Voi vedeti dansuri de pr pe dc-uri?
edit: sau abia acum ma loveste si pe mine faza cu pr zero :D
edit2: se pare ca intru si eu in categoria "pierdut pr, il declar nul" :D sa vedem cat dureaza
Versiune printabilă
Voi vedeti dansuri de pr pe dc-uri?
edit: sau abia acum ma loveste si pe mine faza cu pr zero :D
edit2: se pare ca intru si eu in categoria "pierdut pr, il declar nul" :D sa vedem cat dureaza
la mine imi apare tot PR 3...insa in cautari apar aiurea.La cautarea "dacia logan" apar fie inainte de daciaclub si logancup fie sub ele...wtf is happening?Care o fi adevarata pozitie?above..or under?:P
nu sunt schimbari pentru site-urile mine.
Nu cred ca are legatura cu ce vi se intampla voua dar si anunturile mele (anunturi360.ro) mi-au cazut fie pe pagina 2 pe unele dc-uri (majoritatea) fie deloc pe cateva dc-uri. pentru moment il declar nul. sper sa-si revina.:evil:
Si la mine sunt niste cautari la care cand returneaza 1 milion, cand 2 milioane de rezultate. Plus ca mi-a si cazut pe 10 de pe 5.. :|
Asta de vro 2 saptamani sa zic.
Pe 5 situri nu observ nici o schimbare de PR la vreun dc... nici prin SERPs
La mine vad ca a sarit de la 3-4 la 24 IBL-uri. Numai ca inainte de treaba asta am setat un redirect 301 prin htaccess catre alt domeniu la care nu vad nici o schimbare de PR sau IBL. Le face mai tarziu? Sau nu le ia in calcul?
La mine e clar: mi-a picat pr-ul la zero :D Astept sa vad la cat isi revine :) Nici o diferenta insa la pozitionarile in SERPs
Observ miscari de trupe la capitolul IBL pe 66.249.93.104, 66.249.93.99,
64.233.183.104 si multe alte dc-uri.
Vad si eu modificari de ibl-uri pe anumite dc-uri.
PR update... probabil dupa ce update-ul de ibl-uri va fi gata.
Si la mine sunt modificari la numarul de IBL-uri. Nicio modificare in SERPS sau PR.
la mine a mai urcat 1 loc :rolleyes:
de pe 12 pe 11...
a inceput iar sa danseze google?
din ce vad eu google a inceput sa-si faca update-uri din ce in ce mai des.
@FireEyes: Numarul de IBL-uri la tine a si scazut drastic (cele raportate de google). De la vreo 180 (cate spunea pana acum) pe la vreo 110 acum. Poate si de asta ai cazut asa tare in SERP. Se poate ca aceasta scadere sa fie si datorita updateului. Trebuie sa astepti sa se termine ca sa iti dai seama ce trebuie sa faci.
PS: Iti stiam numarul de IBL de pana acum pentru ca si eu am un site de anunturi si am sub "supraveghere" toata "concurenta" ;)
true, numai ca in google sitemaps imi raporteaza...cateva mii de linkuri.
la cautarile publice insa... a scazut.
poate de aceea cred si intaresc spusele tale:
si da, google se joacaCitat:
Se poate ca aceasta scadere sa fie si datorita updateului. Trebuie sa astepti sa se termine ca sa iti dai seama ce trebuie sa faci.
acum imi arata 179
mai devreme imi arata 209
trebuie doar sa... astept ! ( big issue! :) )
Great. Pe 3 dc a crescut nr de ibl, pe restul am -1 :)) Ce ma distrez ...
eu am ajuns de pe pozitia 3 a doua pagina pe prima pagina locu 6 :D, seara trecuta (intre 12 si 1) si imi arata pe unele servere pr 5 :D, cu toate ca google toolbar imi arata 0 , sper sa ramana la 5 ;)
S-a facut un update de PR clar... la mine pentru site-ul din semnatura PR-ul a sarit de la PR 4 la PR 5, in plus un site lansat la inceputul lui februarie a obtinut PR 4, un altul nu mai vechi de o luna si jumatate a obtinut PR 2...
In schimb am observat ceva tare ciudat la google (poate s-a mai discutat pe aici) : can bag la search link:www.smarty.ro imi arata 1.110 iar daca bag link: www.smarty.ro (cu spatiu intre : si domeniu) imi arata 60.600... intrebarea e daca cel din urma query are vreo semnificatie pe care nu o stiu eu sa e doar un bug google ?
Lucruri asemanatoare se intampla si pentru site:
Nu e bug, e ca si cum ai cauta dupa ambele cuvinte. Poti sa stergi cele doua puncte, iar rezultatul va fi la fel. Poti sa cauti mai exact: +smarty.ro pentru a vedea unde a fost mentionat
La mine in momentul asta la majoritatea site-urilor s-a updatat PR si a crescut (yey). Verificat doar prin toolbar.
Si la mine un site lansat acum o luna a ajuns de la PR 0 la PR 5 dupa acest update :rockon:
E update de PR. La un site a crescut de la 2 la 3 ,iar la altul de la 0 la 4 pe jumatate din datacenters(cam ciudat totusi) Check on Google Datacenters
Si eu m-am mirat cand am vazut. Am verificat cu google toolbar si cu diverse tooluri si toate imi aratau PR 5. Am si muncit cu inscriere lui in directoare si link exchange. Sper sa nu ma trezesec cu vreo corectie :)
In o singura luna PR 5? :D
Am observat in sfarsit si la mine ceva miscare...
un domeniu .ro PR0 -> PR3
alt domeniu .ro PR2 -> PR3
.com PR2 -> PR3
in rest 1*PR4 si 2*PR3 care stagneaza
Si la mine site-ul din semnatura a primit pr 3. A fost lansat acum 2 luni.
Am observat si la alte site-uri modificari de pr.
Da, se intampla cu siguranta ceva. 3 siteuri lansate acum maxim 2 luni au luat PR 3. Alte 2 siteuri au crescut de la 3 la 4 in unele dc-uri.
Restul ... au PR stabil 4 sau 5 :rockon:
chestie f ciudata, site de vreo 2 luni, avand decat vreo 2 linkuri catre el (cu pr 4) , a luat pr 2 pe prima pagina , iar si pe paginilie secundare pr 5. Cu siguranta o sa fie o corectie !
In ultima vreme Google ne-a obisnuit cu update-uri urmate de corectii. O sa vedem ce se va intampla insa e prea devreme sa speculam. PR-ul nici macar nu a terminat sa se propage pe toate dc-urile.
Intr-adevar sunt modificari. Unul din site-uri a sarit de la 2 la 3, dar ce mi se pare ciudat e ca am lansat un site micut acum 2 luni si are PR 3 pe prima pagina respectiv 2 pe alte 2-3 pagini. Se poate asa ceva? Sau nu e situatia definitiva? (E vorba de www.asmtmc.ro)
Da, si site-ul meu a crescut de la 0 la 3 PR.
.ro de la 3 -> 4
.net de la 3 -> 6
:rolleyes:
Am un site pe com 0->4
Doua siteuri pe ro 0->4 la ambele
Trei salturi ... de la 0 la 4 unul pe com si doua pe ro
www. raspunsuri .info de la 0 la 2
director.netul.ro de la 3 la 4
netul.ro de la 4 la 4 :(
S-a petrecut o corectie chiar azi ... 11 (unsprezece! :O ) din cele 20 de siteuri au picat de la 4 la 3 si, mai grav, unul de la 5 la 4 :(
Cele 3 siteuri lansate acum maxim 2 luni au luat intr-adevar PR 3.
Cred ca am si explicatia: linkuri catre siteuri doar pe primele pagini, care au PR mare (da ... e stupid ce-am facut; si paginile de interior au PR). Asta a fost singura schimbare majora in IBL-uri pe care am facut-o de la ultimul update. Voi reveni la varianta initiala ... si ne auzim la urmatorul update :))
La mine n-a scazut nimic, o data ce-au crescut au ramas acolo si sper ca acolo sa se stabilizeze pana la urmatorul update de page rank...
Pe un site lansat acum 3-4 luni (forum) am primit PR 4 , pe un alt site de felicitari lansat acum 2-3 luni aproximativ am primit PR 3 , pe un alt site lansat acum 28 de zile am primit PR 2 , si pe un subdomeniu al aceluiasi site am primit PR 1 . :rockon:
se intampla ceva cu backlinkurile... si paginile indexate.Mi-au sarit de la 3000 la 8000 pg indexate iar in toate "data centers" la backlinks am 0 desi inainte aveam 3