Care credeti ca e mai bun hosting-ul si planurile de gazduire dintre clausweb si ghesi ? Ma intereseaza la resursele alocate si cat de repede se misca hosting-ul.
Versiune printabilă
Care credeti ca e mai bun hosting-ul si planurile de gazduire dintre clausweb si ghesi ? Ma intereseaza la resursele alocate si cat de repede se misca hosting-ul.
Cred ca diferenta o poti vedea aici: http://forum.seopedia.ro/hosting/212...tie-ghesi.html sau aici.
@ionix - Am gazduire de la Claus Web de mai bine de doi ani si in acest timp n-am avut nici o problema. :) Cat despre reclamatii, e imposibil sa multumesti toti clientii.
Deci, dupa mine e sa mergi la Claus Web. :)
"Aici-ul" ala aici e de fapt.
Cand se impanzeste internetul de serviciile proaste ce le oferi, eu nu cred ca mai merge scuza: "e imposibil sa multumesti toti clientii". Lumea povesteste experientele, dar pana la urma, alegerea-ti apartine.
@Bogdan Calin - N-am avut nici o legatura cu Ghesi si nici n-o sa am. In postul de mai sus am vorbit despre Claus Web, care ma declar multumit de serviciile oferite. :)
Atunci inseamna ca nu te-ai exprimat corect/"complet", eu de Ghesi vorbeam, de reclamatiile facute la aceasta firma, nu am mentionat niciun moment de "reclamatii claus web" :D
@Bogdan Calin - Nu m-am exprimat corect fiindca am crezut ca la al doilea "aici" (link gresit), era vorba despre Claus Web. :D Scuze atunci. :)
Nu stiu cine sunt clausweb, nu am avut de-aface cu ei, daca daca ar fi sa aleg i-as alege fara ezitare. Imi imaginez ca am in fata doua masini si trebuie sa aleg una din ele, una e o dacia 1310 ruginita si vai de mama ei, cealalta are o prelata pe ea si nu stii ce se ascunde sub ea. Nu as alege dacia nici daca m-ai impusca :)
Experienta mea cu Ghesi nu a fost deloc una fericita. Nu regret, astfel am invatat sa deschid ochii, sa descoper ce inseamna servicii de calitate si ce inseamna servicii de r*hat.
Si eu iti recomand claus web, am la ei gazdiure de vreo 3 ani si nu am avut probleme. Daca am avut nevoie de ceva in maxim 1 zi s-a rezolvat.
Nu am folosit serviciile celor de la Ghesi, dar in schimb folosesc serviciile celor de la ClausWeb de aproximativ doi ani si sunt foarte multumit.
HeD, hehehe... se pare ca Claus Web sta mult mai bine decat Ghesi la partea suport, calitatea serviciilor, etc. Am dat un search pe Google si am observat ca sunt foarte multi clienti ce nu au fost prea fericiti de Ghesi.
Ionix, daca e sa alegi dintre Ghesi si Claus Web, clar, du-te la Claus. Oricum, mai sunt si alti provideri ce ofera servicii foarte bune. Alegerea este a ta in functie de buget si necesitati.
Sunt multumit de serviciile ClausWeb.
Ionix....nici nu sta pe ganduri....calitate / pret = CLAUSWEB !
Am folosit ambele hosturi si recomand claus. La ghesi am avut probleme cu permisiuni si masuri de securitate, nu se putea instala anumite pluginuri/extensii pe cms-uri.
Salut,
Eu folosesc spatiul.ro si sunt foarte multumit, m-am uitat la preturi/servicii si vad ca sunt mai ok decat clausweb.
ZeTTu, traficul nelimitat nu e un criteriu. S-a mai discutat pe forum de ce.
Da..si am citit...pt mine traficul limitat este un impediment...
De cele mai multe ori, acesta mascheaza alte limitari, limitari de banda care uneori nu-ti permit sa depasesti traficul care la altii ar fi fost limitat.
Pentru unii conteaza, dar traficul nelimitat nu ar trebui sa fie un criteriu atat de important si mai ales calitatea unui serviciu de hosting nu trebuie sa fie data de acesta (vezi afirmatia ta cu 2 posturi mai sus).
Trafic nelimitat nu exista, iar eu m-as feri de cei ce se lauda ca ofera asa ceva, pentru ca din start esti pacalit (esti limitat de banda pe care o primesti).
Traficul necontorizat in schimb e ok.
Zettu,
Eu m-am uitat la pachetele de reseller(atat ma intereseaza, din moment ce mai si ofer hosting pentru diferiti clienti) si pentru 440RON/an(XL) la serviciile oferite sunt foarte ok .
De fiecare data cand am avut probleme totul s-a rezolvat rapid.
Incercasem rohost prima oara, dar era mult mai scumpi decat spatiul.ro (pentru acelasi spatiu alocat etc).
Supportul era identic in ambele parti (rapid si bun).
Asa cum a zis si Rares, nu prea exista trafic nelimitat. Dezvolta un site gen youtube sau ceva ce necesita streaming si apoi sa imi spui daca mai e nelimitat (din ce tin minte, problema asta era la hostgator).
Multe firme iti ofera trafic nelimitat cu gandul ca un site care consuma 1tb trafic pe luna consuma si o gramada de resurse..ram, procesor, etc...
Dar daca imi fac cont la una din firmele din ro si imi pun un filmulet de 700MB si strang vreo 2000 vizitatori, nu stiu cat de nelimitat o sa mai fie traficul, ca sigur o sa imi ceara sa ma mut, fara sa consum mai nimic.
Si s-ar putea sa incalci TOS (unde in general se specifica faptul ca nu poti face filesharing) si tot nu e bine
Pai nu fac file sharing, pun 1 filmulet doar...cu..vacanta petrecuta la mare :))
Desi sunt client Claus mi se pare ciudat ca au scos optiunea de backup manual. Eu prefer sa fac din cand in cand backup si stiu un lucru.
claus are preturi acceptabile, insa nu stiu ce se intampla ca in ultima saptamana mi-a cazut site-ul zilnic cate 2,3 minute.
Am gasit gazduire web foarte avantajoasa $ 1 dollar web hosting | cheap affordable web hosting 1 dollar month web hosting 99.9% uptime 1Dollar-webhosting.com (nu cred ca exista mai ieftin)
Sunt la Ghesi de vreo 3 ani si intr-adevar pana acum un an, am tot avut probleme.
In ultima vreme chiar s-au comportat cum trebuie, asa ca ma duc din toamna asta la Claus daca tot a zis @polooradea ca au inceput si ei sa faca figuri.
Mentionez ca nu tin decat vreo 4 site-uri de prezentare la ei, nu imi fac de cap. Pentru nebuneli am un VPS semi de la Xservers.
Hosting la 1 dolar banuiesc ca e bun pentru un CV online si atat.