Poate pentru ca te-am respins ca si client instant ?
:rolleyes:
Daca tu esti ambasador pe aici , ar trebui sa vizitez cat mai rar forumul asta.
Geez
Versiune printabilă
ghesi.com , sunt hostat de aprox 6 luni , 20 gb spatiu , 300 gb banda , servere in romania , suport bun , doar 3 euro pe luna .
Eu nu cred ca dai doar 3 euro lunar pentru 20 Gb spatiu si 300 Gb banda !
Nu vreau sa provoc un flame , dar chiar nu cred !
@ charlieking sa te feresti de firmele care ofera trafic nelimitat !
Unde vezi trafic nelimitat atunci este in mod evident o mare minciuna !
:(
Acuma vazui ca oferta asta de 20 Gb spatiu si 300 GB trafic este si la 30 euro pe an si la 300 de euro pe an !
Imi pare rau ca pe forumul seopedia se face reclama mincinoasa !
Postai si un printscreen pentru o minima dovada !
Un pret e pentru un cont normal, celalalt pret e pentru contul de reseller. Se bazeaza probabil pe faptul ca nu vei folosi resursele alocate cu un singur cont, pe cand la un reseller, mai multe conturi, sunt sanse mai mari sa folosesti mai multe resurse.
Diferenta este prea mare !
Atunci cand vezi asa minciuna gogonata , nu poti sa nu te minunezi !
Si la contul normal exista posibilitatea adaugarii unor domenii nelimitate !
Tinand cont ca vorbim despre gazduire in Romania , mie mi se face frica atunci cand vad o asa oferta !
Repet ca nu vreau sa fac flame , dar nu cred ca este o oferta serioasa !
Pe undeva trebuie sa existe o steluta la contractul asta ! :O
Sunt hostat din Ianuarie . Se elibereaza proforma la fiecare plata , ghesi tine de Total Domination SRL , o firma cu o vechime mai mare din cate am inteles .
Pot adauga domenii nelimitate si ofera un suport foarte bun . Am prins odata un front pe digg , doar atunci mi-au dezactivat php la contul meu , dar a doua zi toate site-urile au fost OK .
Daca 6 luni de hosting cu uptime 99.9% sunt scam ... atunci nu inteleg ce nu ar mai putea fi scam :))
P.S : E Shared hosting , nu va asteptati sa faca ce face un server dedicat ( nu poti avea 100.000 vizitatori in 3 ore ) , dar in rest e OK .
eu sunt foarte multumit de hostgator, activare rapida si support excelent
Eu am hosting-ul la hostvision si sincer nu sunt multumit de ei + ca de 4 luni tot apar erori la cpanel la webmail 500 Internal Server Error si oamenii spun ca nu e de la ei... + cand dau ping in domeniu deja am 45 ms ( cand este doar 1 user pe site).
Ce hosting imi recomandati pentru un viitor e-shop tinand cont ca acel e-shop poate avea multi internauti conectati in acelasi timp.
P.S. Astept recomandarile voastre aici sau pe PM.