Voi vedeti dansuri de pr pe dc-uri?
edit: sau abia acum ma loveste si pe mine faza cu pr zero :D
edit2: se pare ca intru si eu in categoria "pierdut pr, il declar nul" :D sa vedem cat dureaza
Versiune printabilă
Voi vedeti dansuri de pr pe dc-uri?
edit: sau abia acum ma loveste si pe mine faza cu pr zero :D
edit2: se pare ca intru si eu in categoria "pierdut pr, il declar nul" :D sa vedem cat dureaza
la mine imi apare tot PR 3...insa in cautari apar aiurea.La cautarea "dacia logan" apar fie inainte de daciaclub si logancup fie sub ele...wtf is happening?Care o fi adevarata pozitie?above..or under?:P
nu sunt schimbari pentru site-urile mine.
Nu cred ca are legatura cu ce vi se intampla voua dar si anunturile mele (anunturi360.ro) mi-au cazut fie pe pagina 2 pe unele dc-uri (majoritatea) fie deloc pe cateva dc-uri. pentru moment il declar nul. sper sa-si revina.:evil:
Si la mine sunt niste cautari la care cand returneaza 1 milion, cand 2 milioane de rezultate. Plus ca mi-a si cazut pe 10 de pe 5.. :|
Asta de vro 2 saptamani sa zic.
Pe 5 situri nu observ nici o schimbare de PR la vreun dc... nici prin SERPs
La mine vad ca a sarit de la 3-4 la 24 IBL-uri. Numai ca inainte de treaba asta am setat un redirect 301 prin htaccess catre alt domeniu la care nu vad nici o schimbare de PR sau IBL. Le face mai tarziu? Sau nu le ia in calcul?
La mine e clar: mi-a picat pr-ul la zero :D Astept sa vad la cat isi revine :) Nici o diferenta insa la pozitionarile in SERPs
Observ miscari de trupe la capitolul IBL pe 66.249.93.104, 66.249.93.99,
64.233.183.104 si multe alte dc-uri.