amenintat ca ii dau in judecata. facut refund la taxa in 22 de minute.
succes.
Versiune printabilă
amenintat ca ii dau in judecata. facut refund la taxa in 22 de minute.
succes.
1. am vorbit cu un dobitoc pe live suport care nici nu stia ca UE nu este o singura tara.. in fine.. i-am zis ca ii fac plangere imediat la OPC-ul american si sa ii dauin judecata pentru 8 dolari. apoi i-am zis ca e prost si ca vreau sa vb cu un sef de-al lui. a disparut pentru vreo 5 minute dupa care mi-a zis ca am refund la banii de TVA (o alta tampenie.. au facut refund la o taxa ce nu era a lor dupa cum zic ei).
2. sunt sigur pentru ca renunt la serviciile lor ca sunt nesimtiti
raman la parerea mea ca ce fac ei este un abuz pentu ca "merge" si sunt convins ca aia 24% nu o sa ii trasfere guvernului RO in vecii vecilor amin.
POsibil sa ai dreptate - acum 2 luni am cumparat de la Godaddy 2 domenii la licitatie, in plata mi-a aparut si VAT. Ieri am cumparat din nou un domeniu la licitatie, la plata nu mi-a mai aparut VAT [m-am uitat acum pe facturi si vad ca Godaddy percepe plata in dolari canadieni :|]Citat:
raman la parerea mea ca ce fac ei este un abuz pentu ca "merge" si sunt convins ca aia 24% nu o sa ii trasfere guvernului RO in vecii vecilor amin.
Daca aceasta lege se aplica uniform trebuia sa o aiba toti si pentru hosting si pentru domain names.
De astazi sunt cetatean din Repubica Moldova, pana intra si ea in UE. :)
Apropo de cei care pun date false, cititi si http://forum.seopedia.ro/hosting/274...tml#post267035
Sunt in stare sa ceara toate porcariile posibile. :)