se face reclama ,adwords :>
ma gandeam cam cat valoareaza clic-ul :)) ?
Versiune printabilă
se face reclama ,adwords :>
ma gandeam cam cat valoareaza clic-ul :)) ?
1 cent maxim
eu am observat ca rezultatele cautarilor google, din google chrome difera de cele din mozilla, cele din mozilla par actualizate inainte de cele din chrome.
Saracii de ei... bugetul nu le permite mai mult :))
Astazi parca nu ma mai simt chiar asa impresionat de "noul bebe" :D
mie mi se pare interesant. nu sint foarte incintat, insa este ceva nou. pina acum mi-a placut designul foarte simplist si faptul ca parca, parca, se incarca repede, comparativ cu celelalte browsere. il voi mai incerca ceva timp, insa momentan raman la ff, in special datorita plugin-urilor
Si mie imi place firefox pentru ca nu imi pot imagina viata pe net fara NoScript !
Nu imi place Google Crome pentru ca spioneaza tot , dar concurenta e foarte buna !
Easteregs
Deschideti Google Chrome si tastati in bara de adresae, apoi enter.
about:
about:stats
about:memory
about:dns
about:plugins
about:internets
about:crash
Deschideti Google Chrome si ta
Descoperisem about: si about:memory, ms pt celelalte ;)
Pt fanii Firefox, se pare ca FF 3.1 o sa aduca cateva surprize pe la sfarsitul anului.
Pt. cei care nu au testat inca Google Chrome, sau l-au testat, dar nu au descoperit inca ce il diferentiaza de restul browserelor, pot gasi aici un review foarte bun: http://www.go4it.ro/articol/3122038/...-pe-front.html
ieri si astazi doar am sters posturile din thunderbird ,toata lumea scrie despre Chrome care mai de care mai bucuros,plictisit,suparat,nervos pe copilul lui Google.
Ati citit? Condiţii de furnizare a serviciilor pentru Google Chrome pe pagina de download...Citat:
11. Licenţa de conţinut de la dvs.
11.1 Dvs. păstraţi drepturile de copiere şi orice alte drepturi pe care le deţineţi deja asupra Conţinutului pe care īl trimiteţi, postaţi sau afişaţi īn cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Prin trimiterea, postarea sau afişarea conţinutului, dvs. acordaţi Google o licenţă permanentă, irevocabilă, valabilă oriunde īn lume, gratuită şi neexclusivă de a reproduce, adapta, modifica, traduce, publica, reprezenta public, expune public şi distribui orice Conţinut pe care īl trimiteţi, postaţi sau afişaţi īn cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Această licenţă este pentru singurul scop de a permite Google să expună, distribuie şi să promoveze Serviciile şi poate fi revocată pentru anumite Servicii, după cum este definit īn Termenii adiţionali ai acelor Servicii.
11.2 Sunteţi de acord că această licenţă include un drept pentru Google de a pune astfel de Conţinut la dispoziţia altor companii, organizaţii sau persoane individuale cu care Google are relaţii pentru furnizarea de servicii de distribuţie şi de a utiliza astfel de Conţinut īn legătură cu furnizarea acelor servicii.
11.3 Īnţelegeţi că Google, īn realizarea paşilor tehnici necesari pentru a furniza Serviciile pentru utilizatorii noştri, poate (a) transmite sau distribui Conţinutul dvs. prin intermediul diferitelor reţele publice şi mijloace de comunicare; şi poate (b) realiza orice modificări necesare Conţinutului dvs. pentru a-l face compatibil şi a-l adapta la cerinţele tehnice ale reţelelor, dispozitivelor, serviciilor sau mijloacelor de conectare. Sunteţi de acord că această licenţă va permite Google să realizeze aceste acţiuni.
11.4 Confirmaţi şi garantaţi Google că aveţi toate drepturile, puterea şi autoritatea necesare pentru a acorda licenţa de mai sus.