-
@Vipe: ai folosit neogen?
Excluzand adsense, prin intermediul neogen am avut incasari muuult mai bine de cat de la etarget.
Nu inteleg de ce huleste toata lumea neogen-ul, intr-adevar fac plata mai greu decat cei de la etarget(cum a spus si un antevorbit, factureaza si 50 de bani si ti-i trimit pana pe data de 12 a lunii urmatoare, aici au nota zece), dar mai degraba astept o luna in plus pentru niste banuti in plus. Cel putin asta am experimentat eu...
Ca si pret per click, voua va iese mai bine cu etarget decat cu neogen?
-
Sincer sa va spun am folosit etarget.ro, dar ma surprins o chestie.Am adaugat codurile pe site ( site-ul in jur de 3000 de vizite ) am asteptat totul bine ( asta pe la ora 20:00 ), dimineata ma trezesc ( 11:00 ) si raman surpins deja aveam 28.00 RON !Eu bucuros ca am gasit in sfarsit un advertiser bun, am inceput sa adaug pe toate site-urile etarget.ro am scos adsenseu. Ies afara si ma intorc pe la ora 22:00 , si vad ca nu trecuse nici macar de 30.00 RON cu vreo 200 si ceva de clickuri.
Deci nu, nu va sfatuiesc sa il folositi.
Adsense win !
-
Am inceput si eu sa folosesc etarget, si intradevar pretul este de 0.09RON/click, nu mai putin decat plateste adsense pe nise foarte slabe.Au ca avantaj fata de adsense faptul ca poti customiza dimensiuni/fonturi/hover mai mult. Probabil ca pe o nisa unde adsense-ul plateste bine nu merita, dar pentru nise foarte slabe pare ok.
-
Mda,deci vineri ma trezec cu 3 mailuri de la media [at] etarget ro prin care ma anunta ca mi-au fost respinse toate cele trei spatii de reclama care le aveam la ei :)
Ma mir, deoarece aceste trei spatii au fost create de mai bine de 1 an de zile si nu am avut probleme cu ele.
Motivele invocate de ei, nu se aplica in cazul meu. Ati primit si voi acum recent astfel de mailuri de la ei? sa-si fi schimbat termenii de utilizare intre timp? sau tind si ei sa se strice precum a luat-o neogenul pe aratura acum vreo 2 ani, cand mi-au banat acelasi site pe motiv ca cica ar contine jocuri pe langa filmeulete iar ei aveau totusi in portofoliu site-uri care erau numai de jocuri.
Neogenul l-am inteles atunci, tocmai debuta criza mai serios in Romania, nu mai aveau advertiseri, iar cum site-ul meu facea in 2 luni cam 5000 de ron cred ca le venea cam greu sa ma plateasca.
Pe etarget insa nu-i inteleg nu fac nici 100 ron pe luna cu ei :)
-
Ma bucur ca nu sunt singurul :) .Eu cand am cerut mai multe detalii nu doar un copy paste din T&C , mi-au zis ca nu am continut.Aveau ei in TC un punct in care nu aveai voie sa ai pagini speciale numai cu reclame, dar nu inteleg cum ma afecta asta pe mine cand eu aveam 10 post-uri pe pagina, deci era continut destul.M-am gandit ca nu au ceva doar cu mine si e o masura mai generala.
-
Idem si la mine. Il aveam pe un site cu care nu faceam nici 10 ron / luna pentru ca am renuntat la el de cateva luni bune....Foarte ciudat.
-
Mai foloseste careva etarget.ro ?
Mi-a fost banat al treilea cont de Adsense, deja imi pierd rabdarea iar abordarea lor nu este cea mai corecta si de astazi am ales etarge.ro
Am pus codurile pe un site mai mic, zilele viitoare pun codurile si pe un site de 1500 unici pe zi sa vedem ce va fi.
-
Click rate mic, bani doar pe click-uri, 0.10-0.20 bani pe click. Slab, dar in loc de altceva merge.
-
Etarget plateste mai putin (ctr mic pentru ca afiseaza cam aceleasi reclame mai tot timpul) si ecpm foarte mic deoarece suntem in RO, in rest e ok deoarece platesc la timp daca depasesti pragul de 50 de lei.
-
care credeti ca e mai ok dintre etarget si bursadereclama ?