Fiecare cu propriile experieente. Eu sunt foarte multumit de serviciul analytics si chiaar si de adsense (cu care castig mai bine decat as face-o cu neogen sau mai stiu eu ce alt serviciu). Daca tie nu iti place nu inseamna ca nu e bun.
Versiune printabilă
Fiecare cu propriile experieente. Eu sunt foarte multumit de serviciul analytics si chiaar si de adsense (cu care castig mai bine decat as face-o cu neogen sau mai stiu eu ce alt serviciu). Daca tie nu iti place nu inseamna ca nu e bun.
Hai ma nene, vreti sa ziceti ca nu va place analyticsu ? Sau google maps (pentru Romania sunt pozele ceva mai vechi ... dar sunt). Nu cred ca am loc pe pagina asta sa va spun de ce imi plac serviciile google :), si sa fim seriosi mai au si Gmail care pana la aparitia lui visati si la 100Mb (stiu ca isi facea yahoo update de la 6 Mb la 100 Mb si asteptam si eu sa primesc 100 de Mb :D )
Mda.. incredibil, dar adevarat.. dupa mai bine de o luna, analytics imi arata 1 singura vizita in ultimele 30 de zile. Asta da servici. Nu zic eu ce poti sa faci pe el, dar oricum dupa ce faci poti sa dai foc.
http://img111.imageshack.us/img111/764/unuuz2.th.jpg
Waaawww incredibil.. dupa 5 minute dau refresh si parca incearca sa isi revina... Am ajuns la 30 de vizite.. sunt tare! Cred ca deja pot sa imi bag reclama pe site sa incep sa scot bani :O
http://img407.imageshack.us/img407/2760/unufm7.th.jpg
EDIT
Aaaaaaaaaaa... imi vine sa mor de ciuda.. dupa inca 5 minute am scazut iar la un vizitator... cred ca trebuie sa mai astept cu reclama... Nu? Voi ce ziceti?... sa bag reclama cu un vizitator pe luna???
http://img383.imageshack.us/img383/3173/unuhr0.th.jpg
UzZzY hai mai nene.. eu credeam ca asta este un forum de SEO.. nu de discutii despre conturi de mail si harti... :rolleyes:
Dagam3 daca nu iti convin sau daca nu te "satisfac" rezultatele Google Analytics de ce il folosesti , cand sunt zeci poate sute de site-uri ce ofera monitorizare si statistici despre vizitatori ?
Stii e ca si cu OTV-ul , nu imi place , ma enerveaza emisiunile lor , sunt jalnici , au studioul intr-o garsoniera ,dar cu toate astea ma uit ore bune / zi la OTV ........
... Am spus ca nu le mai folosesc.. dar au fost si oameni care au zis ca vor (dovezi) ceva concret ca sa intaleaga mai bine despre ce vorbesc. Asa ca azi am mai intrat prin analytics sa vad ce mai zice... Momentan, dupa cum bine se vede, scriptul lor imi ocupa loc degeaba pe site, sau poate nu stiu eu sa interpretez prea bine "cifrele" sau mai bine zis cifra de un vizitator in ultima luna :O
Edit:
Poate am fost intales gresit.. dar cand am facut referire la serviciile google, am facut referire numai la servicii care au legatura macar webmasterii, pentru ca am crezut ca discutiile de pe acest forum se axeaza in principal pe SEO si alte lucruri adiacente sau in stransa legatura cu SEO.
Intamplator eu eram cel care a deschis threadul cu pricina. Sa vedem din 1000 de conturi pe care le inchid lunar sa zicem, doar Mezei era cinstit si corect si restul 999 de conturi erau numai hoti.
Defapt toti sunt hoti domnule numai Google nu, ei sunt o companie cistita si corecta. Zici ca sunt vorbele mele inainte cu cateva luni de a imi inchide contul.
La Mezei au facut o eroare in rest nu erau toti necinstiti.
Sa va spun ultima inchidere de Adsense, un prieten le da e-mail pentru ca suspecta un click atack, vine raspunsul de genu, Va multumim ca aveti grija de contul dvs, stati linisitit nu este nici o problema. Doua saptmaani mai incolo se trezeste ca are contul inchis fara nici o explicatie. Posibil sa nu ii fi mers e-mail-ul ca stiu ca trimit cam intodeauna notificare ca ti-au inchis contul. Eu am insistat tare sa le de-a e-mail si loguri din server, El a zis ca castiga el foarte bine si din altele si ca nu a ajuns el sa se roage de adsense.
Deci sunt multi care desi sunt nevinovati nu tipa nicaieri despre asta.
Sa vedem: daca un site plateste pe majoritatea dar mai fura din cand in cand de la aia mai prosti nu e SCAM (ceea ce in limba engleza cred ca insemana hotz) Ca plateste domnule. Deci daca banca x da banii inapoi la cam toti oamenii dar la 0.1% nu le mai da banii nu se cheama furt ci banca cinstita.
Oricum am grija sa ii invat pe incepatori sa se astepte la blocarea contului adsense si asa din cauze necunoscute.
In privinta celorlalte servicii? Omu asta e cam suparat rau pe viata. Eu vreau sa ma duc sa le dau foc celor de la AdSense, ca asa sunt eu mai nebun, totusi la Google Mail am fost cred printre primi 100 de testeri din RO. Le-am si dat sfaturi si bug raporturi destule pe vremea aia. Serviciul a fost inca din momentul lansarii cu cativa ani in fatza celorlalte servicii si este poate cel mai tare serviciu de e-mail freee de pe piatza. Dupa parerea mea este.
Motorul de caurare il stim cu toti nu mai are nevoie de laude.
Serviciul de Analitycs, venind din zona trafic.ro mi-a fost mai greu sa ma obisnuiesc cu el, si tocmai cand devenisem indragostit de el mi-au dat in fatza cu noua versiune, e buna si asta dar inca nus obisnuit cu ea dar oricum pentru ceea ce e menit sa faca si anume Analize, este perfect si este super tare. Venind din zona indicatoarelor de trafic cu reactualizarea datelor la minut mi sa parut putin deranjanta chestia cu 24 de ore. Dar daca vad in trafic.ro ca pana la ora 12 am avut deja 200 de vizitatori nu se compara nici pe departe cu rapoartele complexe pe care le da analytics.
AdWords l-am folosit mai demult, avea tot felul de scule care sa iti zica, bah esti prost nu ai facut reclama bine, uite asa se face. Ce ma deranja e ca dupa fiecare 24 de ore se marea pretul la reclama, asfel de la 5 centi per click ajungea la 20 30 de centi. Oricum in ziua de azi avand in vedere cate clikuri de 1 cent sunt in AdSense cred ca au renuntat la scumpirile astea dese :D
Blogspot iar e un serviciu atat de folosit si laudat. Integrarea si modificarea temelor se face mai greu sau nu am stat eu prea mult sa imi bat capul sa le pricep. Oriocum pentru nea ion nu vrea decat sa scriie si pentru el e un tool cu adevarat extraordinar. De cand cu witgets, cred ca nici eu nu mai am ce modifica la temele blogspot.
Google Earth iar este un produs extraordinar, si spune ca nu acopera romania dar totusi poti identifica cele 2 lacuri de la Neptun.
Si exemplele pot continua. Atunci ramane doar intrebarea Dagam3 tu suferi cu capul? Cate din serivicile google ai folosit ca sa iti poti spune parerea despre ei. Eu nu am nimic cu servicile lor am cu ei ca-s hoti, ca doar asa e banu ochiul drakului.
Am facut in ultimile 3 zile 2 rapoarte de click-uri invalide.
Ma astept, ca si ultima data pe un alt cont, la un raspuns de genul: "va suspectam contul de click-uri invalide. Am observat o activitate ciudata pe contul dumneavoatra."
Dohhh...tocmai ii anuntasem despre asta cu cateva zile inainte.
In fine..
mai Dagam3 cred ca patesti asta pentru ca le faci reclama negativa si dupa cum stii google indexeaza si acest site si a vazut ca ii faci de ras pe aici si tocmai d-aia patesti asta. imi pare rau pt tine.
(just joking) :)