Eu am trecut de la clausweb la spatiul.ro . Pana acum sunt foarte multumit de ei, se misca foarte bine.
Versiune printabilă
Eu am trecut de la clausweb la spatiul.ro . Pana acum sunt foarte multumit de ei, se misca foarte bine.
Sunt multe firme in Romania care ofera host bun cum ar fi toolz.ro sau krond dar acum depinde de bugetul ta. Eu personal colaborez cu peste 14 firme din Romania pentru ca firma de advertoriale cu, care colaborez imi cere IP UNIC per blog asa ca parerea mea este sa apelezi la orice firma din Romania care are o firma legala si mai ales care foloseste SSD pentru ca HDD o sa fi dezamagid de viteaza cu, care se incarca site/blog/domeniul tau. O alta optiune ar fi un VPS mai ieftin da rnu din Romania sau chiar si unde iti instalezi simplu si rapid o platforma de webhost free, in felul acesta poti gazdui mai multe site-uri la un pret foarte mic.
-eu platesc hosting la arvixe.com si imi ofera domeniu gratis, am site de vreo 2 ani gazduit la ei si sunt multumit
Da, va multumesc frumos pentru raspunsurile voastre!
Momentan sunt multumit de hostico, mai pica el din cauza testelor mele, dar avand in vedere ca am luat pachetul cel mai mic, nici nu ma asteptam la mai mult. Inca nu am discutat cu stafful lor, intrucat nu am motive, deci nu va pot spune nimic despre promptitudinea lor.
Inca nu am gasit firma de hosting care sa ma multumeasca.
pana acum am folosit serviciile hostico.ro , namebox.ro , clausweb.ro , gazduire.com.ro , xservers.ro , gazduire.ro .
Cel mai nemultumit sunt de cei de la xservers pentru ca au dezactivat contul de gazduire pentru un tweet ce putea sa-l dea oricine, neputând sa justifice faptul ca acel cont imi apartinea sau nu. La hostico mi-a fost spart site-ul. De la namebox si claus am avut pachete primite sponsorizare. Am plecat de la ei deoarece am zis sa incerc si altceva. nu prea ma mai tratau ca pe un client normal, nu prea erau multumiti când vedeau un ticket de la mine. la gazduire.com.ro am dat de oameni nesimtiti in adevaratul sens al cuvântului, iar site-ul pica cam des. la gazduire.ro am acum blogul insa azi a stat picat 18 minute. am decis sa vad si serviciile hostway, acum easyhost .
Întradevăr, la hostico.ro e o mare problemă cu atacurile astea.Am impresia că orice atac cât de mic te afectează.Am 2 site-uri(bloguri) şi a trebuit să pun mare accent pe securizare pentru că picau una, una, cel puţin la pachetul Personal Midi.
Recomand ca cei care au proiecte mari să evite cel putin pachetul mentionat sau securizaţi-vă bine site-ul.
În rest la partea de suport, asistenţă nu am ce reproşa, mereu sunt acolo şi te ajută.
nu am avut probleme cu serviciile de hosting de la claus, doar ca mi-am dat seama ca nu se simteau bine când vedeau un ticket de la mine. am avut sponsorizare de la ei, poate de asta. Imi pierdeam des userul cPanel, iar la Claus nu se poate reseta automat de client.
Parerea mea este sa folosesti mxhost din orice punct de vedere .... am o sumedenie de pachetele de la ei ... si oricat m-as stradui sa le gasesc nod in papura nu reusesc....