Recomand clausweb
Versiune printabilă
Recomand clausweb
Si vad ca nimeni nu recomanda Romarg. Aveti ceva experiente neplacute, sau nu ati ajuns la ei inca?
Eu am 1 gazduire la ei, pe care tin 2 magazine si un blog si nu am avut probleme.
Se misca bine pe wordpress, opencart si am testat si pe magento si se misca foarte bine. Raspund repede la mailuri, au suport 24/24...
Am studiat oferta celor de la romarg, dar mi se par cam piperate preturile. La prima vedere par ok preturile, dar daca studiezi amanuntit ai sa observi ca preturile afisate de ei sunt doar daca achizitionezi un pachet pentru 3 ani.
Am studiat oferta celor din Romania in materie de hosting shared asa ca pot spune:
- Hostico: au un suport foarte bun, tehnicieni de treaba. Te ajuta cand ai nevoie, indiferent de ora. Problema e ca trebuie sa stii cat consuma site-ul tau. De exemplu al meu consuma foarte mult chiar daca nu este vizitat.
- Claus: suportul e mai greu dar si aici sunt oameni de treaba. Resursele oferite la pachetele shared sunt duble fata de Hostico iar preturile sunt un pic mai mici. Singura problema este suportul care nu este live. Iar daca ai un website care e atacat sau are probleme ai nevoie de suport.
- Xservers, cei mai buni daca e sa ma intrebi pe mine dar si cei mai scumpi. Suportul telefonic merge la orice ora dar si pe mail.
Am discutat cu absolut toti providerii cunoscuti de hosting shared din Romania pentru a vedea care dintre ei au cele mai bune oferte pentru shared si aici nu ma refer doar la pret ci pret/calitate.
Afara: singurul si de incredere ce il pot recomanda este Bluehost. Pentru Wordpress au pachet special. Scump dar daca te uiti la resurse ramai placut surprins.Si aici suportul este ok.
Da, stiu, sunt o gramada de alte companii dar si mici vanzatori de hosting care ofera servicii si mai bune dar nu exprima sentimentul de stabilitate.
Multumesc frumos pentru feedback-ul tau!
Ti-am citit si eu postul pe care-l ai si tu in aceasta sectiune si am vazut ca ai fost dezamagit de multi provideri.
Sincer, nu stiu exact cat mananca...Stiu doar ca o sa il fac pe wordpress, cu o tema simpla si o sa fie un site de portofoliu personal. Sper doar ca hostarea imaginilor sa nu consume extrem de mult.
In momentul de fata sunt atras de oferta celor de la hostico.
O sa mai astept si alte pareri si o sa iau o hotarare.
Am mutat site-urile pe care le aveam la romarg pentru ca sunt cofetari. Le-am cerut suport pentru php cel putin 5.3.3, ei avand 5.2.7 pe server. Dupa o luna de tichete n-am reusit sa rezolv problema, dar mi-am dat seama ca aveau mari probleme. Imi spuneau ca avea suport de php 5.3 din htaccess, prin AddHandler application/x-httpd-php53 .php, dar defapt nu functiona. In ultimul raspuns la ticket imi recomandau sa resetez DNS zone. Pe bune?
Au utilizat cu succes si fara probleme conturi shared la: clausweb, mxhost, hostmama, abonet, hostico. I-am aranjat in ordinea preferintelor mele.
Folosesc m247.ro de mai bine de 1 an, sunt foarte multumit de serviciile lor si au suport 24/7 online, poti sa le scrii si la 2 noaptea ca iti raspund, chiar si duminica la ora 22:30 mi-au raspuns. Probleme cu acest host am avut de maxim 2 ori, a cazut pentru cateva minute dar asta fost chiar la inceput.
Eu am avut cont si servicii cumparate de pe hostwinds.com
Stiu ca se gasesc si cupoane online de reducere si se mentin luna de luna + supportul este de nota 10, orice problema am avut, mereu era cineva online pe chat si imi rezolva problema, chiar si atunci cand erau treburi mai serioase.
Iti recomand cu caldura webfactor, inaintea lor am fost pe romarg, dar nu se compara, cred ca sunt la ei de vreo 5 ani si nu am ce sa le reprosez.