Si la mine un site lansat acum o luna a ajuns de la PR 0 la PR 5 dupa acest update :rockon:
Versiune printabilă
Si la mine un site lansat acum o luna a ajuns de la PR 0 la PR 5 dupa acest update :rockon:
E update de PR. La un site a crescut de la 2 la 3 ,iar la altul de la 0 la 4 pe jumatate din datacenters(cam ciudat totusi) Check on Google Datacenters
Si eu m-am mirat cand am vazut. Am verificat cu google toolbar si cu diverse tooluri si toate imi aratau PR 5. Am si muncit cu inscriere lui in directoare si link exchange. Sper sa nu ma trezesec cu vreo corectie :)
In o singura luna PR 5? :D
Am observat in sfarsit si la mine ceva miscare...
un domeniu .ro PR0 -> PR3
alt domeniu .ro PR2 -> PR3
.com PR2 -> PR3
in rest 1*PR4 si 2*PR3 care stagneaza
Si la mine site-ul din semnatura a primit pr 3. A fost lansat acum 2 luni.
Am observat si la alte site-uri modificari de pr.
Da, se intampla cu siguranta ceva. 3 siteuri lansate acum maxim 2 luni au luat PR 3. Alte 2 siteuri au crescut de la 3 la 4 in unele dc-uri.
Restul ... au PR stabil 4 sau 5 :rockon:
chestie f ciudata, site de vreo 2 luni, avand decat vreo 2 linkuri catre el (cu pr 4) , a luat pr 2 pe prima pagina , iar si pe paginilie secundare pr 5. Cu siguranta o sa fie o corectie !
In ultima vreme Google ne-a obisnuit cu update-uri urmate de corectii. O sa vedem ce se va intampla insa e prea devreme sa speculam. PR-ul nici macar nu a terminat sa se propage pe toate dc-urile.