Va rog sa imi recomandati o firma ce ofera gazduire. Doar oferte serioase!
Versiune printabilă
Va rog sa imi recomandati o firma ce ofera gazduire. Doar oferte serioase!
in functiile de nevoile tale ai de ales intre multe firme.
hostgator iti recomand,daca nu ai un trafic excesiv.
romanesc nu pot sa iti recomand nimic deoarece nu am folosit .
apoi bluehost_com ,hostmonster_com ,godaddy.com
Eu am fost foarte multumit de Hostgator si Zoomhosting. Singura conditie e sa nu consumi peste 25% din CPU.
hostgator ;)
p.s. sper ca nu se supara nimeni ca am pus linkul de affiliat :-"
Iti recomand din propria experienta: mxhost, khost si webfactor pentru site-urile .ro iar pentru cele cu continut in engleza: hostgator, a small orange, crucial paradigm, downtown host si hostingmatters.
multumesc
webfactor!?
Dupa o experienta neplacuta pe care am avut-o cu ei, nici macar nu as mai dori sa le aud numele...
eu prefer in romania rohost.ro iar in afara hostgator.com
pentru vps websitesources.com iar pentru servere dedicate stargate.com sau theplanet.com
Am o intrebare totusi si cer scuze ca am deviat un pic de la subiect.
A lucrat cineva cu edomenii.ro?
De cate ori am avut vreun domeniu hostat la ei am avut probleme mari cu indexarea.
Adica au fost cazuri cand am reusit sa indexez abia dupa 6 luni.
E posibil sa aiba restrictionat pe serverele lor botii motoarelor de cautare?
E doar o supozitie pentru ca alta nu am gasit. cu toate ca in awstats imi arata ca robotii m-au vizitat
Pana acum un an am avut situri gazduite la ei si au mers ok (mai putin gazduirea pe un server cu windows unde destul de des aparea cate o eroare). Probleme de indexare nu am avut. Asta e doar o parere, altii poate nu au fost asa de fericiti.
Am avut o problema de indexare pe un cont luat de la hostnine.com. O luna intreaga nu a putut intra Google pe site. A fost un impact dezastruos pt trafic. In cele din urma am mutat contul pe alt server si si-a revenit.
Si eu am avut experiente placute cu mxhost.ro
ghesi.com , sunt hostat de aprox 6 luni , 20 gb spatiu , 300 gb banda , servere in romania , suport bun , doar 3 euro pe luna .
Eu nu cred ca dai doar 3 euro lunar pentru 20 Gb spatiu si 300 Gb banda !
Nu vreau sa provoc un flame , dar chiar nu cred !
@ charlieking sa te feresti de firmele care ofera trafic nelimitat !
Unde vezi trafic nelimitat atunci este in mod evident o mare minciuna !
:(
Acuma vazui ca oferta asta de 20 Gb spatiu si 300 GB trafic este si la 30 euro pe an si la 300 de euro pe an !
Imi pare rau ca pe forumul seopedia se face reclama mincinoasa !
Postai si un printscreen pentru o minima dovada !
Un pret e pentru un cont normal, celalalt pret e pentru contul de reseller. Se bazeaza probabil pe faptul ca nu vei folosi resursele alocate cu un singur cont, pe cand la un reseller, mai multe conturi, sunt sanse mai mari sa folosesti mai multe resurse.
Diferenta este prea mare !
Atunci cand vezi asa minciuna gogonata , nu poti sa nu te minunezi !
Si la contul normal exista posibilitatea adaugarii unor domenii nelimitate !
Tinand cont ca vorbim despre gazduire in Romania , mie mi se face frica atunci cand vad o asa oferta !
Repet ca nu vreau sa fac flame , dar nu cred ca este o oferta serioasa !
Pe undeva trebuie sa existe o steluta la contractul asta ! :O
Sunt hostat din Ianuarie . Se elibereaza proforma la fiecare plata , ghesi tine de Total Domination SRL , o firma cu o vechime mai mare din cate am inteles .
Pot adauga domenii nelimitate si ofera un suport foarte bun . Am prins odata un front pe digg , doar atunci mi-au dezactivat php la contul meu , dar a doua zi toate site-urile au fost OK .
Daca 6 luni de hosting cu uptime 99.9% sunt scam ... atunci nu inteleg ce nu ar mai putea fi scam :))
P.S : E Shared hosting , nu va asteptati sa faca ce face un server dedicat ( nu poti avea 100.000 vizitatori in 3 ore ) , dar in rest e OK .
eu sunt foarte multumit de hostgator, activare rapida si support excelent
Eu am hosting-ul la hostvision si sincer nu sunt multumit de ei + ca de 4 luni tot apar erori la cpanel la webmail 500 Internal Server Error si oamenii spun ca nu e de la ei... + cand dau ping in domeniu deja am 45 ms ( cand este doar 1 user pe site).
Ce hosting imi recomandati pentru un viitor e-shop tinand cont ca acel e-shop poate avea multi internauti conectati in acelasi timp.
P.S. Astept recomandarile voastre aici sau pe PM.
Da un ping la google.com si vezi cat ai.... 45ms nu e mult deloc.
Daca dau ping in domeniu [][].ro am 45 ms. Faza e ca de oriunde dau ping 30-45 ms si cateodata mai da si request timed out.De exemplu azi domeniul a fost picat minute bune si nu mi-au dat nicio explicatie.Le-am explicat ca eu am net de la un provider care la randul lui are peering cu toate ISP-urile din Bucuresti si ca problema nu este de la mine + ca firma care se ocupa de mentenanta si ea a sesizat ca se incarca foarte greu site-ul si ca da erori incontinuu...Doresc niste sfaturi...sa mai raman oare la ei? sau sa ma mut la o alta firma de webhosting? si care o recomandati...?
iti pot da eu host dak vrei .. cu spatiu cat vrei, banda de trafic nelimitata, etc dak esti interesat dami PM
PS: in schimb vreau un banner ... atata tot :whistle:
oricum cu hostgator trebuie sa ai grija, uneori mai inchid conturile clientilor chiar daca n-au facut load la server si au respectat toate regulile.
si eu tot hostgator folosesc pentru ca nu prea comenteaza la ce hostezi tu acolo.. si e si foarte ieftin :P
tot am vazut review-uri bune pentru http://dreamhost.com .. ofera un singur plan de hosting dar e chiar foarte fain.. cred ca am sa il incerc si eu :P
Îţi recomand http://HangarHosting.net şi http://mxHost.ro, amandouă-s neaoşe.
ce intereseaza gaziduire in romania sau in state?
Eu am un site gazduit la gazduire.com.ro si sunt foarte multumit.
Folosesc MxHost ( Romania - recomand ) si IXWebHosting ( US - nu recomand ).
Cred ca pana la urma conteaza de bugetul de care dispui.
Eu luna asta sau cel tarziu luna viitoare trec pe server dedicat. :evil:
bunt.ro sau sabwebhosting.net
Eu folosesc elvsoft si sunt relativ multumit .
Se vede ca se ocupa cineva de serverele alea , si planul tarifar este acceptabil .
recomand weehost ,se misca foarte bine.