Am afisat de aseara,ora 20, cateva reclame etarget pe un site care il detin si la 10 clickuri am obtinut 6,67 RON,in doar cateva ore.
Ce parere aveti?
PS:Am observat la inregistrare ca nu mai este necesara firma.
Versiune printabilă
Am afisat de aseara,ora 20, cateva reclame etarget pe un site care il detin si la 10 clickuri am obtinut 6,67 RON,in doar cateva ore.
Ce parere aveti?
PS:Am observat la inregistrare ca nu mai este necesara firma.
Hmm.. am testat si eu putin etarget... 2 click-uri 0.15 roni. Poate am avut ghinion :) Cred ca ma intorc la adsense :whistle:
Ieri am citit topicul asta si azi am bagat pentru prima data reclamele de la etarget. In o zi de activitate pe un site de 1500 viz/zi am facut 10 RON din 2 bannere 468/60
Numai ca nu stiu sigur daca voi primi acei bani. Nu am primit nici o confirmare a acceptarii site-ului in sistem, nici daca trebuie firma, n-am gasit formular pentru a completa datele contului bancar....ii putin ciudat.
Sa nu va treziti apoi ca sunt bani "virtuali" pe care ii bagati in vreun "adwords" de al lor.
mda...oricum le-am trimis mail. Se pare ca au program de luni pana vineri...asa ca astept un raspuns luni. Daca nu, mai trimit un mail :)
M-a sunat azi managerul de la etarget,Dusan Urban, si mi-a spus ca se pot primi banii si fara firma sau PFA.A spus ca au deschis un cont special pentru asa ceva,pentru a putea face platile celor care nu au firma sau nu sunt persoane fizice autorizate.
Se ascute concurenta pe piata publicitatii online , si asta este un lucru bun !
Asteptam sa vina yahoo , atunci sa te tii reclame si oferte de aderare la diferite sisteme de publicitate !
Interesant... am avut niste probleme cu contul si am sunat la ei vineri 25.01.2008. Mi s-a spus sa le trimit un mail pentru ca singurul care se ocupa de astfel de probleme este Dusan Urban, iar atunci nu era la servici. Am trimis mail tot vineri in care am descris problema, si am lasat toate datele de contact. Astazi - marti 29.01.2008 - inca nu am nici un raspuns.
P.S.
Cu ce ocazie te-a sunat pe tine freezy ?
salut,
eu sunt de cealalta parte a baricadei in sensul ca am cumparat reclama prin ei. tipa de la vanzari m-a sunat de fiecare data: la inscrire in sistem, dupa prima plata, dupa ce mi-au dat un bonus (promotie de care eu nu stiam). in schimb mi-a parut destul de slab documentata pe partea tehnica.
prima zi de reclama a fost ieri. in statisticile lor am primit 19 vizite, verificate de log-ul meu de trafic. dintre astia cam 80% au fost vizite relevante, adica au parcurs mai mult de 5-8 pagini din site si au stat mai mult de cateva minute.
deci banii de la mine au plecat... ar trebui sa ajunga la voi :).
E o solutie binevenita pe piata din RO. Ar trebui sa fie seriosi, altfel nu cred ca rezistau pana acum in cele cateva tari in care activeaza. In portofoliul lor de publisheri apar niste nume mari din peisajul online RO, insa pe unele din site-urile respective nu am vazut ad-urile lor. Am facut si eu un cont de publisher sa vad in 24 de ore cam care-i treaba (CPC, CTR).
Offtopic: stie cineva care este ad-networkul care gestioneaza adurile prin ad20.net?
Are cineva idee daca etarget si adsense sunt compatibile? Vreau sa pun reclame etarget dar sa nu renunt la adsense in acelasi timp. Dar parca nu m-as risca sa imi suspende contul adsense din cauza asta.
Mda, nu au trecut 24 de ore si rezultatele nu sunt prea incurajatoare: CPC ~ 11 bani (acceptabil sa zicem), insa un CTR foarte mic de ~ 0,125%. Poate altii sa aiba mai mult succes.
Unde se gasesc termenii si conditiile pentru Parteneri ?
Cam putine date personale au cerut, nici un mail, nici o confirmare.. nimic.
mie mi s-a parut aiurea sistemul l-am avut si eu .. am revenit la google adsense
CTR de 0.425% şi eCPM de 0.34 Ron.
Suspect de puţine clickuri (2210 impresiuni, 9 clickuri) şi mai puţin de 1 RON.
NOT! Înapoi la AdSense.
Au trecut mai bine de 8 zile de cad i-am contactat (telefonic si prin email) in legatura cu o problema legata de cont. Inca nici un raspuns. Cred ca sunt foarte ocupati :rolleyes:
Consider corect sa anunt ca azi 04.02.2008 mi s-a raspuns la email.
In afara de neplacerea cauzata de intarziere consider ca problema a fost rezolvata intr-un mod rezonabil.
mda si eu am cerut detalii pe email ... si mi sa zis sa revin sapt asta ca e f ocupat domnu :) sa vedem ce iese:>
Stiti cumva daca merge sa inscri un site daca nu ai firma?
Etarget sunt cei care au reclame pe trilulilu acum nu? Par destul de seriosi, sa vedem cum evolueaza.
Hmmm. Deocamdata am clickuri putine(mult mai putine decat la adsense) si platite cam la fel.
cu aceeasi problema m-am confruntat si eu CTR sub 0,2%.. in conditiile in care la Adsense este undeva la 1-2%
mi-am facut si eu cont la ei am fost contactat sa imi ofere linkuri pe paginile lor catre un site de al meu . apoi mi-am facut cont de publisher ...cam simplut tot modulul lor de publisher ... poate prea simplu. astept pe primul care sa fi luat bani de la ei.
in ritmul in care ii castigi .. cred ca ai sa ai ceva de asteptat.
chiar si neogen-ul care nu plateste asa de bine.. plateste mult mai bine ca astia.
Am lasta aproape 3 saptamani si am castigat fabuloasa suma de 20 ron .. si mi-au zis sa le dau datele sa mi-o dea :)
Eu pe un site cu 10.000 unici pe zi am castigat DOAR 50 roni in 2 saptamani - cu Leaderboard 728x90 pus in header in pozitia cu CTR maxim :yawn:
la mine..... 15 clickuri.... deabea 2 lei... nu prea e profitabila nebunia asta
Depinde de ce cuvinte prindeti .. unele mai bune, altele mai proaste..
Decat neogen care afiseaza tone de reclame de-a lor ...
Pana la urma, au trecut 2 ani, a primit cineva bani de la ei? :)
aha, merge sa pui in acelasi timp cu Adsense de la google?:)
bun ... o sa folosesc si eu etarget ...
Tinand cont ca libertatea si GSP au inceput sa-l foloseasca inseamna ca produce ceva, oricum peste neogen!
si antena1.ro
eu l am pus pe site dar mi se pare slow ... la un click in jur de 0.10 ... mai mult nu am primit...
la google din 50 clikuri luam 3 euro
la etarget din 50... 4 ron cam asa
eu am castigat 1,77 ron intr-o luna. 34.000 de impresii = 1,77 ron. Ramaneti la Adsense!
Macar 10 euro daca erau insa asta e, nu mai spun ca am pus in decembrie si banner de la profitshare-ul celor de la emag si ajunsesem pe primul loc in topul afiliatilor pentru ctr insa am avut doar o vanzare si aia mi-a adus 21 de lei. Problema e ca 80% din trafic vine din google si cu toate ca petrec cam 2 min pe site nu se vad rezultatele, o sa incerc si alte metode de monetizare. Si ca sa fiu ontopic, va spun ca am primit si un mail din partea celor de la etarget unde ma anuntau ca mi-a fost facturata suma de 1,56 ron, tare, nu? :-)
Cu siguranta cei enumerati de tine probabil au un acord special, de fapt astfel de site-uri ofera credibilitate si inclusiv clienti. Acesta e un motiv important sa faca tot posibilul sa ii multumeasca pe cei mari, iar profitul sa adune de la cei multi si ceva mai mici.
<lipsa text>