceva la pachet, negociem
am luat si eu articole pe infosud.ro si a fost totul OK, recomand
iti multumesc lovelife. Te mai astept.
Am colaborat, user serios ;)
iti multumesc clax. si te mai stept. oferta valabila cu preturi negociabile totodata.
Vreau si eu o oferta pentru patru advertoriale, doua pe siteul de sanatate si doua pe site-ul de retete. Daca nu gresesc, faci inscrieri in directoare, m-ar interesa 200 de inscrieri pentru 3 site-uri.
Astept oferta.
ti-am rasp in pm Fium
Revin cu o lista de siteuri actualizata pe care vand ADVERTORIALE si LINKURI , la preturi pe care le negociez cu dvs, in functie de numarul , durata si userul respectiv
animalele.com
info-sud.ro
verificapagerank.net
shukarime.com
despresanatate.ro
despre-sarcina.eu
tonurideapel.net
filmeonlinefree.net
acsmihaivoda.com
despretrailere.ro
despregatit.ro
jocurionlinefree.ro