-
Pentru utilizatorii din România nu știu ce sa iti recomand, nu folosesc asa ce va.
Pentru extern pot sa iti recomand hostagtor cu care nu am avut absolut nimic o problema; suport tehnic k; calitate super ok; prețurile destul de bunicele si mai pot sa iti recomand ipage si godaddy... Pentru mine aștia sunt cei mai buni.
-
Va recomand xservers.
Folosim serviciile lor de 5-6 ani pentru mai multe proiecte si tipuri de site-uri, foarte flexibili, suport tehnic non-stop de buna calitate tel+mail.
Am trecut prin mai multe pachete, iar acum avem un VPS si sunt in continuare f.multumit.
Sunt putin mai scumpi decat piata, insa avand in vedere ca toata munca noastra e acolo eu zic ca merita.
-
Va multumesc frumos pentru recomandarile primite. Probabil ca zilele viitoare voi achizitiona un host din cele recomandate de voi.
Am sa revin odata ce-l voi achizitiona.
Va doresc un an nou plin de impliniri!
-
Salut,
In cazul in care ai nevoie de VPS: https://www.hetnix.com/he2bill/cart.php?gid=19
Preturile incep de la 6.00 EUR/luna.
-
Recomand cu mare placere mxhost, lucrez cu ei de aproape 4 ani si pot spune ca nu am avut nici un fel de problema, cat si de hostico pot spune ca sunt ok, am pachetul Midi Stats de 2 ani pentru un site de jocuri.
-
Recomand cu incredere ibithosting.com , lucrez cu ei de ani de zile si nu am avut nici un fel de problema. Au supportul foarte bun si raspund prompt in cazul in care ai probleme. M au ajutat foarte mult cu "dizolvarea" anumitor virusi "prinsi" de wordpress si nu numai !
-
Hostico, mxhost sau xservers. Toate ofera servicii bune, iti recomand sa studiezi ofertele lor si sa alegi ce e mai bun pt tine.
-
Dupa ce am testat 3 firme de hosting, recomand hostmama.
-
Multumesc frumos pentru toate parerile primite de la voi!
Am analizat toate ofertele si am ales un plan de la hostico.
Sper sa fie o alegere buna.
-
Pot spune ca am testat tot din Romania la momentul actual (nu ma refer la firmele care se lanseaza ca ciupercile dupa ploaie si apoi se inchid peste 2 - 3 lunii), am folosit site-uri pe platforma wordpress, etc. Din cate am vazut fiecare firma are pachetele si preturile aproape propri.
Foarte mult se vorbeste despre Hostico ca ar fi bun, daca a as face un top in Romania Hostico ar fi pe 3, preturi si suport tehnic bun, PR la fel, unde intrebi de host iti vor spune si de hostico insa eu cred ca te cam trage de coada ca sa iti iei servicii din ce in ce mai costisitoare, asta este parerea mea, am avut un site la ei prindea 1000 si ceva de vizitatori unici pe zi site-ul deja era frant si cadea la Personal Midi, la Personal Maxi poate rezista doar pana la 1500, nu am testat inca dar nici nu cred ca o voi face pentru ca am plecat dupa ce am vazut ca si viteza de incarcare a site-ului nu este chiar stralucita, chiar daca site-ul era gazduit pe un SSD.
Acum sunt la Nambox, ca sa fac o balanta aproape egala am sa va vorbesc putin de rau si de acestia, SUPORTUL, nu este mereu online, in schimb cand este, nu ai probleme.
Nambox mi-a oferit ce am vrut, viteza de incarcare foarte buna pe site, si acum am pe site peste 1000+ vizitatori zilnic, si site-ul nu are nimic si imi este asigurat ca site-ul nu va cadea si atunci cand va cadea cei de la namebox vor incearca sa dea de mine pentru a-mi spune care sunt problemele si ca risc sa imi cada site-ul, si ar trebuii sa imi upgradez pachetul.
Mai mult de atat nu am nevoie foarte fain cei de la Namebox, viteza si servicii foarte bune, pana acum sistemul de tiket nu l-am testat, nu am avut nevoie sincer sa fiu, le-am trimis prin mail doar un link cu descarcarea bazei de date + ftp de la hostico si acestia mi-au facut transferul in 30 min (2 noaptea), nu a fost vorba de nici o eroare sau ceva de genul acesta totul a mers impecabil site-ul nu a avut pic de down pana acum.
Poate o sa spuneti ca sunt platit de ei pentru acest raspuns, insa nu. Testati (eu am pachetul Silver SSD)